FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Prvo je Velež odgodio.I gotovo je sad.Moram priznati da i oni u zadnje vrijeme postaju degutantni.
Naši nisu rekli ništa protiv ,znači da su pristali.Sarajevo je pošteno odigralo Evropu i nastavilo protiv nas.Znači nije tražilo odgodu nego pomijeranje.
Naši nisu rekli ništa protiv ,znači da su pristali.Sarajevo je pošteno odigralo Evropu i nastavilo protiv nas.Znači nije tražilo odgodu nego pomijeranje.
Dobro je da se igra u Srebreniku radi kontinuiteta.
-
- Kontakt:
Sorry na upadu. Samo da se zahvalim na ovom gospodskom potezu Husica i kompanije. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
+1nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:04Sorry na upadu. Samo da se zahvalim na ovom gospodskom potezu Husica i kompanije.![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma nije problem. Moramo se međusobno pomagati jer samo na taj način može se napravit iskorak. Hvala Bogu Azmir je u mogućnosti da pomogne i on mnogima pomaže.nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 jul 2021, 14:04Sorry na upadu. Samo da se zahvalim na ovom gospodskom potezu Husica i kompanije.![]()
Gospodin Husic respect iz Zenice, jel njegova Heez gradnja..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
AKO ĆEMO PO BOSANSKI, ONDA TREBA I SA 20 000 PREMIRATI BORAC.

OVDJE SU 1970 IGRALI BRAT PROTIV BRATA.GORE ŠESTI S LIJEVA rah.OMER JUSIĆ ,DJED OMARA PRŠEŠA.DOLE, ČETVRTI S DESNA OMEROV BRAT EMIR JUSIĆ.

OVDJE SU 1970 IGRALI BRAT PROTIV BRATA.GORE ŠESTI S LIJEVA rah.OMER JUSIĆ ,DJED OMARA PRŠEŠA.DOLE, ČETVRTI S DESNA OMEROV BRAT EMIR JUSIĆ.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 jul 2021, 16:12, ukupno mijenjano 5 puta.
Čestitam Azmiru na džentlmenskom potezu a od mene podrška mostarcima za prolaz u naredno kolo.
JA SPORTSKI I BOSANSKI ,POŠTO JE U PITANJU PRESTAVLJANJE DRŽAVE B i H,ŽELIM USPJEH I BORCU I VELEŽU.
HUSIĆ JE ČLAN IO N/FS BIH.
HUSIĆ JE ČLAN IO N/FS BIH.
€5.60m FK BORAC
€1.08m LINFILD FC
Realno Borac je jača ekipa od Linfilda i ne bi me začudilo da prođu.
€1.08m LINFILD FC
Realno Borac je jača ekipa od Linfilda i ne bi me začudilo da prođu.
-
- Kontakt:
Eh to je ta. Hvala puno.CityCity je napisao/la: ↑27 jul 2021, 23:10Evo pjesme za prave slušaoce :Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:32
PS želim da pitam da je neko cuo onu pjesmu na poluvremenu i na kraju. Neki rep o našem klubu. Iskreno ja sam je prvi put čuo pa bih je želio poslušati u miru.
MP3 :
https://easyupload.io/eymwzg
Preslušao sam nekoliko puta i nije loša stvar, dobro je da se vrti.
Azmir Husic

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Zaista pohvalan potez Azmira. Znamo da njemu ovo sa Veležom nije mnogo, ali kao potez vrijedi mnogo vise.
Citam po forumu opet se nađu pametolozi da umanje vrijednost ili popljuju, a vjerujem da ti isti nikad nikome marke svoje nisu halalili.
Mnogo je aspekata ovog poteza. Prije svega prijateljski, jačaju se odnosi klubova, marketinški itd itd
Uglavnom nikoga ne ugrožava, nikome ne nanosi štetu.
Sretno Veležu veceras, njihovik prolaskom i nama bi bilo lakse uđemo li nekad u euro takmičenja zbog boljeg koeficijenta države.
Citam po forumu opet se nađu pametolozi da umanje vrijednost ili popljuju, a vjerujem da ti isti nikad nikome marke svoje nisu halalili.
Mnogo je aspekata ovog poteza. Prije svega prijateljski, jačaju se odnosi klubova, marketinški itd itd
Uglavnom nikoga ne ugrožava, nikome ne nanosi štetu.
Sretno Veležu veceras, njihovik prolaskom i nama bi bilo lakse uđemo li nekad u euro takmičenja zbog boljeg koeficijenta države.
Vidim podrzava lijepe price Bh nogometa, licno meni je uvijek bio drag..
Nadam se da ce prepoznati i prelijepu pricu koju Čelik trenutno pise i postati sponzor sa svojom Heez gradnjom kada nam je svaka marka bitna. Za Velez i premije svaka mu čast. Mnogi ga nesto ne vole ali mislim da je u pitanju ljubomora.a
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Malose pojedine sarajlice uhvatile, nemogu oni onoga koga nemogu za nos vuci. Ljudi te nevole ako nemogu da te kontrolisu, da te klepaju po usima. Racunali su da TC sluzi za nabijanje gol razlike i upisivanje dvije pobijede. Nisu se plaho javljali prve sezone jer smo bili novi, hvatali zalet, sad je vec problem, nije to vise TC gdje mozes racunati bodove, to je problem. Zna Azmir za Celik, vec je nesto radjeno na tom planu, ali bice opet.avenija je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:00Vidim podrzava lijepe price Bh nogometa, licno meni je uvijek bio drag..
Nadam se da ce prepoznati i prelijepu pricu koju Čelik trenutno pise i postati sponzor sa svojom Heez gradnjom kada nam je svaka marka bitna. Za Velez i premije svaka mu čast. Mnogi ga nesto ne vole ali mislim da je u pitanju ljubomora.a
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 30 jul 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.