Trstenjak opet u finalu protiv stare poznanice francuskinje Agbegnenou, nek se ponovi Rio.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Larin je i pre bio apsolutni favorit. Gledao sam sve borbe njegove, vrhunski ih je odradio. Georgijevski je aucajder, mada je u polufinalu bio fanatastican, najbolja broba. Najteze mu je bilo u cetvrtfinalu protiv momka iz Obale Slonovace. Mislim da Larin osvaja, ali Georgijevski koji je fantasticno gradjen, da ne zaboravim napomenuti, ima naravno sansi, makar i minimalnih.
Kad je finale?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:03
Larin je i pre bio apsolutni favorit. Gledao sam sve borbe njegove, vrhunski ih je odradio. Georgijevski je aucajder, mada je u polufinalu bio fanatastican, najbolja broba. Najteze mu je bilo u cetvrtfinalu protiv momka iz Obale Slonovace. Mislim da Larin osvaja, ali Georgijevski koji je fantasticno gradjen, da ne zaboravim napomenuti, ima naravno sansi, makar i minimalnih.
U 14:45. Odmah posle zenskog.ASD je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:06Zambijki Rocky je pokazao duh i poražen je poslije split decisiona od strane apsolutnog favorita Andreya Zamkovoya, ali je pobrao simpatije.
2001. godište je. Može biti bolji.
Treba napomenuti da u istoj težinskoj kategoriji je iznenadio i Merven Clair, te se bori za medalju. Zašto je bitno napomenuti? Zato što Merven dolazi sa Mauritiusa.
Kad je finale?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:03
Estonke uzele zlato u mačubranimir85 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 06:08Estonke u polufinalu Mača,mislim da su u Riju uzele medalju,nadam se da ide još jedna.
I meni. Bekauri je favorit. Ali Tripel je u modu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.