FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
27
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 169

jointunija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jointunija » 28 jul 2021, 22:59

ReX je napisao/la:
28 jul 2021, 22:44
FoxMulder je napisao/la:
28 jul 2021, 22:39
Muki15 je napisao/la:
28 jul 2021, 22:30
Malo prije brat došao iz Sarajeva,igra za Vitez ovaj što smo jučer igrali,kaže Grbavica stanje unutar prostorija katastrofa,toliko je propala Grbavica itd.....,nadam se da nije istina,a i nije lijepo za čuti
Istina je. Stanje je katastrofa. Te prostorije su čak i bolji dio stadiona.

A temelj istočne tribine je pukao, tako da će se sve morati rušiti i ponovo izgraditi.

:facepalm: :facepalm:
Pa nismo vise Gradjevinski Klub pa da se nesto kofol pravi, cuva, cisti itd.

:kafa:
Pa kad praviš bar napravi kako treba :kafa:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 28 jul 2021, 23:01

FoxMulder je napisao/la:
Muki15 je napisao/la:
Malo prije brat došao iz Sarajeva,igra za Vitez ovaj što smo jučer igrali,kaže Grbavica stanje unutar prostorija katastrofa,toliko je propala Grbavica itd.....,nadam se da nije istina,a i nije lijepo za čuti

A temelj istočne tribine je pukao, tako da će se sve morati rušiti i ponovo izgraditi.

Treba tribinu poduprijeti malo, nije to neki posao a bit će funkcionalna. Zamoliti navijače da se kreću prema donjem dijelu tribine u slučaju kad postignemo gol da ne bi došlo do katastrofe. Zabraniti istoku onu "Ko ne skače mrzi Želju".
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 28 jul 2021, 23:06

Jeb.te ja mislio da se ovaj zajebava kad ono istina...
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 28 jul 2021, 23:11

Muki15 je napisao/la:
28 jul 2021, 23:06
Jel ovo realno :urnebes: :urnebes: :urnebes:
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 28 jul 2021, 23:13

Muki15 je napisao/la:
28 jul 2021, 23:06
Mora biti kad je rečeno da svi napuste klub, od čistačice do predsjednika. Sad nema ko da čisti a još nam se i veležovci nakačili, ne čiste iza sebe nikad.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 28 jul 2021, 23:20

Vi niste normalni, a ti jarane se vise mani i stadiona i prostorija i terena. Bezveze navlacis negativu, bespotrebno. Vide svi da je teren losiji nego inace, a tvoj brat nikwko ne moze znati kakvo je stanje prije bilo unutar stadiona jer nije nikad bio.
Od Zelje su svi digli ruke, bukvalno su svi pobjegli i to nam se desava drugi put. Isti k misimovic, amar, badzak, ovaj onaj. Svi su pobjegli, a ovi sto su ostali se trude i rade maksimalno koliko mogu i znaju. Nije mala stvar potpisati Mozzart nakon necije igranke sa cericem. Sarajevo osiguranje je opet sponzor, a mogli su nas i oni **** kao i ostali.
Smirite strasti, budite spremni pomoci onoliko koliko kao navijaci mozemo i ne serte previse jel zid ofarban, jel trava 12 cm i ostalo i ne navlacite dodatnu negativu.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 jul 2021, 23:23

Da su nam Bogdom teren (fleke)i fasada najveći problemi gdje bi nam kraj bio.
mosa lošmi stićko tit-ula!

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 28 jul 2021, 23:23

Da li neko zna vise o ovim pocupanim stolicama na Sjeveru??? Je li ovo moguce da je RA uradila na zadnjoj tekmi?
slika

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 jul 2021, 23:31

frkt je napisao/la:
28 jul 2021, 23:23
Da li neko zna vise o ovim pocupanim stolicama na Sjeveru??? Je li ovo moguce da je RA uradila na zadnjoj tekmi?
slika
Da.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 jul 2021, 23:37

LjoZee je napisao/la:
28 jul 2021, 21:49
FK Željezničar će u treće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine ući jači za usluge veznjaka Mate Crnčevića.
Podsjećamo, u trećem kolu Premijer lige Željezničar će na Grbavici ugostiti ekipu HŠK Posušje.
Ne moramo cekati subotu, registrovan je danas. :D

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 28 jul 2021, 23:49

Je li moguće dan te nejeb'o šta se ovdje piše?
Pa ovaj muki je **** jedna pitarska, klasični ubačeni element. Svaki dan trabunja, i to redom: teren ne valja, svlačionice uništene, istok se ruši. @ljoze ba urgiraj tamo ovima sa portala da rastjera ove idiote.

Treba otac sa 2 djece ove nebuloze da pročita pa da više u životu ne prođe pored stadiona.
Željezničar za život cijeli!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 jul 2021, 23:58

SudoHusika je napisao/la:
28 jul 2021, 23:49
Pa ovaj muki je **** jedna pitarska, klasični ubačeni element. Svaki dan trabunja, i to redom: teren ne valja, svlačionice uništene, istok se ruši. @ljoze ba urgiraj tamo ovima sa portala da rastjera ove idiote.

Treba otac sa 2 djece ove nebuloze da pročita pa da više u životu ne prođe pored stadiona.
Ja mislim da je on samo ili balavac pod necijim uticajem ili jednostavno glup. Nije sigurno navijač,kako naš, tako ni nekog trećeg kluba. Njega i @Machka k'o da je isti K pravio. Postovi copy paste.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 28 jul 2021, 23:58

Admir74 je napisao/la:
28 jul 2021, 23:31
frkt je napisao/la:
28 jul 2021, 23:23
slika
Da.
nisu pocupane.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 29 jul 2021, 00:00

voltron30 je napisao/la:
28 jul 2021, 23:58

Ja mislim da je on samo ili balavac pod necijim uticajem ili jednostavno glup. Nije sigurno navijač,kako naš, tako ni nekog trećeg kluba. Njega i @Machka k'o da je isti K pravio. Postovi copy paste.
najgore sto on misli da ga niko nije skonto. Nije on balavac, vec mentalno nestabilna osoba.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 29 jul 2021, 00:01

Sudo, zovi šuru, jedino on ovo može riješiti. Davno provaljen ali opet se trudi i uporan je, ali kad ne ide, ne ide.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 29 jul 2021, 00:37

:crazy:
Muki15 je napisao/la:
Postajes naporan prijatelju...svaki dan mane neke nalazis od neke pozitive koja se napokon gradi u klubu, polako al se gradi.Teren jest losiji nego sto je bio, al je opet najbolji u drzavi i ko tepih je.Eno Maksimir, Poljud, Marakana svi imaju problema s terenom na ljeto jbg, a gdje su nase finansije a gdje njihove? I to eto Grbavica propada iznutra, nikom to ne smeta niko to ne primjeti, maltene nove svlacionice i sve uredjeno fino plakatima i sad raspad sistema jasta je. Pa nije nikad ni bilo nista moderno, i takvo kakvo je ponavljam opet je najbolje u drzavi. Popusti malo ****..

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 29 jul 2021, 01:20

Admir74 je napisao/la:
28 jul 2021, 23:37
LjoZee je napisao/la:
28 jul 2021, 21:49
FK Željezničar će u treće kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine ući jači za usluge veznjaka Mate Crnčevića.
Podsjećamo, u trećem kolu Premijer lige Željezničar će na Grbavici ugostiti ekipu HŠK Posušje.
Ne moramo cekati subotu, registrovan je danas. :D
Uhhh prvog gola :ljepota: :bow:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 29 jul 2021, 08:37

Bersaga je napisao/la:
29 jul 2021, 00:01

Sudo, zovi šuru, jedino on ovo može riješiti. Davno provaljen ali opet se trudi i uporan je, ali kad ne ide, ne ide.
Treba ga natjerat' da čisti svlačionice k'o što je šura natjer'o Almu da pospremi hastal.
Željezničar za život cijeli!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 29 jul 2021, 08:45

Bersaga je napisao/la:
28 jul 2021, 23:01
FoxMulder je napisao/la:
Muki15 je napisao/la:

Treba tribinu poduprijeti malo, nije to neki posao a bit će funkcionalna. Zamoliti navijače da se kreću prema donjem dijelu tribine u slučaju kad postignemo gol da ne bi došlo do katastrofe. Zabraniti istoku onu "Ko ne skače mrzi Želju".
Hahahaha, kakve budalaštine pišete, ublehe jedne. Baš se vide temelji... 1d1otluk na maksimalnom nivou. Dno dna. Ne možete vi Želji ništa, i nikad nećete moći.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 29 jul 2021, 08:48

MrkiMedo je napisao/la:
28 jul 2021, 23:20
Vi niste normalni, a ti jarane se vise mani i stadiona i prostorija i terena. Bezveze navlacis negativu, bespotrebno. Vide svi da je teren losiji nego inace, a tvoj brat nikwko ne moze znati kakvo je stanje prije bilo unutar stadiona jer nije nikad bio.
Od Zelje su svi digli ruke, bukvalno su svi pobjegli i to nam se desava drugi put. Isti k misimovic, amar, badzak, ovaj onaj. Svi su pobjegli, a ovi sto su ostali se trude i rade maksimalno koliko mogu i znaju. Nije mala stvar potpisati Mozzart nakon necije igranke sa cericem. Sarajevo osiguranje je opet sponzor, a mogli su nas i oni **** kao i ostali.
Smirite strasti, budite spremni pomoci onoliko koliko kao navijaci mozemo i ne serte previse jel zid ofarban, jel trava 12 cm i ostalo i ne navlacite dodatnu negativu.
Ublehe. Klasične. Ne mogu oni Želji ništa. Nisu mogli kojekakvi pi(e)šte, džinde - neće ni ovi, njihovi botovi.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 57 gostiju.