Bolan ne bio dijete Grbavice, ako ne znaš ne komentariši nistaMahalac1987 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 23:24Ma ja cisto sumnjam da je taj lik navijac Zelje. Samo mrtvi dusman moze imat izjave poput njegovih.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Zabio dva gola al teška taraba. Ti si sigurno bio na utakmiciMojaMalenkost je napisao/la: ↑27 jul 2021, 20:43Vala ovaj Stjepanovic ili kako mu je vec ime teska taraba i protiv amatera iz Buzima.. Mali Music takodje prelos.. Onaj napadac nije los..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- Meraak1921
- Kontakt:
Memija bi nam valjo, al bas bi nam valjo .. Ceka valjda nesto vani, nadam se da se nece realizovati, onda bi poptisao .. Dajte mu 5 ljami mjesecno, bacit ce potpis
Super si me podsjetio...naime našao prije nekoliko godina slike na netu sa jedne stranice stare 20+ godina pa sam odlučio naravno da arhiviram jer takve fotke više nigdje ne postoje i pravo su blago!
I kako si spomenuo ovo " I mrtvi žive za Želju!", sjetim se da sam baš imam slike sa meča Željo - Posušje iz oktobra 2000. godine!
Pogledajte jug i natpis "I MRTVI ŽIVE ZA ŽELJU"

Još neke fotke sa tog meča ukoliko vas zanima:

Bonus - evo kako su sjever i jug izgledali te 2000-te

Dodatni bonus - izvještaj sa tog meča uz Kemu Ahmetovića i golčina Muratovića iz slobodnog:
A ovo je bio tadašnji roster:
Roster: Miroslav Kružik, Adnan Gušo, Bulend Biščević, Almir Mešić, Haris Alihodžić, Omer Joldić, Rusmir Burek, Edis Mulalić, Dželaludin Muharemović, Faruk Ihtijarević, Samir Mekić, Senad Žerić, Samir Muratović, Sahmir Garčević, Mirsad Bešlija, Edin Kunić, Nudžejn Geca, Admir Adžem, Sanjin Radonja, Hadis Zubanović, Arsim Prepoli, Nihad Buljugić, Alen Kurt, Adin Mulaosmanović, Nermin Šabić, Nermin Fatić, Elmir Lagumdžija, Admir Čehić, Adnan Behlulović, Alen Holjan, Mersad Selimbegović. Trener: Amar Osim, Dino Đurbuzović.
Takmičenje: Prvenstvo Bosne i Hercegovine
Plasman: 1. mjesto (22 ekipe)
Najbolji strijelac: Dželaludin Muharemović (31 gol)
Neka zvanična stranica napravi s ovim fotkama i video izvještajem neki fol kako je nekad izgledala Grbavica protiv Posušja i slike nakon meča sa Posušjem u subotu kada je ljepša nego ikada sa hiljadama svojih fanatika!

- Bersaga
- Kontakt:
Neki od golova sa današnje utakmice.
Bit će i vjerovatno izvještaj 1921 ekipe.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Daj ovaj dres/garnituru u nekoj modernoj verziji iduce godine.

@igrajlopte 🐦
E zamisli pored svih fudbalera i legendi Zelje smeta ti Nedo sto dolazi kad niko nece da dodje da nas pogleda...Covjek po divljim zemljama hoda i nikad nije rekao da bi nazad na grbavicu kao sto se neki namecu...Lose je sto je Nedo na treninzima i dolazi na tekme a zivi na Chwilli i on ti smeta..
Covjek danas udje na jug pozdravlja se sa 100 ljudi sa osmijehom respectom i postovanjem od najmladjeg do najstarijeg i ne valja nam Nedo...
Mrzitelji kluba ne pisite nista bolje chwilla je uz Nedu uvijek a i svi zeljovci i vrata kluba su mu otvorena uvijek za posjetiti nas...
Boze sacuvaj, Nedo jr jesi to ti?
Nigdje nisam rekao da mi smeta nit da mislim nesto lose o njemu. Samo da nije kalibar (ni ovog) Zelje i da on nebi donio ama bas nista ovoj ekipi osim mahalu. Vise ce ti biti Jaganjac od koristi sa svojih 17 godina od ovog. Tako da glupo mi je uopste pricati o tom igracu. Uz duzno postovanje.
U ostalom neka on svaku utakmicu dodje na tribinu i gleda tekmu sto se mene tice. No problemo haha.
Nigdje nisam rekao da mi smeta nit da mislim nesto lose o njemu. Samo da nije kalibar (ni ovog) Zelje i da on nebi donio ama bas nista ovoj ekipi osim mahalu. Vise ce ti biti Jaganjac od koristi sa svojih 17 godina od ovog. Tako da glupo mi je uopste pricati o tom igracu. Uz duzno postovanje.

U ostalom neka on svaku utakmicu dodje na tribinu i gleda tekmu sto se mene tice. No problemo haha.
@igrajlopte 🐦
Pa to i ja kazem neka ga na stadionu jel smeta nekom...ReX je napisao/la: ↑28 jul 2021, 00:26Boze sacuvaj, Nedo jr jesi to ti?
Nigdje nisam rekao da mi smeta nit da mislim nesto lose o njemu. Samo da nije kalibar (ni ovog) Zelje i da on nebi donio ama bas nista ovoj ekipi osim mahalu. Vise ce ti biti Jaganjac sa svojih 17 godina od ovog. Tako da glupo mi je uopste pricati o tom igracu. Uz duzno postovanje.
Ne ja sam kivan sto pored milion igraca koje treba moliti da dodju da prodju pored Grbavice zamjeramo nekom sto je tu sto voli to...
Ja sam sa chwille brate i svaki dan ga vidjam zivimo blizu..Ni ja nisam da igra mjesto Juricica i Brune ali da brate kazem daleko mu kuca bila od Grbavice nema potrebe...
Btw jel realno da mi ne mozemo nasu djecu privuci u svijetu i njihova poznanstva da pomognu klubu ne moraju novcem ali makar da nekom predloze da nam pomogne..
Ja sam prvi pljuvao Blazevica prosle sezone, ali ove je do sada za pohvalu. Protiv Tuzle par puta sa Krpom usao u duel bez imalo respekta, uletio ne cuvajuci ni sebe ni protivnika. Pohvale za pocetak sezone.
Samo protiv Borca mi se nije svidjelo kad smo primili gol kako je bacio protivniku loptu u ruke i kad se brzo izvelo po njegovoj strani on ispade i poslije toga greska Bendera, ali eto.
-
- Kontakt:
Jeste lijep rezultat i treba djeca da se dokazuju.
Ali momci amateri, proputuju 400 kilometara privatnim prevozom na dan utakmice da bi odigrali sa našim velikanom.
Zamisli kako im je, primiš 11 golova i opet nazad 400 kilometara a siguran sam da će neki u smjenu ujutro.
Na kraju, iz poštovanja prema herojskom Bužimu su trebali juniore mlađe pustiti, oni ih ne bi više od 5 napunili.
Znam da ih niko nije tjerao da dolaze, da su sami tražili, ali 11 komada, preko 800 kilometara, na +40, dečki amateri, u jednom danu, veliki teren brz, mislim da je nehumano.
Ali momci amateri, proputuju 400 kilometara privatnim prevozom na dan utakmice da bi odigrali sa našim velikanom.
Zamisli kako im je, primiš 11 golova i opet nazad 400 kilometara a siguran sam da će neki u smjenu ujutro.
Na kraju, iz poštovanja prema herojskom Bužimu su trebali juniore mlađe pustiti, oni ih ne bi više od 5 napunili.
Znam da ih niko nije tjerao da dolaze, da su sami tražili, ali 11 komada, preko 800 kilometara, na +40, dečki amateri, u jednom danu, veliki teren brz, mislim da je nehumano.
- MocMahale444
Kako bi bilo kool tutnuti jedan mali ljiljan na dres u neko buduce vrijeme.
Vec napisaH da cemo karati ove 4:0
Nek me citira neko od starih forumskih mangupe
.
Izmjene tomo izmjeneeeeee na vrijeme i kako treba, imas pravo na 5 misa mu.
Vec napisaH da cemo karati ove 4:0
Nek me citira neko od starih forumskih mangupe
Izmjene tomo izmjeneeeeee na vrijeme i kako treba, imas pravo na 5 misa mu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Koliki će biti koeficijent na Želju?
Ne znaju to ovi teletabisi ko kad su to studenti iz Tuzle. Oni nam određuju sta smijemo pisati, tuga je za ovaj forum sta je spao. Na par likova koji Sarajevo vide samo na mapi a Grbavicu na Tv u. Pljuju, hracu niko bana nikad da dobije a ja tri za pola godina za nista.tmtmtmtm je napisao/la: ↑28 jul 2021, 00:21E zamisli pored svih fudbalera i legendi Zelje smeta ti Nedo sto dolazi kad niko nece da dodje da nas pogleda...Covjek po divljim zemljama hoda i nikad nije rekao da bi nazad na grbavicu kao sto se neki namecu...Lose je sto je Nedo na treninzima i dolazi na tekme a zivi na Chwilli i on ti smeta..
Covjek danas udje na jug pozdravlja se sa 100 ljudi sa osmijehom respectom i postovanjem od najmladjeg do najstarijeg i ne valja nam Nedo...
Mrzitelji kluba ne pisite nista bolje chwilla je uz Nedu uvijek a i svi zeljovci i vrata kluba su mu otvorena uvijek za posjetiti nas...
by KANA
by KANA
- Mahalac1987
- Kontakt:
Na tebe sam mislio, ne na Nedu Turkovica, retarde trolerski...Benderrr je napisao/la: ↑27 jul 2021, 23:31Bolan ne bio dijete Grbavice, ako ne znaš ne komentariši nistaMahalac1987 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 23:24Ma ja cisto sumnjam da je taj lik navijac Zelje. Samo mrtvi dusman moze imat izjave poput njegovih.

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Manijakdolopate je napisao/la: ↑28 jul 2021, 02:39Jeste lijep rezultat i treba djeca da se dokazuju.

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Završimo sa Amar vs Miske, dođe pitar i iživljava se na temi.
-
- Kontakt:
Ma samo ignorisat ba, ne znam sto ga neki uopste citiraju..drzgemboadislic je napisao/la: ↑28 jul 2021, 10:35Završimo sa Amar vs Miske, dođe pitar i iživljava se na temi.
Ma, vidi, treba završiti tu priču i ne potencirati. Što se mene tice, ad akta.drzgemboadislic je napisao/la: ↑28 jul 2021, 10:35Završimo sa Amar vs Miske, dođe pitar i iživljava se na temi.
Ali, neozbiljno je da neki bubuljicavi adolescenti dodju i nazivaju našeg najtrofejnijeg trenera u istoriji, a i same lige, svakakvim pogrdnim imenima. To se ne treba i ne bi smjelo dozvoliti....
I ja ću svaki put adekvatno reagovati na te bljuvotine...
Jesu nasi preozbiljno shvatili utakmicu, al nece nam ovi zamjeriti. Njima je bila cast doci, odigrati na Grbavicu i svi nose kuci lijepu uspomenu za citav zivot. Igrali su i sa Velezom u Buzimu, a golman im je cak dobio i priliku da se dokaze Velezu i eto dobio je na kraju neki stipendijski ugovor.Manijakdolopate je napisao/la: ↑28 jul 2021, 02:39Jeste lijep rezultat i treba djeca da se dokazuju.
Zelji fali ovakvih druzenja u Bosni i trebali bi, kad god smo u mogucnosti, odigrati utakmicu u Krajini.