FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Juce se kod Cmilje vidjelo, da mu fali utakmica. U prvom poluvremenu kad je prosao jednog igraca i onda se spetljao od loptu. Pa ona prilika pred kraj prvog poluvremena kad je promasio, a bas bila dobra prilika.
Ako nastavi ovako brzo bi trebao doci u formu, onaj gol juce mu moze biti dodatni faktor za podizanje morale.
Ako nastavi ovako brzo bi trebao doci u formu, onaj gol juce mu moze biti dodatni faktor za podizanje morale.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kako je meni Bagaric gotivan igrač , bas ga ugodno gledati , nekako mi je uvijek top bio i kad je igrao za S.B.
-
- Kontakt:
Takodje. Ubjedjen sam da ce biti naš najbolji igrač ove sezone.HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 jul 2021, 18:08Kako je meni Bagaric gotivan igrač , bas ga ugodno gledati , nekako mi je uvijek top bio i kad je igrao za S.B.
-
- Kontakt:
Protiv Rudara u 4. kolu opet na MojaTV
Samo kod bosnjaka je 500 k € velka cifra, za najboljeg igraca lige, koji ima jos 2-2.5 GODINE UGOVORA.
Opravdanje traze kao bice ne ZADOVOLJAN, super sto nije onda rekao vi 500 k € platite ja cu 500€k platit od svoje plate lupam u ratama od 4 godine.. ( tatar je dobio 350 k € platu sto znaci da bi 225 k € ostalo Fanimu ako bi on imao istu cifru, prem da mislim da bi i vecu platu dobio)
Ako hoce da bude ne ZADOVOLJA I NECE DA SE ZALAZE, ima klupa i nakon 2.5 godine sjedenja po klupi i u svojoj 29 godini zivota napravice sebi medvjediju uslugu..
Plus sto mi imamo procenat Musi da uplatimo za njeg od sledeceg transfera.
Kao dovescemo mi 2 bolja krila, sta ima kako si pa od rata imao si samo tatara i fanima da ista valjaju kao krila duljevic je bio ko krava koja daje 60 litara mlijeka i sutne nogom i prolije..
Igrac prije nego podpise za FK SARAJEVO mora bit svjestan da cemo mi trazit vecu oatetu nego bilo koji drugi klub u pl bh al zato i najvece plate dajemo i uzimamo up front rizik
Opravdanje traze kao bice ne ZADOVOLJAN, super sto nije onda rekao vi 500 k € platite ja cu 500€k platit od svoje plate lupam u ratama od 4 godine.. ( tatar je dobio 350 k € platu sto znaci da bi 225 k € ostalo Fanimu ako bi on imao istu cifru, prem da mislim da bi i vecu platu dobio)
Ako hoce da bude ne ZADOVOLJA I NECE DA SE ZALAZE, ima klupa i nakon 2.5 godine sjedenja po klupi i u svojoj 29 godini zivota napravice sebi medvjediju uslugu..
Plus sto mi imamo procenat Musi da uplatimo za njeg od sledeceg transfera.
Kao dovescemo mi 2 bolja krila, sta ima kako si pa od rata imao si samo tatara i fanima da ista valjaju kao krila duljevic je bio ko krava koja daje 60 litara mlijeka i sutne nogom i prolije..
Igrac prije nego podpise za FK SARAJEVO mora bit svjestan da cemo mi trazit vecu oatetu nego bilo koji drugi klub u pl bh al zato i najvece plate dajemo i uzimamo up front rizik
-
- Kontakt:
Baš ga je fino vidjeti na terenu, drago mi je što nam je prva špica i siguran sam da ce nam dobro valjati ove sezone.HeraklitMracni je napisao/la: ↑26 jul 2021, 18:08Kako je meni Bagaric gotivan igrač , bas ga ugodno gledati , nekako mi je uvijek top bio i kad je igrao za S.B.
-
- Kontakt:
Jel jos nekog Bagaric facom podsjeca na firgu Tatara?
Samo veca verzijaBjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑26 jul 2021, 18:56Jel jos nekog Bagaric facom podsjeca na firgu Tatara?

Sarajevo ljubavi moja.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Samo ih treba ispoštovati do polusezone, pa kad se vrate sa priprema kao gladni vukovi. A ne pijani balija psuje Vasvu sa istoka.
ORIGINAL 1987
Potpisali bi bar jednog do sada
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Dala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet nam se događaju situacije da nas protivnici iskasape startovima. Na 7-8 krvničkih startova su dobili 3 žuta, mi smo dobili isto 3 žuta, jedan Cmiljanić nije izašao na najbližu liniju na izmjeni i Dizdarević zbog odugovlačenja.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:23Ma treba definitivno jos igraca... Posebno u ovoj nasoj kukuruz ligi, gdje se igrac zacas ne daj Boze povrijedi ili zaradi 3 zuta. Kartonira se za svakakve gluposti. Ni crveni kartoni nisu rijetka pojava. Rijetko kada je ijedna ekipa skroz kompletna.
Nadam se da ce Tan i taj Mirvic ubrzo i pravno i zvanicno preuzeti klub. Na proljece nisam bio optimista, kao ni na pocetku ljeta, ali oni mi ulijevaju povjerenje da ce to da bude bolje iz dana u dan. Goranu puna podrska i nadam se da imati strpljenja s njim. Uz jos par pojacanja i malo srece mozemo sigurno biti medju prva 4 na kraju sezone.
Da su bili još Hebib i Oremuš dobili bi žute/crvene na psovanje sudiji ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Subota u 21h ako se nešto ne promijeni, savjetovao bi ti da sačekaš četvrtak. Po rasporedu igramo i mi i kante kući u 2 sata razlike a to se inače slabije dopušta pa ćemo vidjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt: