Nismo bez sansi za prolaz veceras, ali bit ce tesko.
Nas mozda potopi AEK, u sto cisto sumnjam, a nekoga MilsamiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jul 2021, 02:11Najbitnije je spremiti se na potop u Grčkoj mentalno da ne bi teško palo poslije.Pa ništa to je cinjenica da ce ih riješiti, imaju 7 dana za slavlje i to je to.Doslovno se Bogu moli, da naš BH predstavnik ne samo ispadne, već i obruka.
Zašto bi to uradio kad sam covjek po prirodi koji je realan?
Šta je bolje i konkretnije i s ljubavlju urađeno to što upozoravam unaprijed da ce te biti silovani ili da kazem sretno imate šanse jaki ste?
Eh pa ja nisam takva osoba kazem unaprijed slavite par dana i onda se spremite za silovanje sve ostalo je zabluda pa jel?
Naravno da niste, isti pristup kao na Grbavici poslije primljenog gola, povlačenje i bus pred golom bili bi pogibeljni,.
Znači nevjerovatan lik.mozak je napisao/la: ↑27 jul 2021, 12:06Gledam snimak utakmice Velež-Aek i slušam "stručnog" konsultanta Alihodžića kako iznosi svoja stručna zapažanja i daje preporuke.
Ako svi naši ovako razmišljaju, onda se i ne čudim što ne možemo meda u Evropi.
Bukvalno skidanje gaća i samo da se ne obrukamo.
Inače, Face tv pravi veliku grešku sa Alihodzicem i onom instagramušom.
Nikako da se to podigne na veći nivo.
Pitari obožavaju samo FK Sarajevo, a ti si neko ko je, ako ne živi i sad, živio u velikoj zabludi. Tvoj problem je što postove podrške Veležu od navijača Sarajeva najjednostavnije pomnožiš s nulom. Prava riječ za, generalno, odnos naših navijača i klubova je prijateljski. Meni lično taj klub nije ni sekundu "draži" od Slobode ili Čelika i potpuno mi je normalno da navijaču Veleža Sarajevo nije ni sekundu draže od tih istih klubova. Odnosi navijačkih grupa su potpuno druga priča.OldFashioned je napisao/la: ↑29 jul 2021, 10:46
Pitari nas obožavali dok smo se naguzivali. Klasika BH mentaliteta, sve ti mogu oprostiti samo uspjeh jok!
Ja se izvinjavam vrać pogađač, ali ako vam nije teško da mi kažete koji će rezultat biti večeras da se ne sekiram bezveze.
Nemam problema.
Nije ni meni, ali nećemo se praviti blesavi. Na stranu odnos RA i HZ, ali ovdje je, kao i na nekim drugim forumima većina pristalica Sarajeva konstantno bila najglasnija kada se davao neki vid podrške Veležu. Odjednom preobrazba čim se isti digao i korača ka starim stazama slave. BAŠ ČUDNO.... Meni nimalo ! Klubovi, odnosno simpatizeri/navijači istih po meni uvijek trebaju imati određenu distancu, pri tome ne mislim da se trebaju međusobno klati nego sve u sklopu sportskog nadmetanja.
Griješe i jedni i drugi. Sa svakim uz dozu opreza/respekta.Miljacka je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:34Dozvoljeno ti je obratiti pažnju i na postove podrške. Pričaš kao da svi navijači Veleža ovdje kuju Sarajevo u zvijezde, a ovi im vraćaju na najgore moguće načine. Obrati se slobodno onda i svojima ovdje koji pljuju Sarajevo i priupitaj ih zbog čega preobrazba, a nekad su nas "obožavali".
Možemo se poštovati bez pjevanja pjesmica zajedno, himne na klupskim utakmicama i drugih retardacija.
Nisi u pravu. Kako onda objašnjavaš to da su naše utakmice sa Slobodom, Čelikom i sl. uvijek na nož?OldFashioned je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:42Griješe i jedni i drugi. Sa svakim uz dozu opreza/respekta.Miljacka je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:34Dozvoljeno ti je obratiti pažnju i na postove podrške. Pričaš kao da svi navijači Veleža ovdje kuju Sarajevo u zvijezde, a ovi im vraćaju na najgore moguće načine. Obrati se slobodno onda i svojima ovdje koji pljuju Sarajevo i priupitaj ih zbog čega preobrazba, a nekad su nas "obožavali".
Poslije nam čudno kada vidimo da je razlog tapšanju po ramenu zapravo bio taj što smo bili fudbalsko inferiorni.
Možemo se poštovati bez pjevanja pjesmica zajedno, himne na klupskim utakmicama i drugih retardacija.
Jedino što poštujem i uvijek ću glasno podržati, VEDRAN PULJIĆ.
Miljacka je napisao/la: ↑29 jul 2021, 13:08Nisi u pravu. Kako onda objašnjavaš to da su naše utakmice sa Slobodom, Čelikom i sl. uvijek na nož?OldFashioned je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:42Griješe i jedni i drugi. Sa svakim uz dozu opreza/respekta.Miljacka je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:34Dozvoljeno ti je obratiti pažnju i na postove podrške. Pričaš kao da svi navijači Veleža ovdje kuju Sarajevo u zvijezde, a ovi im vraćaju na najgore moguće načine. Obrati se slobodno onda i svojima ovdje koji pljuju Sarajevo i priupitaj ih zbog čega preobrazba, a nekad su nas "obožavali".
Poslije nam čudno kada vidimo da je razlog tapšanju po ramenu zapravo bio taj što smo bili fudbalsko inferiorni.
Jedino što poštujem i uvijek ću glasno podržati, VEDRAN PULJIĆ.
Ponavljam ti, to je više bilo suosjećanje sa svim nepravdama koje su vam počinjene. Ja ti garantujem da imaš more željovaca, a vjerovatno i tuzlaka, zeničana i ostalih "probosanskih" klubova koji poštuju Velež na isti način kao i mi i u to se možeš uvjeriti i na ovom forumu, a da ne pričam u globalu. To što su se Manijaci i RA, Robijaši i RA tukli i ganjali u par navrata je opet drugi par cipela i ne možeš generalizovati zbog odnosa navijačkih grupa. Sad su vam ratne i postratne "rane" već poprilično zarasle i ličite na klub kakav i treba da budete, a to je u vrhu bh. fudbala, pa i to sa sobom nosi neke stvari poput rivaliteta i tih, kako si i sam rekao, preobrazbi jer ste prerasli sranja i nepravde, nije ti valjda želja da čitav život suosjećaju s vama i žale vas? Opet ponavljam, imaš još uvijek pitare koji vas gotive, ali ti vidiš samo one koji su vam zamjerili što niste htjeli odgoditi tekmu s čim se ne slažem, svakako da ste imali pravo na to, a u razloge ne bih ni ulazio jer su nebitni. Ja Velež ne mrzim, ali ga ni ne gotivim nešto posebno i to isto očekujem od navijača Veleža prema mom klubu i to mi je potpuno okej.
Sumnjam ,nisu jos spremni i malo mogu trcati a Veleza je tesko zbiti u 16 m jer momci trce kao ludi tako da ocekujem vise prolaz Veleza nego Aek,ovaj me Aek nekako podsjeca na lanjski Apoel nidje veze ekipa plus totalno nespremni.
Volio bi ti to aaaaa bosnjak ponjamke ti se u stau
killafrommanilla je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:35
Volio bi ti to aaaaa bosnjak ponjamke ti se u stau
U prvom meču nisu pokazali šta umiju, sa pola gasa igrali, Velež sretno pobjedio. Biti će pravo čudo ako prođu dalje AEK-a. Nadajmo se da barem neće biti kanonade kako ne bi umanjili uspjeh Zrinjskog u proteklim godinama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:32Sumnjam ,nisu jos spremni i malo mogu trcati a Veleza je tesko zbiti u 16 m jer momci trce kao ludi tako da ocekujem vise prolaz Veleza nego Aek,ovaj me Aek nekako podsjeca na lanjski Apoel nidje veze ekipa plus totalno nespremni.
Sretno komsijama nek Vrapcici gore![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, bhfanatic14, gh0stHZ, Pablo11, ristagrad i 36 gostiju.