Bh. klubovi u Europi - 2021/22

Velež će protiv Elfsborga

Anketa je završila: 12 avg 2021, 01:02.

Proći
88
73%
Ispasti
32
27%

Ukupno glasova: 120

ANTIFA !
Kontakt:

Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 jul 2021, 09:45

Sta je Butmircima nejasno?! :?:

Nismo bez sansi za prolaz veceras, ali bit ce tesko.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2021, 10:24

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
29 jul 2021, 02:11
90minut je napisao/la:
29 jul 2021, 01:44
Isto vam ga dođe kad primate barem 3
Najbitnije je spremiti se na potop u Grčkoj mentalno da ne bi teško palo poslije.
Pa ništa to je cinjenica da ce ih riješiti, imaju 7 dana za slavlje i to je to.

Zašto bi to uradio kad sam covjek po prirodi koji je realan?

Šta je bolje i konkretnije i s ljubavlju urađeno to što upozoravam unaprijed da ce te biti silovani ili da kazem sretno imate šanse jaki ste?

Eh pa ja nisam takva osoba kazem unaprijed slavite par dana i onda se spremite za silovanje sve ostalo je zabluda pa jel?
Doslovno se Bogu moli, da naš BH predstavnik ne samo ispadne, već i obruka.
Nas mozda potopi AEK, u sto cisto sumnjam, a nekoga Milsami :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 jul 2021, 10:43

ANTIFA ! je napisao/la:
29 jul 2021, 09:45
Sta je Butmircima nejasno?! :?:

Nismo bez sansi za prolaz veceras, ali bit ce tesko.
Naravno da niste, isti pristup kao na Grbavici poslije primljenog gola, povlačenje i bus pred golom bili bi pogibeljni,.
Koševo Zapad

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 jul 2021, 10:46

mozak je napisao/la:
27 jul 2021, 12:06
Gledam snimak utakmice Velež-Aek i slušam "stručnog" konsultanta Alihodžića kako iznosi svoja stručna zapažanja i daje preporuke.
Ako svi naši ovako razmišljaju, onda se i ne čudim što ne možemo meda u Evropi.
Bukvalno skidanje gaća i samo da se ne obrukamo.
Inače, Face tv pravi veliku grešku sa Alihodzicem i onom instagramušom.
Nikako da se to podigne na veći nivo.
Znači nevjerovatan lik.
Da se on pitao, igrali bi bunker i čekali da neka granata probije isti.
Hvala njemu na stručnoj analizi, samo je potvrdio zašto većina naših klubova sa takvim domaćim trenerima ne može meda u EU. Na stranu nedostatak kvalitete i fizičke spreme.

Za onu klasičnu instagramušu, čitaj tipičnu/današnju, precijenjenu žensku kravu samo kriviti Senada. Čovjek hoće da dodatno digne gledanost i dignut će je sa onakvim kravama jer nažalost, mnogo je više muškaraca koji će baš zbog ONAKVE kravetine gledati bilo šta na ekranu.
Svaki put kad se pojavila, ili sam mjutirao ili prebacio kanal. Nećeš od mene pažnje KRAVOx4 !

Pitari nas obožavali dok smo se naguzivali. Klasika BH mentaliteta, sve ti mogu oprostiti samo uspjeh jok!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 29 jul 2021, 10:58

Sretno Velezu i Borcu.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 29 jul 2021, 11:18

Sretno Velež, sretno Linfield :bih:
1921

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 29 jul 2021, 11:32

OldFashioned je napisao/la:
29 jul 2021, 10:46

Pitari nas obožavali dok smo se naguzivali. Klasika BH mentaliteta, sve ti mogu oprostiti samo uspjeh jok!
Pitari obožavaju samo FK Sarajevo, a ti si neko ko je, ako ne živi i sad, živio u velikoj zabludi. Tvoj problem je što postove podrške Veležu od navijača Sarajeva najjednostavnije pomnožiš s nulom. Prava riječ za, generalno, odnos naših navijača i klubova je prijateljski. Meni lično taj klub nije ni sekundu "draži" od Slobode ili Čelika i potpuno mi je normalno da navijaču Veleža Sarajevo nije ni sekundu draže od tih istih klubova. Odnosi navijačkih grupa su potpuno druga priča.

To što vas je velika većina bar probosanskih navijača i simpatizera godinama sažalijevala i suosjećala s nepravdama koje su vam počinjene ne znači da vas se obožava.

A @ANTIFA ! je poseban mentalni sklop koji nas naziva migrantima i butmircima dok klub za koji navija evropske tekme igra na tuđem stadionu i u drugom gradu, a stadion mu je udaljen nekoliko kilometara van grada iz kojeg zapravo jeste.

Još jednom, sretno i vama i Borcu večeras. :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 jul 2021, 11:40

Zbog cega takva atmosfera ovdje :?:
Hoce li grci pobjediti Velez, pa vjerovatno da hoce.
Hoce li ih razbiti 3 ili 4 razlike, 50 posto da hoce.
Ali slican omjer je bio i prosli put, cak i gori po Velez pa su odigrali super utakmicu.
AEK je veliki,preveliki klub i za BiH klubove veliki zalogaj ali dok ima nade treba igrat.
Borac je uprskao prvu totalno ali vjerujem da ce dobiti veceras.
Sretno Rodjeni :bih:

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 29 jul 2021, 11:40

Ove noći sanjam ja Borac Linfild pet nula :cool:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 jul 2021, 11:41

borac linfild 5:0
aek velez 0:1

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 jul 2021, 12:07

Miljacka je napisao/la:
29 jul 2021, 11:32
Pitari obožavaju samo FK Sarajevo, a ti si neko ko je, ako ne živi i sad, živio u velikoj zabludi.
Ja se izvinjavam vrać pogađač, ali ako vam nije teško da mi kažete koji će rezultat biti večeras da se ne sekiram bezveze.
Miljacka je napisao/la:
Tvoj problem je
Nemam problema.
Miljacka je napisao/la:
Meni lično taj klub nije ni sekundu "draži" od Slobode ili Čelika i potpuno mi je normalno da navijaču Veleža Sarajevo nije ni sekundu draže od tih istih klubova. Odnosi navijačkih grupa su potpuno druga priča.
Nije ni meni, ali nećemo se praviti blesavi. Na stranu odnos RA i HZ, ali ovdje je, kao i na nekim drugim forumima većina pristalica Sarajeva konstantno bila najglasnija kada se davao neki vid podrške Veležu. Odjednom preobrazba čim se isti digao i korača ka starim stazama slave. BAŠ ČUDNO.... Meni nimalo ! Klubovi, odnosno simpatizeri/navijači istih po meni uvijek trebaju imati određenu distancu, pri tome ne mislim da se trebaju međusobno klati nego sve u sklopu sportskog nadmetanja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 29 jul 2021, 12:34

Pa čitaš li šta pišem? Dozvoljeno ti je obratiti pažnju i na postove podrške. Pričaš kao da svi navijači Veleža ovdje kuju Sarajevo u zvijezde, a ovi im vraćaju na najgore moguće načine. Obrati se slobodno onda i svojima ovdje koji pljuju Sarajevo i priupitaj ih zbog čega preobrazba, a nekad su nas "obožavali".

Apsolutno se slažem da se klubovi ne trebaju klati, ne samo tvoj i moj, nego svi treba da imaju određen respekt jedni prema drugima, jer to i jeste fudbal. Samo mislim da previše očekuješ od navijača Sarajeva, baš kao što neki navijači Sarajeva očekuju previše od navijača Veleža. Opet ponavljam, navijačke grupe su druga stvar i bilo bi odlično da HZ i RA i u budućnosti ostanu u odnosima u kakvim su godinama unazad.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 jul 2021, 12:42

Miljacka je napisao/la:
29 jul 2021, 12:34
Dozvoljeno ti je obratiti pažnju i na postove podrške. Pričaš kao da svi navijači Veleža ovdje kuju Sarajevo u zvijezde, a ovi im vraćaju na najgore moguće načine. Obrati se slobodno onda i svojima ovdje koji pljuju Sarajevo i priupitaj ih zbog čega preobrazba, a nekad su nas "obožavali".
Griješe i jedni i drugi. Sa svakim uz dozu opreza/respekta.
Poslije nam čudno kada vidimo da je razlog tapšanju po ramenu zapravo bio taj što smo bili fudbalsko inferiorni.

Miljacka je napisao/la:
Opet ponavljam, navijačke grupe su druga stvar i bilo bi odlično da HZ i RA i u budućnosti ostanu u odnosima u kakvim su godinama unazad.
Možemo se poštovati bez pjevanja pjesmica zajedno, himne na klupskim utakmicama i drugih retardacija.
Jedino što poštujem i uvijek ću glasno podržati, VEDRAN PULJIĆ.

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 29 jul 2021, 12:45

AEK večeras pokazuje snagu.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 29 jul 2021, 13:08

29 jul 2021, 12:42
Miljacka je napisao/la:
Dozvoljeno ti je obratiti pažnju i na postove podrške. Pričaš kao da svi navijači Veleža ovdje kuju Sarajevo u zvijezde, a ovi im vraćaju na najgore moguće načine. Obrati se slobodno onda i svojima ovdje koji pljuju Sarajevo i priupitaj ih zbog čega preobrazba, a nekad su nas "obožavali".
Poslije nam čudno kada vidimo da je razlog tapšanju po ramenu zapravo bio taj što smo bili fudbalsko inferiorni.

Miljacka je napisao/la:
Opet ponavljam, navijačke grupe su druga stvar i bilo bi odlično da HZ i RA i u budućnosti ostanu u odnosima u kakvim su godinama unazad.
Možemo se poštovati bez pjevanja pjesmica zajedno, himne na klupskim utakmicama i drugih retardacija.
Nisi u pravu. Kako onda objašnjavaš to da su naše utakmice sa Slobodom, Čelikom i sl. uvijek na nož?

Ponavljam ti, to je više bilo suosjećanje sa svim nepravdama koje su vam počinjene. Ja ti garantujem da imaš more željovaca, a vjerovatno i tuzlaka, zeničana i ostalih "probosanskih" klubova koji poštuju Velež na isti način kao i mi i u to se možeš uvjeriti i na ovom forumu, a da ne pričam u globalu. To što su se Manijaci i RA, Robijaši i RA tukli i ganjali u par navrata je opet drugi par cipela i ne možeš generalizovati zbog odnosa navijačkih grupa. Sad su vam ratne i postratne "rane" već poprilično zarasle i ličite na klub kakav i treba da budete, a to je u vrhu bh. fudbala, pa i to sa sobom nosi neke stvari poput rivaliteta i tih, kako si i sam rekao, preobrazbi jer ste prerasli sranja i nepravde, nije ti valjda želja da čitav život suosjećaju s vama i žale vas? Opet ponavljam, imaš još uvijek pitare koji vas gotive, ali ti vidiš samo one koji su vam zamjerili što niste htjeli odgoditi tekmu s čim se ne slažem, svakako da ste imali pravo na to, a u razloge ne bih ni ulazio jer su nebitni. Ja Velež ne mrzim, ali ga ni ne gotivim nešto posebno i to isto očekujem od navijača Veleža prema mom klubu i to mi je potpuno okej.

Dobri u dobru
Zli u zlu

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 jul 2021, 13:12

Miljacka je napisao/la:
29 jul 2021, 13:08
29 jul 2021, 12:42
Miljacka je napisao/la:

Miljacka je napisao/la:
Nisi u pravu. Kako onda objašnjavaš to da su naše utakmice sa Slobodom, Čelikom i sl. uvijek na nož?

Ponavljam ti, to je više bilo suosjećanje sa svim nepravdama koje su vam počinjene. Ja ti garantujem da imaš more željovaca, a vjerovatno i tuzlaka, zeničana i ostalih "probosanskih" klubova koji poštuju Velež na isti način kao i mi i u to se možeš uvjeriti i na ovom forumu, a da ne pričam u globalu. To što su se Manijaci i RA, Robijaši i RA tukli i ganjali u par navrata je opet drugi par cipela i ne možeš generalizovati zbog odnosa navijačkih grupa. Sad su vam ratne i postratne "rane" već poprilično zarasle i ličite na klub kakav i treba da budete, a to je u vrhu bh. fudbala, pa i to sa sobom nosi neke stvari poput rivaliteta i tih, kako si i sam rekao, preobrazbi jer ste prerasli sranja i nepravde, nije ti valjda želja da čitav život suosjećaju s vama i žale vas? Opet ponavljam, imaš još uvijek pitare koji vas gotive, ali ti vidiš samo one koji su vam zamjerili što niste htjeli odgoditi tekmu s čim se ne slažem, svakako da ste imali pravo na to, a u razloge ne bih ni ulazio jer su nebitni. Ja Velež ne mrzim, ali ga ni ne gotivim nešto posebno i to isto očekujem od navijača Veleža prema mom klubu i to mi je potpuno okej.

Nemam nikakvih osjećanja prema Sarajevu ili bilo kojem drugom BH klubu osim Veleža.
Meni apsolutno nebitno hoće li moj klub neko gotiviti ili ne na nekom tamo forumu, ali me iznenadila količina mržnje nekoliko forumaša koji su simpatizeri/navijači Sarajeva.
Ne gase se...

E to nikad neću shvatiti. Evo recimo, volio bih da Borac prođe večeras (što opet nije nemoguće), lopta je okrugla.... Zašto ? Pa nije baš da je ovo neka top liga svijeta gdje koeficijent ne igra toliku ulogu. Ne mogu shvatiti ni ove koji su u prvim redovima kada se treba požaliti na teške EP utakmice i žrijebove a 'vamo svim silama navijaju da neki naš klub što prije ispadne.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 29 jul 2021, 17:32

Vettel5 je napisao/la:
29 jul 2021, 12:45
Sumnjam ,nisu jos spremni i malo mogu trcati a Veleza je tesko zbiti u 16 m jer momci trce kao ludi tako da ocekujem vise prolaz Veleza nego Aek,ovaj me Aek nekako podsjeca na lanjski Apoel nidje veze ekipa plus totalno nespremni.
Sretno komsijama nek Vrapcici gore :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 jul 2021, 17:35

Vettel5 je napisao/la:
Volio bi ti to aaaaa bosnjak ponjamke ti se u stau
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 jul 2021, 17:37

killafrommanilla je napisao/la:
29 jul 2021, 17:35

Volio bi ti to aaaaa bosnjak ponjamke ti se u stau

Stipu lika da se blamira vlastitim kontradikcijama.
Čas ne navija za nikog, čas želi sreću svim našim klubovima, a od prošlog četvrtka se ne gasi sa nekim dječijim poskočicama i provokacijama na račun Veleža. Teški bidon.

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 29 jul 2021, 17:44

Antipolitika3 je napisao/la:
29 jul 2021, 17:32
Vettel5 je napisao/la:
Sumnjam ,nisu jos spremni i malo mogu trcati a Veleza je tesko zbiti u 16 m jer momci trce kao ludi tako da ocekujem vise prolaz Veleza nego Aek,ovaj me Aek nekako podsjeca na lanjski Apoel nidje veze ekipa plus totalno nespremni.
Sretno komsijama nek Vrapcici gore :mrgreen:
U prvom meču nisu pokazali šta umiju, sa pola gasa igrali, Velež sretno pobjedio. Biti će pravo čudo ako prođu dalje AEK-a. Nadajmo se da barem neće biti kanonade kako ne bi umanjili uspjeh Zrinjskog u proteklim godinama.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, bhfanatic14, gh0stHZ, Pablo11, ristagrad i 36 gostiju.