Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zna li se ko je otkupio prava za Seriu A, hoće li i dalje biti na Areni
Il Club più titolato al mondo!
Ja je jos nisam primio iako sam imao termin za vakcinu,jednostavno sam ga otkazao,dok god me bukvalno ne primoraju ja necu,a ko zeli svakako nemam nista protiv toga,jer ovo smatram kao vakcinisanje protiv sezonake gripe,neko ode,al vecina nece
Cim je UM grupa danas objavila koliko.je placeno za TV prava Serie A, odnosno za koliko su porasla ista, a pritom optuzili Vucica da je gurao Telekom koji inace svesrdno gura, onda se samo od sebe namece da Seria A ostaje na Arenama iako jos zvanicno nije objavljeno koje dobio prava za prenos... dakle nesluzbeno jos uvijek ali sa 99.99999% vjerovatnocom Seria A ostaje na Arenama koje imaju 6 kanala za 100 liga koje pokrivaju (doduse najava je da se otkljucava jos 10 novih kanala al sad zasad nije nista otkljucano)....
Ne računajući Juventus, odavno nije bila neka jača ekipa od ove Parme (trenutni kadar) u Seria B. Glavni su favoriti za ekspresni ulazak u Seria A.
lazio i sarriball ce biti must watch ove sezone
lazio i must watch jel ovo vic neki?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
protiv slabijih ekipa se uci sarriball, protiv jacih ekipa se usavrsava
bice to puno bolje vremenom i kad se pridruze acerbi, basic, cirù i j. correa (il novo krilo)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ide još žalba sudu, posljednji korak u borbi za ostanak u Serie B.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da je ovaj put gotovo, ovo je bila druga zalba koja im je odbijena
Financijski problemi
Svake sezone se ovo desi par italijanskih kluba, sada su to Chievo, Novara, Carpi i jos nekoliko manje poznatih
Don't believe the hype.
Ima još ročište 2.8. na sudu (TAR). Male su šanse, ali i liga će sačekati taj datum da ozvaniči ostanak Cosenze u Serie B.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 15:29Mislim da je ovaj put gotovo, ovo je bila druga zalba koja im je odbijena
Financijski problemi
Svake sezone se ovo desi par italijanskih kluba, sada su to Chievo, Novara, Carpi i jos nekoliko manje poznatih
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
E čuj Shomurodov, ne čini se toliko loš, ali 20 milki?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kako Atalanta radi dobre poslove,prodace Romera za 50+mil i evo dovedose Lovata za 8mil,a sig sam da ce i njegova vrijednost kroz godinu dvije skociti do 40-50 mil. Ovaj decko bas obecava na poziciji CB
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.