Sredio sam sve napokon, odigrao dvije tekme, odmah pocistio neke odavdeUnforgotten je napisao/la:eu 2
sportsport
ss.ba
Ajmo friendly neko
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Mes Que Un Club
Utakmica izmedju Bordeauxa i PSV-a odgodjena !

Utakmica izmedju Bordeauxa i PSV Eindhovena je odgdodjena zbog yebene konekcije. Psovke lete na sve strane, od oba trenera, utakmica probati nastaviti u nastavku ovog dana, iako psihicka sprema igraca polako pada.

Utakmica izmedju Bordeauxa i PSV Eindhovena je odgdodjena zbog yebene konekcije. Psovke lete na sve strane, od oba trenera, utakmica probati nastaviti u nastavku ovog dana, iako psihicka sprema igraca polako pada.
- Unforgotten
- Kontakt:
Drago mi je zbog tebe, i meni također odgovara raniji termin, tako da ovim postom potvrđujem da će se tekma odigrati sutra u 21:50.amertiger je napisao/la:Sredio sam sve napokon, odigrao dvije tekme, odmah pocistio neke odavdeUnforgotten je napisao/la:eu 2
sportsport
ss.ba
Ajmo friendly neko, tako ti i ja sutra u zakazano vrijeme, sta ti vise dogovara 23 ili 22, ja sam za 22, mozda cak i malo ranije 10 do 22 ako ti odgovara ali da budes tu u to doba jer sam ogranicen sa vremenom
Sretno u ligi i sve najbolje!
Unforgotten je napisao/la:eu 2
sportsport
ss.ba
Ajmo friendly neko
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Super samo ti kreiraj sobu i stavi kakav pas i javi da znam, moze preko privatne svejednoUnforgotten je napisao/la:Drago mi je zbog tebe, i meni također odgovara raniji termin, tako da ovim postom potvrđujem da će se tekma odigrati sutra u 21:50.amertiger je napisao/la:Sredio sam sve napokon, odigrao dvije tekme, odmah pocistio neke odavdeUnforgotten je napisao/la:eu 2
sportsport
ss.ba
Ajmo friendly neko, tako ti i ja sutra u zakazano vrijeme, sta ti vise dogovara 23 ili 22, ja sam za 22, mozda cak i malo ranije 10 do 22 ako ti odgovara ali da budes tu u to doba jer sam ogranicen sa vremenom
Sretno u ligi i sve najbolje!
Mes Que Un Club
-
jasko_juve
- Kontakt:
begax..ajmo jednu...moze???il ko drugi ako on nece..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moze, al' samo pricekaj da napravim sobujasko_juve je napisao/la:begax..ajmo jednu...moze???il ko drugi ako on nece..![]()
soba: ss.ba
password: 1312
Euro#2
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jan 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Imal ko raspolozen za prijateljsku da iskalim ovaj bijes ahmo me nanerviro sav ovaj pekmez po tipkama od laptopa prosuo, al je dobio za to
.Jadniku moram strave salijevat

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
haj dolaziAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Imal ko raspolozen za prijateljsku da iskalim ovaj bijes ahmo me nanerviro sav ovaj pekmez po tipkama od laptopa prosuo, al je dobio za to![]()
![]()
.Jadniku moram strave salijevat
![]()
![]()
![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
@Unforgotten, dobra tekma! Jbg izvini što izađoh usred tekme, nije do mene, zeza me grafička.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Unforgotten
- Kontakt:
FEYENOORD VS. MARSEILLE
Jedan od duela drugog kola koji mami pažnju gledatelja je svakako meč između Feyenoorda i Marseillea. Holandski tim je prvo kolo igrao u Lyonu, kao posjetilac istoimenoj ekipi. Iako na papiru slabiji, momčad Unforgottena, koja nije baš blistala u pripremnim utakmicama pokazala je karakter i vratila se kući sa punim plijenom. Nošeni na krilima sjajnog Roya Makaaya, nekadašnjeg igrača Bayerna, koji je hat-trickom donio svom timu pobjedu od 3:2. Iako se Lyon dva puta vraćao u meč, presudio je gol na samom kraju utakmice u 87. minuti kada je Makaay kompletirao sjajan nastup sebe i tima. "Bio je to rezultat iscrpljujućih treninga, ali je najbitnije to da smo donijeli tri boda kući na početku sezone", kaže za naš list Makaay, koji se i osvrnuo na sljedeći susret, koji će Holanđani odigrati protiv Marseillea te rekao: "Marseille je ekipa koju treba poštovati, imaju veoma dobar tim, ali i mi smo pokazali šta možemo uraditi. Biće teško, ali vjerujem da moj tim ima kvaliteta i da može osvojiti nova 3 boda".

Makaay: Marseille se mora poštovati!
Iz tabora Marseillea još uvijek se ne žele oglašavati, vjerovatno se trener želio koncentrisati samo na treninge tima.
Utakmica je zakazano u četvrtak, 20.1.2011. godine, u 21:50 h.
Jedan od duela drugog kola koji mami pažnju gledatelja je svakako meč između Feyenoorda i Marseillea. Holandski tim je prvo kolo igrao u Lyonu, kao posjetilac istoimenoj ekipi. Iako na papiru slabiji, momčad Unforgottena, koja nije baš blistala u pripremnim utakmicama pokazala je karakter i vratila se kući sa punim plijenom. Nošeni na krilima sjajnog Roya Makaaya, nekadašnjeg igrača Bayerna, koji je hat-trickom donio svom timu pobjedu od 3:2. Iako se Lyon dva puta vraćao u meč, presudio je gol na samom kraju utakmice u 87. minuti kada je Makaay kompletirao sjajan nastup sebe i tima. "Bio je to rezultat iscrpljujućih treninga, ali je najbitnije to da smo donijeli tri boda kući na početku sezone", kaže za naš list Makaay, koji se i osvrnuo na sljedeći susret, koji će Holanđani odigrati protiv Marseillea te rekao: "Marseille je ekipa koju treba poštovati, imaju veoma dobar tim, ali i mi smo pokazali šta možemo uraditi. Biće teško, ali vjerujem da moj tim ima kvaliteta i da može osvojiti nova 3 boda".
Makaay: Marseille se mora poštovati!
Iz tabora Marseillea još uvijek se ne žele oglašavati, vjerovatno se trener želio koncentrisati samo na treninge tima.
Utakmica je zakazano u četvrtak, 20.1.2011. godine, u 21:50 h.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Analiticar-ahmo varalica
. Pa ako ne radi gamepad odmah izađe, a ne kad primiš go 
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Cuj varalica jesi vidio igraca gdje idu u p.mjuventus 0244 je napisao/la:Analiticar-ahmo varalica. Pa ako ne radi gamepad odmah izađe, a ne kad primiš go
Ja dole oni gore
Ma nanerviro se
R.I.P VEDRAN PULJIC
Ma ništa šalim se malo, haj drugom prilikom ćemo ponovoAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Cuj varalica jesi vidio igraca gdje idu u p.mjuventus 0244 je napisao/la:Analiticar-ahmo varalica. Pa ako ne radi gamepad odmah izađe, a ne kad primiš go
![]()
Ja dole oni gore![]()
Ma nanerviro se
neko friendly?
eu 2
ss.ba
ss.ba
eu 2
ss.ba
ss.ba
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- samir_tm87
- Kontakt:
mogo je neko i tabele sredit
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
ne mora nas rezultat upisat ?samir_tm87 je napisao/la:mogo je neko i tabele sredit
R.I.P VEDRAN PULJIC
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ljudi, u petak idem u mostar ostajem 7 dana :S
Pa ako mogu da u cetvrtak odigram utakmicu sa Wolwiem od subote, a da isto u cetvrtak odigram utakmicu sa Frutekom od srijede ako moze ?
Pa ako mogu da u cetvrtak odigram utakmicu sa Wolwiem od subote, a da isto u cetvrtak odigram utakmicu sa Frutekom od srijede ako moze ?
R.I.P VEDRAN PULJIC
NASI MOMCI SE KUCI VRACAJU SA 3 BODA U DzEPU!!!!

Dvojac koji je ponajvise zasluzan za danasnju pobjedu. Harry Kewell i Milan Baros!
Igraci Galatasaraya ostvarili su veoma vaznu pobjedu na gostovanju u Engleskoj. Nasa momcad, koja je dominirala tokom cijelog susreta, slavila je rezultatom 3:0. Strijelcni su bili Harry Kewell i Milan Baros, koji je postigao 2 pogotka. Nasi momci su odigrali odlicno, pogotovo u fazi odbrane, gdje su izgledali veoma mocno, a protivnicki igraci su samo tri puta uspjeli sutirati ka golu Aydına Yılmaza. Sve u svemu moramo biti zadovoljni, prije svega zbog cinjenice da se nas tim ovom pobjedom ucvrstio u gornjem dijelu ljestvice, koji vodi u play-off. Sljedece kolo na megdan nam dolazi ekipa Seville koja je u prvom kolu ostvarila pobjedu protiv Tottenhama, a utakmicu drugog kola tek treba da odigra. Mi cemo vam, kao i uvijek, prenijeti izjave igraca, njihova ocekivanja pred mec sa Sevillom.
galatasaray.org
Special thanks to Unica_Liverpool_

Dvojac koji je ponajvise zasluzan za danasnju pobjedu. Harry Kewell i Milan Baros!
Igraci Galatasaraya ostvarili su veoma vaznu pobjedu na gostovanju u Engleskoj. Nasa momcad, koja je dominirala tokom cijelog susreta, slavila je rezultatom 3:0. Strijelcni su bili Harry Kewell i Milan Baros, koji je postigao 2 pogotka. Nasi momci su odigrali odlicno, pogotovo u fazi odbrane, gdje su izgledali veoma mocno, a protivnicki igraci su samo tri puta uspjeli sutirati ka golu Aydına Yılmaza. Sve u svemu moramo biti zadovoljni, prije svega zbog cinjenice da se nas tim ovom pobjedom ucvrstio u gornjem dijelu ljestvice, koji vodi u play-off. Sljedece kolo na megdan nam dolazi ekipa Seville koja je u prvom kolu ostvarila pobjedu protiv Tottenhama, a utakmicu drugog kola tek treba da odigra. Mi cemo vam, kao i uvijek, prenijeti izjave igraca, njihova ocekivanja pred mec sa Sevillom.
galatasaray.org
Special thanks to Unica_Liverpool_
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jan 2011, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E de ispravi ovo djepu i napiši dzepu ili džepu 
- samir_tm87
- Kontakt:
darko samo se javi kad budes zelio igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.