FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Babe i zabe. Trebaju dobiti sansu a vjerovati u njih bez povoda ne treba. Vladan je odmah u Slobodi dokazao da zna, pa su se neki kiksevi trpili. Kanuric je npr primjer da trebaju dobit sansu al nema potrebe da se trpi i vjeruje.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:04Da ne bi srednjeg prsta Pavlovica jos bi on bio na posudbama,al ipak hvala bogu pa je postao prvi golman Sarajeva,on je dokaz da treba vjerovati nasim momcima,sto ovi iz uprave tesko kontaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvini ali nakon one statistike koju je momak imao njemu dati priliku pa makar i u bosanskoj ligi je udar na inteligenciju.feniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:12Babe i zabe. Trebaju dobiti sansu a vjerovati u njih bez povoda ne treba. Vladan je odmah u Slobodi dokazao da zna, pa su se neki kiksevi trpili. Kanuric je npr primjer da trebaju dobit sansu al nema potrebe da se trpi i vjeruje.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:04Da ne bi srednjeg prsta Pavlovica jos bi on bio na posudbama,al ipak hvala bogu pa je postao prvi golman Sarajeva,on je dokaz da treba vjerovati nasim momcima,sto ovi iz uprave tesko kontaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Babacar kazu Pogba za sirotinju 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:04Da ne bi srednjeg prsta Pavlovica jos bi on bio na posudbama,al ipak hvala bogu pa je postao prvi golman Sarajeva,on je dokaz da treba vjerovati nasim momcima,sto ovi iz uprave tesko kontaju.
Sta je samo pisano poslije gola na Grbavici

Dobra je odluka da moraju 2-jica igrati U21. U Posusju 9-torica zavrsise utakmicu, a prosli kroz omladinski pogon FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ne znam ko od Pitara ne bi volio gledati Benku,Jajala,Delaca,Crepulju, ali smo se doveli u situaciju da su nam dobri Bodul,Bagaric i Cmiljnic.
Samo nek pobjedjuju i bore se kao u Posusju i zavolit cemo Darku,Drazena i Borisa
Samo nek pobjedjuju i bore se kao u Posusju i zavolit cemo Darku,Drazena i Borisa

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Malo je to da hoce povecati na bar trojicu U21Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:33Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:04Da ne bi srednjeg prsta Pavlovica jos bi on bio na posudbama,al ipak hvala bogu pa je postao prvi golman Sarajeva,on je dokaz da treba vjerovati nasim momcima,sto ovi iz uprave tesko kontaju.
Sta je samo pisano poslije gola na Grbavici![]()
Dobra je odluka da moraju 2-jica igrati U21. U Posusju 9-torica zavrsise utakmicu, a prosli kroz omladinski pogon FKS.

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kanurića ja na termin ne bi zvao.MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:15Izvini ali nakon one statistike koju je momak imao njemu dati priliku pa makar i u bosanskoj ligi je udar na inteligenciju.feniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:12Babe i zabe. Trebaju dobiti sansu a vjerovati u njih bez povoda ne treba. Vladan je odmah u Slobodi dokazao da zna, pa su se neki kiksevi trpili. Kanuric je npr primjer da trebaju dobit sansu al nema potrebe da se trpi i vjeruje.Sanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:04Da ne bi srednjeg prsta Pavlovica jos bi on bio na posudbama,al ipak hvala bogu pa je postao prvi golman Sarajeva,on je dokaz da treba vjerovati nasim momcima,sto ovi iz uprave tesko kontaju.
ORIGINAL 1987
Bravo Kova majatore..
Kova je odbrani 5 penala u 3-4 zadnje utakmice, mislim da ce mu to bit vjetar u ledja i da ce mu se samopouzdanje jos vise dic i da ce bit jos bolji. Nadam se da imamo fin procenat bar (20%) od sledeceg transfera, ako nastavi ovako branit penale i popravi obrane iz daljine njega ce poljaci udat za 2-2.5 m €..
Nemislim da kova moze doc na taj nivo da bude prvi golman neke ekipe iz lige 5 tice, nadam se da grijesim al poredeci Delaca i njega velka je razlika plus sto je delac imao i pare i bolje uslove bolje trenere itd i dokle je zavrsio..
Mozda belgiska grcka liga i to je to..
Daj boze da zavrsi u manchester unitedu i to da bude prvi golman al on meni za ozbiljne klubove iz lige petice nike
Kova je odbrani 5 penala u 3-4 zadnje utakmice, mislim da ce mu to bit vjetar u ledja i da ce mu se samopouzdanje jos vise dic i da ce bit jos bolji. Nadam se da imamo fin procenat bar (20%) od sledeceg transfera, ako nastavi ovako branit penale i popravi obrane iz daljine njega ce poljaci udat za 2-2.5 m €..
Nemislim da kova moze doc na taj nivo da bude prvi golman neke ekipe iz lige 5 tice, nadam se da grijesim al poredeci Delaca i njega velka je razlika plus sto je delac imao i pare i bolje uslove bolje trenere itd i dokle je zavrsio..
Mozda belgiska grcka liga i to je to..
Daj boze da zavrsi u manchester unitedu i to da bude prvi golman al on meni za ozbiljne klubove iz lige petice nike
Ehhh valja nama protiv Zrinjskog sutra hahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Drago mi sto je Velez prošao al neki čudan osjecaj. Gledam Velez a u podsvijesti vidim nas. Nedostaje mi ta euforija, to neko zajedništvo, pozitivna prica. Stvarno tuga Moldavci 9-0 izgubili a ispadnes od takvog tima.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- f0rest1946
- Kontakt:
Zar nije u 21h

A jesam se zaželio Sarajeva, jedva čekam utakmicu

Izgleda da se nije vidio niti jedan video ili bilo kakva statistika Kanurica... Zna se sta je Celavi uradio. Za dvije utakmice ko stetocina svoje vrste. Izbi nam pare od Evrope iz dzepa plus 3 boda protiv TC.
Cestitke Velezu, nek su izbacili onog Vranjesa i odvratne Grke. Fali ova evropska euforija definitivno, nadam se nakon ove sezone ponovnom izletu u Evropu, gdje cemo se zadrzati bar malo duze nego ove godine
Cestitke Velezu, nek su izbacili onog Vranjesa i odvratne Grke. Fali ova evropska euforija definitivno, nadam se nakon ove sezone ponovnom izletu u Evropu, gdje cemo se zadrzati bar malo duze nego ove godine

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nije brate, u devet je.f0rest1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:26Zar nije u 21h![]()
A jesam se zaželio Sarajeva, jedva čekam utakmicu![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Idemo sutra lagano
———————Dizdarević——————
Šabanović-Dupovac-Kurdić-Salčin
—————-Palić Đokanović————-
Fanimo—-—--Bodul———-Bagarić
——————-Cmiljanić———————
———————Dizdarević——————
Šabanović-Dupovac-Kurdić-Salčin
—————-Palić Đokanović————-
Fanimo—-—--Bodul———-Bagarić
——————-Cmiljanić———————
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Gledajuci u proslost naseg kluba u zadnjih 15-20 godina kao i u proslost pojedini klubova iz nase lige koji su igrali euro takmicenje, da se zakljucit da je na prvom mjestu za uspjeh (u euro takmicenju) da je ekipa (vecina igraca kostur) na okupu duze od 1.5 godinu, drugo mjesto je kvalitet (govorim za uspjeh koji bi nase zahtjetve minimalne zadovoljio i koji bi donio 2/3 m km od evrope tacnije 3 koli le ili play off)
Trece je da imas koliko toliko realno 50/50% sudjenje, velez je imao u obje utakmice sudjenje blago na svojoj strani. Npr mi nemozemo proc breste samo radi jedne vece greske sudije jer mi nemamo nit mozemo imat taj kvalitet da bakve greske protiv onakvih ekipa prebrodimo..
Imamo znaci 2 najglavnije stvari (mozemo imat) pod kontrolom i ovise o nama dok sudjenje nemamo al mislim da VAR kad ubace u svako takmicenje ce ici u nasu korist
Pogledat utakmicu kad smo sigmu izbacili genk one skandinavce pa onda protiv kruza attlante pa onda kad je said izbaciju one cehe nesjecam se odakle ona ekipa bjahu
Zeljo liostrom dobra igra sa malagom ferentvaros zrinjski prosle godine mi prosle godine velez ove
Nijedna ova ekipa nije bila nesto jaka vec su bile uigrane duze na okupu osim mozda nasa protiv Atromitosa
Mi smo jedini klub uz mozda zrinjski koji je uspio zadrzat kostur 3 godine al nakon 3 godine bankrot, jer viziju znanje nemamo ni mi nit nas investitor odnosno vlasnici ostali klubova
Modrica brotnjo leotar borac bankrot
Mi zeljo zrinjski sb polu bankrot nakon 3 godine
Velez ce bankror za 1.5 godinu
Zasto zato sto se nema vizije i ne drzimo se striktno plana cak ponekad ako treba da igramo zato 4 mjesto al plan kluba i budzet se nesmiju silovat
7.5 m km budze 4.5 m km seniori 1 m km akademija 2.5 m km porez (ako kinezi nece da rade ko Husic pare na crno)
Dovodit najboljih 5-6 igraca u akademiju iz bh
Ne PODPISIVAT produzivat tipove ko ahmet krste itd radi zasluga iz proslisti (vec ako ces ga ostavit platu mu dat po ucinku i 6 mjeseci +6 mjeseci)
Takodje tipovi ko Susic koji imaju CV jak koji traze platu koja je daleko najveca od svih u ekipi, ok dat mu platu al ucinak, jer vecina takvi igraca su bolesni, i evropa ih kvalifikivala kao skart ili hronicni bolesnici ili mentalni patuljci kojim su dali penzije.
Jedino benko je bio zdrav al bio krivno gonjenje itd..Ovde moramo pazit naj vise jer ti igraci ce naplatit svaku marku jer koliki god ugovor mi njima damo to je malo za njih jer su oni naucili na lovu ko da je okean.
Ako nece da podpise na Ucinak ja bi radije doveo par tipova ko andjusic cmiljenic radovac jer mozes 3 igraca poluamatera dovest koji ce moci (neki cak i da se izbore medju 11 ostale mozes koristit po 20 minuta) bolje i to nego sto susica koristimo cinimi se 5 minuta po utakmici odkad je doso (ja mislim da mu nije veca minutaza) a vise je andjusic pridonijo velezu nego on nama
I sto je naj vaznije naci neku ekipu nako ko novi pazar kao sto je bila mladost i pozajmljivat neke nase juniore koji imaju neki kvalitet al ne dovoljno (ko kurdic) a oni koji oskacu davat im sansu i gurat ih maksimalno u prvih 11 kod nas..
Plate svaki mjesec / ne davad obecavat nikakve ekstra premije .. ako se osvoi dk dat im premiju ako se osvoi prvenstvo samo toliko ako se osvoi kup toliko i to je to, al platu koja im se obeca svakig orvog automaski da na banku legne..
I mislim da bi imali skoro svake godine minimum play off u ovom intertoto kupu
Trece je da imas koliko toliko realno 50/50% sudjenje, velez je imao u obje utakmice sudjenje blago na svojoj strani. Npr mi nemozemo proc breste samo radi jedne vece greske sudije jer mi nemamo nit mozemo imat taj kvalitet da bakve greske protiv onakvih ekipa prebrodimo..
Imamo znaci 2 najglavnije stvari (mozemo imat) pod kontrolom i ovise o nama dok sudjenje nemamo al mislim da VAR kad ubace u svako takmicenje ce ici u nasu korist
Pogledat utakmicu kad smo sigmu izbacili genk one skandinavce pa onda protiv kruza attlante pa onda kad je said izbaciju one cehe nesjecam se odakle ona ekipa bjahu
Zeljo liostrom dobra igra sa malagom ferentvaros zrinjski prosle godine mi prosle godine velez ove
Nijedna ova ekipa nije bila nesto jaka vec su bile uigrane duze na okupu osim mozda nasa protiv Atromitosa
Mi smo jedini klub uz mozda zrinjski koji je uspio zadrzat kostur 3 godine al nakon 3 godine bankrot, jer viziju znanje nemamo ni mi nit nas investitor odnosno vlasnici ostali klubova
Modrica brotnjo leotar borac bankrot
Mi zeljo zrinjski sb polu bankrot nakon 3 godine
Velez ce bankror za 1.5 godinu
Zasto zato sto se nema vizije i ne drzimo se striktno plana cak ponekad ako treba da igramo zato 4 mjesto al plan kluba i budzet se nesmiju silovat
7.5 m km budze 4.5 m km seniori 1 m km akademija 2.5 m km porez (ako kinezi nece da rade ko Husic pare na crno)
Dovodit najboljih 5-6 igraca u akademiju iz bh
Ne PODPISIVAT produzivat tipove ko ahmet krste itd radi zasluga iz proslisti (vec ako ces ga ostavit platu mu dat po ucinku i 6 mjeseci +6 mjeseci)
Takodje tipovi ko Susic koji imaju CV jak koji traze platu koja je daleko najveca od svih u ekipi, ok dat mu platu al ucinak, jer vecina takvi igraca su bolesni, i evropa ih kvalifikivala kao skart ili hronicni bolesnici ili mentalni patuljci kojim su dali penzije.
Jedino benko je bio zdrav al bio krivno gonjenje itd..Ovde moramo pazit naj vise jer ti igraci ce naplatit svaku marku jer koliki god ugovor mi njima damo to je malo za njih jer su oni naucili na lovu ko da je okean.
Ako nece da podpise na Ucinak ja bi radije doveo par tipova ko andjusic cmiljenic radovac jer mozes 3 igraca poluamatera dovest koji ce moci (neki cak i da se izbore medju 11 ostale mozes koristit po 20 minuta) bolje i to nego sto susica koristimo cinimi se 5 minuta po utakmici odkad je doso (ja mislim da mu nije veca minutaza) a vise je andjusic pridonijo velezu nego on nama
I sto je naj vaznije naci neku ekipu nako ko novi pazar kao sto je bila mladost i pozajmljivat neke nase juniore koji imaju neki kvalitet al ne dovoljno (ko kurdic) a oni koji oskacu davat im sansu i gurat ih maksimalno u prvih 11 kod nas..
Plate svaki mjesec / ne davad obecavat nikakve ekstra premije .. ako se osvoi dk dat im premiju ako se osvoi prvenstvo samo toliko ako se osvoi kup toliko i to je to, al platu koja im se obeca svakig orvog automaski da na banku legne..
I mislim da bi imali skoro svake godine minimum play off u ovom intertoto kupu
Uslov za to je da budu redovno plaćeniSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:38Ne znam ko od Pitara ne bi volio gledati Benku,Jajala,Delaca,Crepulju, ali smo se doveli u situaciju da su nam dobri Bodul,Bagaric i Cmiljnic.
Samo nek pobjedjuju i bore se kao u Posusju i zavolit cemo Darku,Drazena i Borisa![]()
nema potpisa
Dje ste jaja? Ljubi cika Tobe
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, OzmoodPinglewood, Pena, Suki46 i 58 gostiju.