Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trebaju tebe postaviti, ti bi bio idealan. Samo moras odluciti na koji profil od ovih 203 koje imas da ti dodijele moderatora.Benderrr je napisao/la: ↑29 jul 2021, 10:58Tema mora biti kakva jeste kad za moderatora postaviš neko dijete i sta su dobili s ovim cisto me zanima za ovaj portal? Daj ba nadjite nekog razumnog, stariju osobu koja zna stvari oko kluba bar nesto, a ne ovo rekla kazala studenata i dijaspore koji konstatno unose nemir i sve sabotiraju s troduplim imenima.
Hajd ti sad malo na lobotomiji Pa se vrati ovamo s drugog acc da nam objasniš neke stvari. Al obavezno s drugih profila pisi kako admin mene mora banovat, kako imam 200 profila i tako, nemoj to zaboraviti. Provaljen si djecace mali.LjoZee je napisao/la: ↑29 jul 2021, 11:00Trebaju tebe postaviti, ti bi bio idealan. Samo moras odluciti na koji profil od ovih 203 koje imas da ti dodijele moderatora.Benderrr je napisao/la: ↑29 jul 2021, 10:58Tema mora biti kakva jeste kad za moderatora postaviš neko dijete i sta su dobili s ovim cisto me zanima za ovaj portal? Daj ba nadjite nekog razumnog, stariju osobu koja zna stvari oko kluba bar nesto, a ne ovo rekla kazala studenata i dijaspore koji konstatno unose nemir i sve sabotiraju s troduplim imenima.
Hahahahahahahaha, joj bezidejnog sto ruzi.
Oni iz Tuzle znaju gdje Nedo, Stila, Bender piju kafu i s kimManiacs1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 11:08Inače pratim šta se dešava na forumu duže vremena, interesuje me ima li jedna ličnost da valja, barem jedna!? Amar, Senad, Zeba, Štila... Pa čovječe mi smo pokojnog Odu popljuvali (iako je bio tu kada zaglavilo), Vladu, Edisa... Vjerovatno da Ivica imao zapaženiju ulogu u posljednje vrijeme sigurno bi i njemu j.. mater... Veliki smo kritičari, ali kada treba pokazati karakter (mu*a), kada se vrši bezbroj nepravdi prema FKŽ od strane saveza i sudija nigdje nas... Daleko smo od zdravog kolektiva sve dok se prodajemo za piće u društvu pojedinaca i par maraka!
Nadam se da ce moderacija napokon banova ti ovog koji svako malo pokušava da odredjuje ko ce biti banovan i miješa se posao moderacija sto je za bana. Evo ovo mu je 20 isti post. Admin molim te obrati pažnju.MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jul 2021, 11:18@LjoZee
Daj bar mu brisi postove kad nece da ga banuju..
Ako mislis na Ajdina Mujagica u Tošku je standardan prošle sezone TOŠK završio 2 u 1 ligi federacije nije los onako
Ti si jedan od onih koji je unistavaju.
Brate, ja uništavam temu i dobijem tri puta ban, drugi uništavaju temu i nikad ne dobiju nego nastave. Nije to malo korektno.
Frajer namjerno ovo radi i uvijek bude demantovan.Bot klasični.
Ovo je iskljucivo greska moderatora sa teme. On bi trebao da prekine svaki pokusaj diskusije i nametanja tih tema koje provociraju odredjene strane ovdje. Medjutim, on usutka ovog sa hiljadu nikova, al mu po temi ordiniraju rex, valter, veteran, muki, i jos par njih. Njih ne sankcionise i onda se opet navali druga strana da “izjednaci” i eto gdje nastaje problem.admin je napisao/la: ↑29 jul 2021, 11:22Molio bih i ekipu s lobotomije koja ovdje opet ordinira i ovog sa hiljadu nickova koji smara u kontru da malo popusti.
Ni jedni ni drugi necete odredjivati ni ko ce biti moderator ni sta ce de brisati. A najprije ce biti da cu i jedne i druge ponovo udaljiti s foruma, pa se lijepo organizujte na lobotomiji 1 i lobotomiji 2 i sve lijepo odredite opet tamo sta se smije pisati, sta ne smije , ko kako mora misliti i za koga u klubu navijati.
Bender jos jedan post koji ce voditi diskusiji amar/miske, pravi/krivi navijac i udaljen si s foruma
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 38 gostiju.