Pa samo činjenica da su primili gol u 98' je definicija našeg mentalitetaakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:30ako Velez prebrodi primljen gol u 98' pa i prodje na penale, pa to ce biti sve suprotno od onoga sto "krasi" nas mentalitet
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Bogdanović prekuco večeras, onaj naš nesretnik Kanurić bi 6 komada primio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Brandau fali samo jos promasen penal da upotpuni vecer..ako dodje do istih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nebi mi bilo ni trunak krivo da Veleza vile prenesu do kraja.
Za ekipu koja je izraziti favorit i za kojusu pojedini najavljivalu dace voditi 5,0 na poluvremenu i nisu se pokazali. Velez ko i svaki underdog kad osjeti da je blizu kraj a rezultat povoljan naravno da ce se povuci, pa to ivelike ekipe urade a kamoli nase jadne ekipice bez pristojnog budzeta.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:30AEK jalovo, ali ljudi pokusavaju, napadaju, krampaju nesto.Velez nista ne igra osim bunkera dobrih 40tak minuta i to je realnost, prijatelju.Cekaju penale.qaa18 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:05
Aek eto pokusava, nisu 3 smislene akcijeimali, sve na hooruk, nema smisla dalje ni gledat, jacija cebrzo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:02Realno, Velez ne pokusava igrati fudbal vec dobrih 35min.
Sve jasno.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Bersaga
- Kontakt:
Svi koji su ušli u igru osim Zvonića, nisu dobili 2 duela zajedno.feniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:39Brandau fali samo jos promasen penal da upotpuni vecer..ako dodje do istih
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Brandao, šta je ovo jbt, ko da se prvi put s loptom sastavio u životu 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Brandao komedija teska.. Fulice penak ako bude pucao.. Lik totalno van utakmice..
Pročepit će negdje.
Brandao prevara od igraca
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako Brandao lose izgleda, kao neka curica na terenu
ni pod razno mu dat' da suta penal a sigurno hoce kao jedan od glavnih ofanzivnih igraca
ni pod razno mu dat' da suta penal a sigurno hoce kao jedan od glavnih ofanzivnih igraca
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 jul 2021, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Zamisli Brazilac najgori na terenu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovaj Vehabovic je nula igrac, lik blage veze nema.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Brandao je bas kritican
Ovcina i Zeljkovic igraju za petoricu.

Ovcina i Zeljkovic igraju za petoricu.
Onaj luzerski mentalitet zbog kojeg primaš golove u 98. min i zbog kojeg slaviš poraze kao moralne pobjede. Postoji ludina nada da se to večerasneće dogodit.feniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:34Kakav luzerski mentalitet. Pa nisu prvi da su dobili gol u nadoknadi. Desi se. Evo pokazuju u produzetku da se nisu predali i da se bore koliko mogu
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
ma nije lik spreman nikako, sta ser.ete odmah po njemu ko da im nije jedan od najboljih igraca, cuj prevara
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A najveća biti neredovan u europi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beandao vec 3 4 puta gubi loptu kod šesnaestrca, katastrofalan pas vehabovica
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Raja ima li ko link za stream
Niej spreman za 30 minuta, ma daj ba
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hahahahahahahahahahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO