Samo sto to danasnjim navijacima Zrinjskog tada nije smetalo jer su navijali za Velež. Bolio ih **** za taj neki klub koji je ugasen jer nikakve veze nisu imali da njim.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:55Al je istovremeno držao u mraku zapadni dio Herc i nije dao da bivstvuju klubovi poput Zrinjskog i Širokog tako da razumijem što ovakav stav.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:47Gade jedan, da nije bilo Tite pola vas nebi živilo u nekom soliteru na Aveniji ili u Centru 2. Već bi bio u nekoj ruševini. Izgradio vam je pola zapadnog dijela grada. I ti tako govoriš o njemu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nova moda koristenje nekog ‘holiday inn’ fazona ce kod nas biti nagradjivana iskljucenjem s foruma
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta je misevi dosao sam sa tebrom adminom, hajte sad ako smijete!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nakon dva kola se jasno vidi situacija za borbu za opstanak, Zeljo, Radnik , Leotar, Rudar i Posusje ce se grcevito boriti za opstanak. Sarajevo , Borac i Velez su konkurenti za titulu, svi preostali timovi imaju sanse za Evropu.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 26 jul 2021, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dan te je.o zločinac im čovjek koji je vratio Istru i Dalmaciju Hrvatskoj a nije onaj ko ih je dao Italiji...Svaka čast
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Sto ga tako zoves? Nije valjda shategabri popCesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:09Oce, kad ukinu ulicu jednog od najvecih zlocinaca 20 stoljeca naravno marsala Tite.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:32Hoće li ukinuti ovaj naziv ulice kad stupi zakon na snagu?

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam zašto me ovaj fazon nasmijaoPametnoDijete je napisao/la: ↑26 jul 2021, 17:00Sto ga tako zoves? Nije valjda shategabri popCesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:09Oce, kad ukinu ulicu jednog od najvecih zlocinaca 20 stoljeca naravno marsala Tite.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:32
Hoće li ukinuti ovaj naziv ulice kad stupi zakon na snagu?![]()

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Trebinjac94
- Kontakt:
Znači po tebi da je Borac dobio, to bi bilo zato što je trener Leotara bivši igrač Borca (inače je i jedan od bitnijh članova šampionske generacije Leotara) i zato što Leotar ima igrače Borca na posudbi, a u slučaju pobjede Leotara ili remija (što se i dogodilo), onda je to zato što je trener Leotara bivši igrač Borca, i zato što Leo ima igrače Borca na posudbi1922VFC1981 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:00Joj predstave za sportsku javnost![]()
Pa jel vi stvarno mislite da ce neko zaboravit proslogodisnje penale,golove iz ofsajda, zute kartone, delegiranje sudija i ostale mutne radnje samo zato sto ste odigrali 0 0 sa Leotarom kojeg vodi bivsi trener Borca i u kojem igra posudjeni igrac iz Borca..![]()
Pa druzeee![]()

Blue Train
tito vampir
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Jasno se vidi, s tim da je zeljo bio ravnopravan sa tuzlom u gostima i nadigrao borac ocekuje se da ce se grcevito boriti za opstanak.
Bravo.

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Dokle su Harki Selmanović i Srđan Srdić ?

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Po meni Krunic kao trener Leotara iz Trebinja ne treba branit ljude sto kradu i kroje sudbine klubovima u ligi daleko od zelenih terena. Povalit ce i vas ko sto je Gigovic povalio i Radnika u Bijeljini i Veleza u BL.Trebinjac94 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 17:03Znači po tebi da je Borac dobio, to bi bilo zato što je trener Leotara bivši igrač Borca (inače je i jedan od bitnijh članova šampionske generacije Leotara) i zato što Leotar ima igrače Borca na posudbi, a u slučaju pobjede Leotara ili remija (što se i dogodilo), onda je to zato što je trener Leotara bivši igrač Borca, i zato što Leo ima igrače Borca na posudbi1922VFC1981 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:00Joj predstave za sportsku javnost![]()
Pa jel vi stvarno mislite da ce neko zaboravit proslogodisnje penale,golove iz ofsajda, zute kartone, delegiranje sudija i ostale mutne radnje samo zato sto ste odigrali 0 0 sa Leotarom kojeg vodi bivsi trener Borca i u kojem igra posudjeni igrac iz Borca..![]()
Pa druzeee![]()
![]()
![]()
#musvdg
- Beduin
- Kontakt:
Sto se ne udostojite pa ne odgovorite na mail nakon sto me banujete, bez objasnjenja? A par njih ovdje tolike bljuvotine pisu, kletve, vrijedjanja, a vidim i dalje piskaraju. Ako su sarajlije povlastene, onda druze i naglasite pa da znamo kome da uopste ne repliciramo na postove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi smo povlasteniBeduin je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:45Sto se ne udostojite pa ne odgovorite na mail nakon sto me banujete, bez objasnjenja? A par njih ovdje tolike bljuvotine pisu, kletve, vrijedjanja, a vidim i dalje piskaraju. Ako su sarajlije povlastene, onda druze i naglasite pa da znamo kome da uopste ne repliciramo na postove.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:49Sta je misevi dosao sam sa tebrom adminom, hajte sad ako smijete!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
+1
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
ne replicirajMiljacka je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:48Mi smo povlasteniBeduin je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:45Sto se ne udostojite pa ne odgovorite na mail nakon sto me banujete, bez objasnjenja? A par njih ovdje tolike bljuvotine pisu, kletve, vrijedjanja, a vidim i dalje piskaraju. Ako su sarajlije povlastene, onda druze i naglasite pa da znamo kome da uopste ne repliciramo na postove.![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Omerta u forumskoj Tuzlidejavu je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:59ne replicirajMiljacka je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:48Mi smo povlasteniBeduin je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:45
Sto se ne udostojite pa ne odgovorite na mail nakon sto me banujete, bez objasnjenja? A par njih ovdje tolike bljuvotine pisu, kletve, vrijedjanja, a vidim i dalje piskaraju. Ako su sarajlije povlastene, onda druze i naglasite pa da znamo kome da uopste ne repliciramo na postove.![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ne znam šta da ti kažem kada očekuješ da ti on odgovori na mail

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.