NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znas kad bih dao. Cak bih se dvoumio da je neka 50-50 ponuda koja je dobra jer od njega nema hajra.
Dobro za Philu pa hoce da ga shipuju kako ne bi izgubili Biida, da je ovaj ostao onaj bi 100% otisao.
Dobro za Philu pa hoce da ga shipuju kako ne bi izgubili Biida, da je ovaj ostao onaj bi 100% otisao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva zahvalnost. Dali bi srce i dusu ekipe, lika koji puca 45% tricu za Kuzmu.
Oduvijek su zivili u nekoj zemlji cuda. Sad je to zvanicno za cijeli svijet da vidi. Ako dobiju CJa i jedan pick nek se udaruju nogom u guzicu. A da ne spominjem neka druga jaca imena.
@igrajlopte 🐦
- Felixians4
- Kontakt:
To sam ja već postao, mene stvarno se ne čita,trebali bi. Još ne kužite Moreya?
Kakav fucking CJ, koji bi oni k s njime,pa upropastili bi se takvim potezom,u blato bi upali i Embiida utopili. Al koliko bi za Embiida onda "tražio",zanimam se?
A Inglesu svaka čast,al šta? Vječno prva-druga runda,a on u 35.godini naredne sezone,Kuzma dekadu mlađi i nije da je riječ o Knoxu nego o igraču koji ima neke primamljive kvalitete. Totalno drugačiji,reći ćete gluplji i slabiji profil, no itekako ima smisla to iz svačije perspektive.
Lakersi bi dobili točno igrača koji će dušu dati u tih 20-25 minuta - kreacija za sebe,druge, u spot upu izvrstan(šuterske brojek aktualno svemirske,dobar dio sezone bio je prvi i za 2 i za 3), obrana OK,skok isto,prepuno iskustva, Australac. Ako si Australac bio domaći ili "Balkan" , ili si totalna promaja(Tomic,Kyrgios teniseri) ili si vječna baterija i maximum(De Minaur,Hewitt od tenisera, imamo primjere i u ovom sportu), a Ingles znamo kojoj kategoriji pripada.
Ingles jasno bi igrao u najjačoj ekipi pretkraj karijere, Australija stalno za dlaku ostane bez medalje,sad imaju ponovno dobre šanse, i to bi moglo utjecati na motiv.
Kuzma bi dobio veću ulogu u čemu se kudikamo bolje snalazi i tad nudi i dovoljno hustlea ,prisutan je. Tek bi trebao ući u neki prime, a Jazz bi se pomakao na DRAFTU, zamijenio staro za mlado i radio daljnej poteze. I oni su izmijenili u GM dijelu ljudstvo ,a u pravilu onda idu i promjene u kadru,bio uspješan ili ne.
Kakav fucking CJ, koji bi oni k s njime,pa upropastili bi se takvim potezom,u blato bi upali i Embiida utopili. Al koliko bi za Embiida onda "tražio",zanimam se?
A Inglesu svaka čast,al šta? Vječno prva-druga runda,a on u 35.godini naredne sezone,Kuzma dekadu mlađi i nije da je riječ o Knoxu nego o igraču koji ima neke primamljive kvalitete. Totalno drugačiji,reći ćete gluplji i slabiji profil, no itekako ima smisla to iz svačije perspektive.
Lakersi bi dobili točno igrača koji će dušu dati u tih 20-25 minuta - kreacija za sebe,druge, u spot upu izvrstan(šuterske brojek aktualno svemirske,dobar dio sezone bio je prvi i za 2 i za 3), obrana OK,skok isto,prepuno iskustva, Australac. Ako si Australac bio domaći ili "Balkan" , ili si totalna promaja(Tomic,Kyrgios teniseri) ili si vječna baterija i maximum(De Minaur,Hewitt od tenisera, imamo primjere i u ovom sportu), a Ingles znamo kojoj kategoriji pripada.
Ingles jasno bi igrao u najjačoj ekipi pretkraj karijere, Australija stalno za dlaku ostane bez medalje,sad imaju ponovno dobre šanse, i to bi moglo utjecati na motiv.
Kuzma bi dobio veću ulogu u čemu se kudikamo bolje snalazi i tad nudi i dovoljno hustlea ,prisutan je. Tek bi trebao ući u neki prime, a Jazz bi se pomakao na DRAFTU, zamijenio staro za mlado i radio daljnej poteze. I oni su izmijenili u GM dijelu ljudstvo ,a u pravilu onda idu i promjene u kadru,bio uspješan ili ne.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 29 jul 2021, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Felixians4
- Kontakt:
Još niste dakle shvatili Moreyev modus operandi. Lik u troll tonu ispituje ligu,rivale pa i vlastite nadređen,to stalno radi(i dobija kazne,al i masovno odobravanje),a takav je i s tradeovima. Traži puno,traži malo,bla-bla. TRGOVINA. VARANJE. Pokušaji,promašaji,pogoci,"pe derluk". PPPP
Jasno je točno što on želi i da radi s Embiidom isto ko s Hardenom,samo ovaj put je u boljoj poziciji jer nema super teamčinu(Netsi zbog obrane ne mogu što se mene tiče u kategoriju s Bullsima i Warriorsima) za suparnika,ima itekako privlačne mlade assete za razliku od Houstona i realno svakako već bolje složenu pratnju(i on je tu dobar posao u ispravku fita uradio već po dolasku) nego što je imao Brada. Zajedno bi ih već i spojio da rastanak i čitave zadnje godinu-dvije nisu bile kakve su bile pa je osobni rat pretpostavljen dobrobiti franšize jer Rocketsi bi bolje prošli daleko u tom tradeu nego što su na kraju isposlovali.
Konkretno,nešto ovako: Lowry,Seth,Matisse,Siakam,Embiid ili Lillard-Seth.Matisse-Tobias-Embiid
Osobno ne bih se rješavao Simmonsa,no tko sam ja i jasno da ovakve petorke( opet loš def.backcourt,da, no Dame bi tu mogao,tj.morao defanzivno biti podnošljiv s manjim opterećenjem, a ono svaka ekipa ima mana) JAMČE da si top5 lige minimale.
Jasno je točno što on želi i da radi s Embiidom isto ko s Hardenom,samo ovaj put je u boljoj poziciji jer nema super teamčinu(Netsi zbog obrane ne mogu što se mene tiče u kategoriju s Bullsima i Warriorsima) za suparnika,ima itekako privlačne mlade assete za razliku od Houstona i realno svakako već bolje složenu pratnju(i on je tu dobar posao u ispravku fita uradio već po dolasku) nego što je imao Brada. Zajedno bi ih već i spojio da rastanak i čitave zadnje godinu-dvije nisu bile kakve su bile pa je osobni rat pretpostavljen dobrobiti franšize jer Rocketsi bi bolje prošli daleko u tom tradeu nego što su na kraju isposlovali.
Konkretno,nešto ovako: Lowry,Seth,Matisse,Siakam,Embiid ili Lillard-Seth.Matisse-Tobias-Embiid
Osobno ne bih se rješavao Simmonsa,no tko sam ja i jasno da ovakve petorke( opet loš def.backcourt,da, no Dame bi tu mogao,tj.morao defanzivno biti podnošljiv s manjim opterećenjem, a ono svaka ekipa ima mana) JAMČE da si top5 lige minimale.
Prije bih uzeo KnoxaFelixians4 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 17:24To sam ja već postao, mene stvarno se ne čita,trebali bi. Još ne kužite Moreya?
Nakon zadnjeg playoffa mu je vrijednost na dnu. A mogli su vjerovatno Hardena dobiti prije nekoliko mjeseci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Felixians4
- Kontakt:
Pa onda uzmite vi Knoxa. Ako misliš da bi itko iz Denver Nuggetsa uzeo Knoxa ispred Kuzme, OK, ja sam uvjeren da nema toga.
Justine - vrijednost mislim da mu je otprilike ko i nakon playoffa 2018. i 2019. Ipak nije imao toliko gorzan playoff za sobom do negdje kraja četvrte s Hawksima,naprotiv. Drugi defanzivac godine, i u playoffu generiao (po)najveći broj direkt asistiranih poena - Seth Curryu je više on značio od Embiida da bude tako efikasan.
A Hardena dobiti mogli nisu jer Fertitta Moreyu ne bi dao Hardena ni da je ponuda bila Simmons,Maxey,Milton,Thybulle,5 pickova i 5 milijuna da se nađe za njegovu obitelj. Ponuda je bilo "sličnih".
Justine - vrijednost mislim da mu je otprilike ko i nakon playoffa 2018. i 2019. Ipak nije imao toliko gorzan playoff za sobom do negdje kraja četvrte s Hawksima,naprotiv. Drugi defanzivac godine, i u playoffu generiao (po)najveći broj direkt asistiranih poena - Seth Curryu je više on značio od Embiida da bude tako efikasan.
A Hardena dobiti mogli nisu jer Fertitta Moreyu ne bi dao Hardena ni da je ponuda bila Simmons,Maxey,Milton,Thybulle,5 pickova i 5 milijuna da se nađe za njegovu obitelj. Ponuda je bilo "sličnih".
Poslije onih njegovi komentara o igranju u ORL cini mi se, mislim da ga ni jedna ekipa ne cijeni toliko koliko ti mislis..Ko im garantuje da budala nece praviti probleme neke, trazidi trade nekakav, a ti si ipak dao nesto za njega, dok Knoxa mozes dobiti za Top55 protected pick 2083 godineFelixians4 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 18:45Pa onda uzmite vi Knoxa. Ako misliš da bi itko iz Denver Nuggetsa uzeo Knoxa ispred Kuzme, OK, ja sam uvjeren da nema toga.

- Felixians4
- Kontakt:
a koliko ja mislim? knox je razočarao ko rookie i samo nazadovao, on je van rotacije man. jest, vidljivo ima potencijal,22 su mu godine,al ono,o čemu pričamo. igrač od 4 poena i igrač s 12-18 u lakersima? nemojmo se zajebavati bez razloga.
pa to što ima više mana nego vrlina,što je budala,što je precijenjen jesu problemi,a kvragu,nosi i neke kvalitete,nećeš ga dovesti da ti nosi franšizu. pa šta da ti traži trade? što si dao za njega? izvukao bolji pick, dao odličnog,al matorog lika koji ne nosi vrijednost picka 1.runde vjerojatno.
pa to što ima više mana nego vrlina,što je budala,što je precijenjen jesu problemi,a kvragu,nosi i neke kvalitete,nećeš ga dovesti da ti nosi franšizu. pa šta da ti traži trade? što si dao za njega? izvukao bolji pick, dao odličnog,al matorog lika koji ne nosi vrijednost picka 1.runde vjerojatno.
upravo ovo, vise mogu dobiti za njega od kuzme i par pikova prije,da ne daju svoj pik, pa hajd, Kuzma vise nije na rookie ugovoru a Clarkson #2 im ne trebaFelixians4 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 19:58a koliko ja mislim? knox je razočarao ko rookie i samo nazadovao, on je van rotacije man. jest, vidljivo ima potencijal,22 su mu godine,al ono,o čemu pričamo. igrač od 4 poena i igrač s 12-18 u lakersima? nemojmo se zajebavati bez razloga.
- Felixians4
- Kontakt:
da li mogu? ako je "upravo ovo", to bi bio neki 33. pick, pa šta nije bolje od toga skok s 30. na 22. i kuzma? koji je možda preplaćen,al dalo bi se izvući iz njega produkciju makar u RS i onda ga uvijek mogu utopiti. Očigledno razbijaju tekući veteranski core: Conley,Bojan,Ingles , teško da će sva trojica ostati i mislim da je to dobra odluka. E,sad, je li se isplati ići s Kuzmom koji je vrijedi istaknuti NCAA karijeru proveo u UTAH. No, već večeras bi mogli dobiti odgovore,Nezalaganje je uvidio trade Kuzme u "njegove".
woj kako je krenuo, spojlat ce citav draft prije nego sto isti pocne
sad je nadmasio samog sebe lol
sad je nadmasio samog sebe lol
Nije, jer u tom rangu ti se jedino isplati trade up ako si siguran da ce jedan igrac kog ciljas otici prije tvog, ovako trejdujes ga eto i za 33., a vjerujem da mogu dobiti od 20-29 pika, i onda imas dva pika bez da gubis svoj i pri tom uzimas igraca koji nije bas ni na malom ugovoru, nije nesto ekstreman ugovor ali nije ni sica da ga trpis jos 2 godine..moje misljenje..nit im treba takav lik, bolje da ganjaju nekog 3&D na 2-3, ili nekog dobrog PFa i pomjere Bogdanovica na 3 full time.Felixians4 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 20:09da li mogu? ako je "upravo ovo", to bi bio neki 33. pick, pa šta nije bolje od toga skok s 30. na 22. i kuzma? koji je možda preplaćen,al dalo bi se izvući iz njega produkciju makar u RS i onda ga uvijek mogu utopiti. Očigledno razbijaju tekući veteranski core: Conley,Bojan,Ingles , teško da će sva trojica ostati i mislim da je to dobra odluka. E,sad, je li se isplati ići s Kuzmom koji je vrijedi istaknuti NCAA karijeru proveo u UTAH. No, već večeras bi mogli dobiti odgovore,Nezalaganje je uvidio trade Kuzme u "njegove".
@Chinaglia i ja to krenuh napisati, nije mu dosta sto je zadnjih godina par minuta prije spoilao svaki pik, nego daj do drafta i tradeove da objavi pa da ide spavati
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
tko kom brani da ne zuri u mobiteliju i da se zavali pred tv? woj radi svoj dio najbolje na svijetu,i sad bi mu to uzeli
jham - pa računaj da ti je ovako taj jedan pick kuzma. i on je biran krajem 1.runde, i mnoge igračine isto iu drugoj jasno,al realno "kuzma" na rubu 1.runde(što je upravo on bio) je dobar posao.
jham - pa računaj da ti je ovako taj jedan pick kuzma. i on je biran krajem 1.runde, i mnoge igračine isto iu drugoj jasno,al realno "kuzma" na rubu 1.runde(što je upravo on bio) je dobar posao.
ako ce cleveland draftovat mobleyja, allen ce vjerovatno biti trejdovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.