Ovo iznad mene sve isti lik.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko on browsera koristi u isto vrijeme kad je logovan na tri akaunta odjednom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Koji je ovo bolesnik sto pravi 1000 accounta.
Odgovor jednostavan 3Dino_TM je napisao/la:Koliko on browsera koristi od jednom kad je logovan na tri akaunta odjednom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Koji je ovo bolesnik sto pravi 1000 accounta.
to je onaj sto u kanadi trosi dinareTracy McGrady #1 je napisao/la:Ozbiljno da vas pitam ko je taj alfa???vidim ovaj forumas aa1 me stalno povezuje sa njim
lik ima 45 postova sada sam video njegov profil, a i ti donnie nisi los,zajebaces gaDonnie Darko je napisao/la:to je onaj sto u kanadi trosi dinareTracy McGrady #1 je napisao/la:Ozbiljno da vas pitam ko je taj alfa???vidim ovaj forumas aa1 me stalno povezuje sa njim
Ti bi kao poznavatelj NBA lige trebao znati tko je Al Farouq Aminu,a ne pisati alfafččdbčš kao sto su drugi forumasi tebi pisali.I da si smanjio malo sa ????? mozda ne bi ni znao da si aminu.Tracy McGrady #1 je napisao/la: koji alfaljdlflsjf, ko je to??? Vidim govorite samo o njemu????
super,ako me znas al siguran sam da me ne znas,ali neka bude....aa1 je napisao/la:Ti bi kao poznavatelj NBA lige trebao znati tko je Al Farouq Aminu,a ne pisati alfafččdbčš kao sto su drugi forumasi tebi pisali.I da si smanjio malo sa ????? mozda ne bi ni znao da si aminu.Tracy McGrady #1 je napisao/la: koji alfaljdlflsjf, ko je to??? Vidim govorite samo o njemu????
Alfa nemozes mene zahebat znam te jos od nba-cro
za real, zelju, romu, lacio, fiorentinu, majnc, inter, lech, salke, bajern, bolonju, hofenhajm, liverpool, united, celzi, lion, marsej, sahtar, dinamo kijev, stutgart, aston vilu, rapid bec, espanjol, everton, birmingem, wolfsburg, kijevo, auxere, oblande sa tuti fruti itd.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ti to navijas i za leh i za real i za zelju ?![]()
Ponos Torina je napisao/la:evo dobar film na Federalnoj![]()
kako je propao Rock and roll
Film je beton smijeh do suzasenad_flamin je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:evo dobar film na Federalnoj![]()
hehe ja sto prije prebaci da vidim koji je... ono neki domaci..evo trenutno vise slusam nego sto gledam
Odlican film pogtovo 2 dio tj. sa onim Darkom i Barbarom na žurci,Ponos Torina je napisao/la:Film je beton smijeh do suzasenad_flamin je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:evo dobar film na Federalnoj![]()
hehe ja sto prije prebaci da vidim koji je... ono neki domaci..evo trenutno vise slusam nego sto gledam
aBd.....sNjegggEmir_ZENICA je napisao/la:Danas ocekujem snijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.