Osamnaestogodišnja tekvandoistkinja Anastasija Zolotić imala želju igrati za BIH.Osvojila zlato za SAD u Tokiju, a u BiH dobila odbijenicu: Rekli su joj da nemaju uslove za nju

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Osamnaestogodišnja tekvandoistkinja Anastasija Zolotić imala želju igrati za BIH.Osvojila zlato za SAD u Tokiju, a u BiH dobila odbijenicu: Rekli su joj da nemaju uslove za nju
Tatjana Đekanović:
"Koliko sam čula, ta djevojka je htjela da nastupa za BiH, ali su joj odgovorni rekli da nemaju uslove za njen napredak. Amerikanci su je dočekali raširenih ruku i vidite gdje je sada. Hoću da kažem da kod nas ima puno sportista vrhunskog kalibra, ali oni uglavnom nemaju priliku da talenat do kraja pretoče u kvalitet", rekla je Đekanović za Glas Srpske.
znam sta zelis reci, ali je moj post tehnicki validan. mire je rodjen u tuzlanskoj bolnici. kao i svi drugi iz kalesije.Galion je napisao/la: ↑27 jul 2021, 20:50LuksemburžaninRoninX je napisao/la: ↑27 jul 2021, 20:31sad baba Bilja (Plavsic) sjedi kuci, i smije se sebi u brk. njene teze o bosnjacima kao genetskom, inferiornom otpadu, dobijaju potvrdu, iz tastatura samih bosnjaka.![]()
nastavite...dajte baba Bilji jos materijala![]()
Edin Dzeko i Miralem Pjanic su nedodirljiv plafon za sve bh srbe i bh hrvate koji sutaju loptu, rodjene na teritoriji BiH unazad 30 godina. ali cisto sumnjam da se na herceg sumskoj raspravlja o tome, sa produbljivanjem svojih kolektivnih kompleksa nize vrijednosti.
narod koji uziva u porazima svojih sunarodnjaka. e to jeste istina. jedva se ceka da neko nesto zajebe ...a onda ide utrkivanje ko ce napisati "duhovitiji" komentar![]()
O tome i pričam.Nirton je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:18Tatjana Đekanović:"Koliko sam čula, ta djevojka je htjela da nastupa za BiH, ali su joj odgovorni rekli da nemaju uslove za njen napredak. Amerikanci su je dočekali raširenih ruku i vidite gdje je sada. Hoću da kažem da kod nas ima puno sportista vrhunskog kalibra, ali oni uglavnom nemaju priliku da talenat do kraja pretoče u kvalitet", rekla je Đekanović za Glas Srpske.
Ma jasno. Svaka čast Pjaniću, dres s njegovim imenom imam, ali Edin je realno netko kome najviše skidam kapu, iz ovih žnj uvjeta gdje ga se zvalo kloc dospio do takve veličineRoninX je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:21znam sta zelis reci, ali je moj post tehnicki validan. mire je rodjen u tuzlanskoj bolnici. kao i svi drugi iz kalesije.Galion je napisao/la: ↑27 jul 2021, 20:50LuksemburžaninRoninX je napisao/la: ↑27 jul 2021, 20:31sad baba Bilja (Plavsic) sjedi kuci, i smije se sebi u brk. njene teze o bosnjacima kao genetskom, inferiornom otpadu, dobijaju potvrdu, iz tastatura samih bosnjaka.![]()
nastavite...dajte baba Bilji jos materijala![]()
Edin Dzeko i Miralem Pjanic su nedodirljiv plafon za sve bh srbe i bh hrvate koji sutaju loptu, rodjene na teritoriji BiH unazad 30 godina. ali cisto sumnjam da se na herceg sumskoj raspravlja o tome, sa produbljivanjem svojih kolektivnih kompleksa nize vrijednosti.
narod koji uziva u porazima svojih sunarodnjaka. e to jeste istina. jedva se ceka da neko nesto zajebe ...a onda ide utrkivanje ko ce napisati "duhovitiji" komentar![]()
Da se nadovežem, aktuelna prvakinja svijeta Barbara Matić također bez medalje.
Ova nebuloze prica, hoce da skrene paznju sa svog rezultata i nacina na koji je otisla na OI!Nirton je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:18Tatjana Đekanović:"Koliko sam čula, ta djevojka je htjela da nastupa za BiH, ali su joj odgovorni rekli da nemaju uslove za njen napredak. Amerikanci su je dočekali raširenih ruku i vidite gdje je sada. Hoću da kažem da kod nas ima puno sportista vrhunskog kalibra, ali oni uglavnom nemaju priliku da talenat do kraja pretoče u kvalitet", rekla je Đekanović za Glas Srpske.
Sta ce i tamo cijelo vrijeme?
Olimpijski komitet BiH odranije ima odluku kojom bi sportistu koji osvoji zlatnu medalju na Igrama nagradio sa 30.000 KM, srebrenu sa 20.000 KM, a bronzanu sa 15.000 KM", poručio je Rađo iz Tokija za Klix.ba.
Smiješne cifre opet, Larisa je za srebro na SP u Marakešu dobila 50 hiljada eura.
Dobiju oni pored ovoga dosta podrške
Olimpijski komitet BiH odranije ima odluku kojom bi sportistu koji osvoji zlatnu medalju na Igrama nagradio sa 30.000 KM, srebrenu sa 20.000 KM, a bronzanu sa 15.000 KM", poručio je Rađo iz Tokija za Klix.ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.