Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nije djabe igro u ElcheuOTNYS_YNWA je napisao/la:Bice para, BICE !!( Molina hvala ti )
___
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bra'o @Mandraxu.
Ne može ga Inter zabiti da si pita.

Ne može ga Inter zabiti da si pita.
You'll never walk alone.
Ma ja sudija silji za Inter, Chivu igrao rukom u sesnaestercu, nista od penala, Cesena opasna drama
bravo cestitammandraX je napisao/la:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bravo @mandraX, e jest mi krivo za ovaj Marseille. U 46 su dali gol za vodstvo. 
Ušao Cordoba umjesto Pandeva !
@mandraX čestitam !
@mandraX čestitam !
FK Pjetlovi
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
**** ja Marseilleu sve 
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:
kako pametno odigran listić ,bravo
sutra ću i ja nešto slično odigrati
ali moram i jedan igrače na golove ,dok ne prođem neću se okaniti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kad smo levati. Igraju ljudi predobro, ne znam zasto pikx ispred 2 ali eto.NYKnicks Fan je napisao/la:**** ja Marseilleu sve
Kasno je sada ...
Takodjer Inter, razmisljam izmedju 1/1 i h1 i na kraju odigram h1.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja pokupio sve od tebeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kad smo levati. Igraju ljudi predobro, ne znam zasto pikx ispred 2 ali eto.NYKnicks Fan je napisao/la:**** ja Marseilleu sve
Kasno je sada ...
Takodjer Inter, razmisljam izmedju 1/1 i h1 i na kraju odigram h1.
**** ga sad
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ostaje mi Betis da se popravim, a definitivno vise ne igram ove hendikepe i pikove.
Prave navlakuse.
Prave navlakuse.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2-1OTNYS_YNWA je napisao/la:Ostaje mi Betis da se popravim, a definitivno vise ne igram ove hendikepe i pikove.
Prave navlakuse.
Mislim da sutra igraju Danska i Hrvatska. Treba da se desi čudo pa da ih Danci ne dobiju. Večeras su poveli desetak razlike protiv Alžira i trener je izveo skoro cijelu prvu postavu, vjerovatno zbog sutrašnjeg meča. Gledao sam Dance i igraju strašan rukomet, ubijaju sa svih pozicija. Hrvatsku nisam, ako ih je neko gledao - nek' napiše koju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahaha. Prestacu ovdje pisati je*ote ! Prije 2 dana nisam ovdje predlagao i dobijem hladno pare. A gledajNYKnicks Fan je napisao/la:2-1OTNYS_YNWA je napisao/la:Ostaje mi Betis da se popravim, a definitivno vise ne igram ove hendikepe i pikove.
Prave navlakuse.
belaja. Sta god napisem kontrira mi.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sad govori dobice Barca i bice obrnuto hahahahahaOTNYS_YNWA je napisao/la:hahahaha. Prestacu ovdje pisati je*ote ! Prije 2 dana nisam ovdje predlagao i dobijem hladno pare. A gledajNYKnicks Fan je napisao/la:2-1OTNYS_YNWA je napisao/la:Ostaje mi Betis da se popravim, a definitivno vise ne igram ove hendikepe i pikove.
Prave navlakuse.
belaja. Sta god napisem kontrira mi.
Sutra cemo skontat neke kombinacije
nema previse za sutra,,,nest od rukometa i eurolige kombinirat...ja jos cekam llodra i makarova za 180 kn
- legenda reala
- Kontakt:
istog sam mišljenja kao i tiVirtu4l je napisao/la:Mislim da sutra igraju Danska i Hrvatska. Treba da se desi čudo pa da ih Danci ne dobiju. Večeras su poveli desetak razlike protiv Alžira i trener je izveo skoro cijelu prvu postavu, vjerovatno zbog sutrašnjeg meča. Gledao sam Dance i igraju strašan rukomet, ubijaju sa svih pozicija. Hrvatsku nisam, ako ih je neko gledao - nek' napiše koju.
Hrvati ko Hrvati igraju solidno ,nije to kao prije ,puno se oslanjaju na Balića i Voria ,ako njih ne krene crno im se piše ovi ostali igrači se boje da šutnu ka golu ,Alilović danas slabo branio ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nema se šta pisati,totalno bezidejna igra Hrvata,danas da nije bilo Vorija i Balića bilo bi desetak razlike za Srbiju.Sutra Igor neće ponoviti današnju utakmicu,a Balić nije onaj od prije i tu igram na Dance,možda čak i hendikep.Virtu4l je napisao/la:Mislim da sutra igraju Danska i Hrvatska. Treba da se desi čudo pa da ih Danci ne dobiju. Večeras su poveli desetak razlike protiv Alžira i trener je izveo skoro cijelu prvu postavu, vjerovatno zbog sutrašnjeg meča. Gledao sam Dance i igraju strašan rukomet, ubijaju sa svih pozicija. Hrvatsku nisam, ako ih je neko gledao - nek' napiše koju.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo odokativno za sutra
20/ Brazil - Kolumbija 1 @ 1.45
AC Milan - Bari 1 @ 1.20
Atl. Madrid - R. Madrid PS1 @ 1.65
Sporting L - Penafiel 1 @ 1.20
Barcelona - Maccabi 1 @ 1.20
Ne znam sta se moze desiti da ovo ne prodje.
@ Ima li iko ponudu za sutra ( da obuhvata rukomet/poene rukometasa i kosarku/poene kosarkasa ) ?
20/ Brazil - Kolumbija 1 @ 1.45
AC Milan - Bari 1 @ 1.20
Atl. Madrid - R. Madrid PS1 @ 1.65
Sporting L - Penafiel 1 @ 1.20
Barcelona - Maccabi 1 @ 1.20
Ne znam sta se moze desiti da ovo ne prodje.
@ Ima li iko ponudu za sutra ( da obuhvata rukomet/poene rukometasa i kosarku/poene kosarkasa ) ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.