Ono sto sam sinoc gledao, odron. Plus onaj rezultat iz Irske, znaci katastrofa su.samoSA je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:00Boracajdohordas je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:32Ma uz Bagarica i Bodula vidi se da smo druga dimenzija. Svako ko imalo prati fudbal moze primjetiti razliku jucerasnje tekme i tekme protiv Milsamija.
Samo da njih dvojicu zaobidju povrede, i neko od ostalih jos mora uci u formu definitivno jer ne mogu nam polusezonu ponijet na plećima dva igrača.
Očekujem od Fanima i Đokanovica da se malo dozovu. I Ahmo kad se vrati i spremi. Trebalo bi biti okej.
Jos dvije pozicije da pokrijemo i bit ce extra.
Opet smo glavni u borbi za titulu jer ne vidim ko je bolji od nas do te mjere sa ga ne mozemo pratit…
Ne igrom, al vjerujem da ce opet ici na kradju titule marifetlucima
Znacio je njima Ziljkic itekako, osjeti se njegov odlazak, on je uvijek visak pravio i iz njegivih napada su uvijek nesto pravili.
Prosle sezone su inekako igrali dobro, pa gdje je malo zapelo gurani su. Ali ovo sada sto sam gledao dvije ligaske plus Irci, katastrofa. A i previse ofirno bi bilo da im se dvije zaredom titule namjeste.
Nekako ove sezone očekujem da Zrinjski bude guran bas onako puno, a i Tuzla da bude gurana u ovim manjim utakmicama protiv Leotara, Rudara, Slobode itd.
Vidjet cemo sta ce se desiti. Mi nemamo losu ekipu sad uopste toliko, raja pise imamo ekipu za Evropu ali ja ne vidim ko je u tolikoj mjeri kvalitetniji od nas da ga ne mozemo pratit za titulu.
Samo se spremit i zamolit Boga da nas povrede zaobidju.