Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
mogli bi pojačati i bekovsku poziciju izgleda, pošto je milan dogovorio prelazak criscita juve se interesuje za šampiona antoninia, to bi vam značajno podiglo kvalitet odbrane
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Mirka handre povrede nenormalno, to je razlog zbog kojeg nije napravio jos vecu karijeru, a nema sumnje da bi to bilo veliko pojacanje za juve, jedan od najboljih i najkomletnijih napadaca u Italiji
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- sarajlija89
- Kontakt:

valjda razumijete talijanski
To je misljenje navijaca..veze oni nemaju...
Samo da napomenem,izgubili smo Floro Floresa,koji je bio sve dogovorio ali tzv. navijaci su ga vrijedlaji na njegovoj stranici na FB-u i rekli mu da je nepozeljan....zato je otisao u Genou jer nije htio da igra za klub u kojem ga navijaci ne zele...
svaka im cast...FF je vrlo dobar igrac,vjerujte mi..gledao sam ga dosta puta i nikada nije imao srecu da bude standardan u svojim klubovima...al stvarno je solidan u najmanju ruku,dobar strijelac i posluzio bi bar kratkorocno..
Idealan igrac za 4-4-2 formaciju i mogli smo ga jeftino dobiti,pa makar kao posudjenog igraca,jer nemamo pravog spica...
a ovako,zahvaljujuci ovima koji zele martineza u spicu i koji misle da moze to igrati...ostali smo bez napadaca...
jedino ako dovedmo fabiana ili nekoga...al to su vec rizicnije investicije s obzirom na cijenu i godine
ja navijaca
Nek nam vrate Bobu Vierija
@tony
i bonera se spominje kao pojacanje ako vjerujes hahhaah
@emerson
istina za mirka...povrede ali i los tretman u romi..pa jbt najbolji igrac rome daleko
haj sto zna zabiti..al sto zna i dat loptu,razigravat..jednostavno malo je takvih igraca
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Kontakt:
to bi bila najsretnija vijest u ovoj godini, al teško, pa nisu u juventusu luđaci, šta će im loš stoper i osrednji bek, dao bi ih džaba, i još im pola plate isplaćivaosarajlija89 je napisao/la: @tony
i bonera se spominje kao pojacanje ako vjerujes hahhaaheto..gdje ces dalje...
- sarajlija89
- Kontakt:
@JUVENTUS
evo ti avatar

a i WP..Milos Krasic
http://wiggum.andromedafree.it/Krasic_J ... lpaper.jpg
dosta..umorih se..al pozelio sam pisat ovdje
evo ti avatar

a i WP..Milos Krasic
http://wiggum.andromedafree.it/Krasic_J ... lpaper.jpg
dosta..umorih se..al pozelio sam pisat ovdje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
mi sve cekamo da stavis vise tu plavu boju na avatar ti nista
gdje je taj Devil sa avatarom ?
gdje je taj Devil sa avatarom ?
Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma lako cemo za to..al bolestan sam bio ba:mrgreen: pa nisam cesto na forumu i da ne bude da izbjegavam avatar bolje cekati da ozdravim...al eto bolje sam, pa mogu odmah staviti vala...
evo sad cu stavit,pa kolko bude aktivan..bit cu...Uglavnom,ispostovacu to...
magica mi je ponudio 3-4 avatara...i hvala mu na tome...ne bi ja mogao podnijeti zeljin grb da nosim
stavicu ovaj neki napolijev
haj sad cu
evo sad cu stavit,pa kolko bude aktivan..bit cu...Uglavnom,ispostovacu to...
magica mi je ponudio 3-4 avatara...i hvala mu na tome...ne bi ja mogao podnijeti zeljin grb da nosim
stavicu ovaj neki napolijev
haj sad cu
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 18 jan 2011, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma bjaziiiiiii cuj Napoliev,stavi ti Zeljin

il barem Interov il Milanov
il barem Interov il Milanov
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Vise se necu kladiti
ili cu bar napomenut da ne moze grb zelje..ostalo sve moze..samo to ne...
Vjerujte da sam htio napravit novi profil po principu navijackog kodexa
,u slucaju da taj grb budem morao nositi....naravno,to bi bilo nakon sto odradim i ispostujem opkladu...
imo sam srece..dao mi magica 3-4 i kaze biraj
evo ovaj...neka koregrafija....

Dobro je opet
Vjerujte da sam htio napravit novi profil po principu navijackog kodexa
imo sam srece..dao mi magica 3-4 i kaze biraj
evo ovaj...neka koregrafija....

Dobro je opet
sarajlija druze hvala za avatar da malo mjenjam
.
Fakat ne znam koji je navijačima, pa bilo je i drugim prilikama situacija kada su trebali reagovati, a nisu. I ja sam bio mišljenja da nam Floro može poslužiti do kraja sezone, ako ništa. Ali momak je u potpunosti u pravu što nije htio nakon toga doći.
Fakat ne znam koji je navijačima, pa bilo je i drugim prilikama situacija kada su trebali reagovati, a nisu. I ja sam bio mišljenja da nam Floro može poslužiti do kraja sezone, ako ništa. Ali momak je u potpunosti u pravu što nije htio nakon toga doći.
Nista Fabiano, Flores itd.
Pefektno i dugotrajno rijesenje naseg napada bio bi SUAREZ. Savrsen igrac! 154 utakmice i 110 golova
Tehnika vrh. Brzina isto tako. Sut lijevog i desnom podjednako dobar, samo su neke od njegovih sposobnosti. Kompletan igrac svijetske klase!
Meni je stvarno cudno da se Marotta nije potrudio da pokusa dovesti ovakvog igraca
ako nije do sad...moze pokusati nesto da odradi sad na ljeto 
Pefektno i dugotrajno rijesenje naseg napada bio bi SUAREZ. Savrsen igrac! 154 utakmice i 110 golova
Tehnika vrh. Brzina isto tako. Sut lijevog i desnom podjednako dobar, samo su neke od njegovih sposobnosti. Kompletan igrac svijetske klase!
Meni je stvarno cudno da se Marotta nije potrudio da pokusa dovesti ovakvog igraca
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja.
Sta kaze oftamolog? Jel su okice opet zdrave?
Dobro je da se Sarajlija vratio. Nije isto sa njim i bez njega.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja.
- tony-mortale
- Kontakt:
samo si predobar ispao, svaka čast nije mu neki blam avatar, ja sam očekivao da ćeš biti žešći ili neki željo-zvezda fazon ili čak nešto ovako ipak je to tekma na koju ste se kladiliMaGiCa je napisao/la:Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja.![]()

Dao sam mu 5 avatara na izbor:tony-mortale je napisao/la:samo si predobar ispao, svaka čast nije mu neki blam avatar, ja sam očekivao da ćeš biti žešći ili neki željo-zvezda fazon ili čak nešto ovako ipak je to tekma na koju ste se kladiliMaGiCa je napisao/la:Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
Toliko je samo experimentisao sa avatarima, da sam morao uskocit i pomoci mu da makar na mesec dana zaboravi menjanja.![]()
Dobro je da se Sarajlija vratio. Nije isto sa njim i bez njega.![]()
1) Zeljov grb
2) Zvezdin grb
3) zez za Moggija i Serie B
4) zez za Juveov grb
5) tifosi napoletani
El Matador batte la zebretta je bila 1 od opcija, ali mi je to bilo malo opako. Lepsi zez ce da bude ovako. A i Sarajlija je dingospo covek, nemrem mu uradit neke gluposti.
- sarajlija89
- Kontakt:
@juventus

evo ti ova..manja je rezolucija...trebalo bi se bolje vidjeti od postojeceg
A oko...bolje je hvala Bogu,al jos koristim terapiju ...Jedini problem je sto od sirenje zjenica ne vidm jasno na desno oko
..al kaze doktorica da to tako ide i da se ne brinem...jbg sta cu...valjda ce biti dobro.Hvala na pitanju...
@adinjo
i ja sam mislio da je suarez veliki potencijal...al opet,dublje kad sagledam stvari...holandska liga ne moze biti mjerilo..sjetimo se huntelaara,Alfonsa alvesa(gdje je on uopce
) i slicnih koji su zabijali po 50 golova
a u ligama 5 nista...ne kazem da je i to mjerodavno, ali bgm sto sam vidio protiv reala ili milana recimo, nije ni taj suarez neki igrac....
mislim da ga je L'pool vec kaparisao i da od toga nema nista....mi smo Dzeku trebali dovesti
@tony
hahah..jaka slika
Jos jednom hvala magici na velikodusnosti,gdje mi je pustio da biram...najveci strah mi je bio da zeljin grb ne nosim
ovo ostalo moze nekako proci...
i tajnu da otkrijem...u slucaju da sam dobio opkladu...magica bi nosio ovaj avatar...

evo ti ova..manja je rezolucija...trebalo bi se bolje vidjeti od postojeceg
pa imao sam onaj grb sarajeva...planirao sam ga za stalno,da me ti nisi omeoMaGiCa je napisao/la:Lepo je videti kako nam se drug Sarajlija prolepsao.
A oko...bolje je hvala Bogu,al jos koristim terapiju ...Jedini problem je sto od sirenje zjenica ne vidm jasno na desno oko
@adinjo
i ja sam mislio da je suarez veliki potencijal...al opet,dublje kad sagledam stvari...holandska liga ne moze biti mjerilo..sjetimo se huntelaara,Alfonsa alvesa(gdje je on uopce
mislim da ga je L'pool vec kaparisao i da od toga nema nista....mi smo Dzeku trebali dovesti
@tony
hahah..jaka slika
Jos jednom hvala magici na velikodusnosti,gdje mi je pustio da biram...najveci strah mi je bio da zeljin grb ne nosim
i tajnu da otkrijem...u slucaju da sam dobio opkladu...magica bi nosio ovaj avatar...

sarajlija, pokušao sam postaviti ovu drugu sliku za avatar ali kada smanjim kb previše bude mutna, ali hvala u svakom slučaju nije ni ova lošaDanas naš "Il Principe" Claudio Marchisio proslavlja 25. rođendan i ovom prilikom mu želimo sve najbolje i da još dugo ostane sa nama.
Claudio Marchisio, je rođen 19. januara 1986. godine u Torinu.
U klubu je od svoje sedme godine kada je želeo da postane napadač, baš kao i njegov idol Alessandro Del Piero. Međutim, kada je imao 16 godina trener ga je pomerio na sredinu terena gde je zablistao.
Za prvi tim Juventusa zaigrao je u sezoni 2006/2007, kada je klub igrao u drugoj ligi. Debitova je protiv ekpie Martina u Kupu Italije, da bi kao starter počeo meč protiv Napolia novembra 2006. godine. Posle tog meča postao je jedan od najvažnijih igrača u postavci tadašnjeg trenera Didiera Deschampsa. Posle meča protiv Napolitanaca odigrao je svih 90. minuta u šest mečeva.
U sezoni 2007/2008 popularni Marcha poslat je zajedno sa Sebastiano Giovincom na kaljenje u Empoli. Posle dobro odigrane sezone vraćen je u Juventus pred početak sezone 2008/2009. Protiv Artmedie iz Bratislave, u kvalifikacijama za Ligu Šampiona zabeležio je svoj prvi ebropski nastup u timu Juventusa. Posle meča protiv Artmedie, kao starter je započeo i mečeve protiv Fiorentine i Milana. Pokazao se kao odlično rešenje na sredini terena. Nagrada za dobre partije nije mogla da izostane, proglašen je za igrača meseca Decembra.
Najčešće je uporeživan sa slavnim Juventusovim veznjakom Marcom Tardelliem.
Kada se sve sagleda pred ovim momkom je fantastična karijera. Sa njim u timu Juvents ne mora da brine za organizaciju igre.
Za selekciju do 20 godina zabeležio je jedan nastup, dok je za državni tim do 21 godine zabeležio 14 nastupa bez postignutog gola. Bio je i član reprezentacije Italije na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u ekingu, odigrao je 4 meča i postigao jedan gol.
9. Juna 2008 godine oženio je dugogodišnju devojku Robertu.
Sretan rođendan i sve najbolje Marcha!
Volim da vidim kako se juve sam srozava ,pa koji ce mu vrag l.fabiano za 10+ mil kad ne moze da igra ni u sevilji a plus ima 31 godinu ,stvarno mi nije marotta jasan bolje je da saceka ljeto i da se nada da ce juve izboriti lp pa onda u kupovinu
Ne smeju da se nadaju. Moraju da udju u LS po svaku cenu. Dve godine van LS su smrt za klub + Italija gubi 1 mesto, tako da ce biti krljanja za ta 3 mesta u narednim godinama.CURVA SUD je napisao/la:Volim da vidim kako se juve sam srozava ,pa koji ce mu vrag l.fabiano za 10+ mil kad ne moze da igra ni u sevilji a plus ima 31 godinu ,stvarno mi nije marotta jasan bolje je da saceka ljeto i da se nada da ce juve izboriti lp pa onda u kupovinu
- sarajlija89
- Kontakt:
Fabiano je blizu dolaska,ostalo je jos da se klubovi dogovore oko obestecenja.
nazalost,ni LF nije mlad i u posljednje vrijeme ga muce povrede...inace....medju 3-4 strijelca u evropi kada je na nivou i zdrav.Kako samo zabija golove sa lakocom, nevjerovatno...al posljednju godinu dana je stagnirao zbog povreda i imao je problema sa stausom u Sevilli...pa je rizicna investicija.
Ako dodje,nadamo se da ce imati srece,vratiti formu i da ce biti na svom nivou..jer to je napadac svjetske klase.Nama je napadac neophodan jer LP se mora izboriti...
Del Neri spreman Amauriju dati još jednu šansu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2996.html
koji smo mi peh Amauri ce zabit 2 gola i ostati u Juventusu

Opet anketa medju navijacima..naravno,sada se slazem

nazalost,ni LF nije mlad i u posljednje vrijeme ga muce povrede...inace....medju 3-4 strijelca u evropi kada je na nivou i zdrav.Kako samo zabija golove sa lakocom, nevjerovatno...al posljednju godinu dana je stagnirao zbog povreda i imao je problema sa stausom u Sevilli...pa je rizicna investicija.
Ako dodje,nadamo se da ce imati srece,vratiti formu i da ce biti na svom nivou..jer to je napadac svjetske klase.Nama je napadac neophodan jer LP se mora izboriti...
Del Neri spreman Amauriju dati još jednu šansu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2996.html
koji smo mi peh Amauri ce zabit 2 gola i ostati u Juventusu

Opet anketa medju navijacima..naravno,sada se slazem
@sarajlija....dzeko je bio zelja broj jedan. Sad ga samo mozemo sanjati. Marotta je morao da bude veci igrac i da ide ALL-IN, da ga dovede na ljeto. Al' izgleda da ima druge planove sa dovodjenjem starih brazilaca
Sto se tice Suareza...nezz, mene je on odusevio nekoliko puta. Kao sto rekoh ima sve sto jedan kompletan napadac treba da ima. Brzina, tehnika, udarac sa distance, skok-igra, umije da cita igru...What's not to LIKE?
Ipak, on je po meni veci kalibar od Hunteller i Alonsa. Zamisli njega u spicu sa jednim dobrim second striker, koji bi ga "hranio" loptama
...nije sve smece sto izlazi iz Holandije (citaj Zlatan)
Pa sa njim bi i nas kapiten u 36 godini mogao da igra fantasticno, jer bi imao mogucnost da odigra loptu prema nekome, ko se fakticki krece i prati igru, za razliku od Stanila @ Ollia koji samo cekaju loptu na tanjir. Nezz, po meni bi nam Suarez dobro dosao. Ne mora bas on, ali neko kao on. To je ono sto nam treba.
Sta nam vrijedi vise ovo dovodjenje igraca preko 30+. To nam samo ostavlja problem na kraju sezone, kada bude previse starih napadaca, i na kraju ih se ne mozes rijesiti.
Nezz, prica se navodno o nekom "Barca.projektu"... satro forsiranje svoje primavere i dovodju mladih igraca, i onda procitas nesto tipa da je jedan Fabiano,Forlana,peti-deveti na pragu kluba...WTF!!
Brzina, teknika, kreativnost i mladost je ono sto ja zelim, to moze biti moj generalni odgovor na moje zelje. Ne trazim puno, skroman sam skroz!
. Pozz!
Sto se tice Suareza...nezz, mene je on odusevio nekoliko puta. Kao sto rekoh ima sve sto jedan kompletan napadac treba da ima. Brzina, tehnika, udarac sa distance, skok-igra, umije da cita igru...What's not to LIKE?
Pa sa njim bi i nas kapiten u 36 godini mogao da igra fantasticno, jer bi imao mogucnost da odigra loptu prema nekome, ko se fakticki krece i prati igru, za razliku od Stanila @ Ollia koji samo cekaju loptu na tanjir. Nezz, po meni bi nam Suarez dobro dosao. Ne mora bas on, ali neko kao on. To je ono sto nam treba.
Sta nam vrijedi vise ovo dovodjenje igraca preko 30+. To nam samo ostavlja problem na kraju sezone, kada bude previse starih napadaca, i na kraju ih se ne mozes rijesiti.
Nezz, prica se navodno o nekom "Barca.projektu"... satro forsiranje svoje primavere i dovodju mladih igraca, i onda procitas nesto tipa da je jedan Fabiano,Forlana,peti-deveti na pragu kluba...WTF!!
Brzina, teknika, kreativnost i mladost je ono sto ja zelim, to moze biti moj generalni odgovor na moje zelje. Ne trazim puno, skroman sam skroz!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 1 gost.