Dobar potpis imas.
Malo mi lutas bebo. Saberi se
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ja ba, inace direktori nekih klubova,firmi,preduzeca nebitno,nikad nisu krivi ni za sta,to je pozicija koja ne utice na bilo stapropoklopac je napisao/la: ↑30 jul 2021, 08:52
Nikakva Sabrina nista nije nama uradila, kada ce nam biti jasno da je to samo smijesna administracija kluba koja ne moze nista da uradi bez ulagaca. Nam imap plan da napusti, izvukao nesto love od EU lige, nesto od transfera i cao cao vozdrica...kakva crna Sabrina i Sabrinići, budimo malo realni.
Ma nas direktor i bilo ko u klubu trenutno ne moze metra bez ulagaca, direktor u nasoj situaciji se to samo tako zove, ovlasti su mu malo jace od isprintati plakat za utakmicu, a mi mozemo do sutra da se trgamo, treba da naucimo kako nam "radi" klub pa da ciljamo na prave likove koji su nam kao krivi za neko stanje. Sutra da se zamjeni kompletna ova administracija i dodju ljudi koje cemo mi birati glasanjem nista ne mogu uraditi bez tate-ulagaca ozbiljne love.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:05Ma ja ba, inace direktori nekih klubova,firmi,preduzeca nebitno,nikad nisu krivi ni za sta,to je pozicija koja ne utice na bilo stapropoklopac je napisao/la: ↑30 jul 2021, 08:52
Nikakva Sabrina nista nije nama uradila, kada ce nam biti jasno da je to samo smijesna administracija kluba koja ne moze nista da uradi bez ulagaca. Nam imap plan da napusti, izvukao nesto love od EU lige, nesto od transfera i cao cao vozdrica...kakva crna Sabrina i Sabrinići, budimo malo realni.cuj direktor da bude kriv hajte molim vas,samo trener moze biti kriv ili SD (kojeg izabere direktor)
![]()
Po meni najveća prednost Veleza je ekipa koja je duze na okupu, dobra fizicka sprema, i uigranost.Red1946 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:09Kroz utakmicu Veleža, moglo se vidjeti sve ono što mi nismo u stanju zadnje dvije godine prikazati u Europi, Prije svega manjak borbenosti , kao i izbora igrača na pojedinim pozicijama. Forsiranje Hodžića, Pidra, Velkoskog i drugih polovnih igrača, nas je dovelo u stanje da i Milsami, Budućnost i slični izgledaju ozbiljni protivnici za nas.Naša želja da na silu prodamo pojedine igrače , koji ipak u ovom momentu nemaju taj potencijal(đokanović).
Što reći o treneru golmana , koji pored Dizdarevića kojeg trenira minimalno 2-3 godine, izabere Kanurića i na taj način izbije sigurnih 260 hiljada eura.
velež se je zahvalio Bobiću i doveo Kjosevskog i Bogdanovića, što znači da ne robuju lažnim legendama, nego da cijene kvalitet igrača u datom momentu, što im je na kraju donijelo i plasman u Europu, kao i ovaj jako veliki uspjeh, u koji su utkali i zadnji atom snage na terenu.
Nadam se da su naše zvjezdice, poslije sinoćne utakmice,shvatile što znači nositi dres i grb FKS i koji su sigurno mnogo bolje plaćeni od igrača veleža.
O Siminhanki i ostalim iz Uprave , osim Kapetanovića, nema se što pričati, to je već odavno elaborirano, u svakom normalnom sistemu bi bili već bivši.
Nemoj biti smijesan.propoklopac je napisao/la: ↑30 jul 2021, 08:52Nikakva Sabrina nista nije nama uradila, kada ce nam biti jasno da je to samo smijesna administracija kluba koja ne moze nista da uradi bez ulagaca. Nam imap plan da napusti, izvukao nesto love od EU lige, nesto od transfera i cao cao vozdrica...kakva crna Sabrina i Sabrinići, budimo malo realni.
"FK Sarajevo"
Pa kako onda dolaze igraci u klub ili se produzavaju ugovori,a nemas jos ni trenera,ko je to radio onda? Administracija ti je izabrala Vinka,Hadziju,Jeleskovica itd,pa onda oni izabrali,kanurica,zidana,adukora,jukica,itd,kako onda moze biti da nije do njih? ako ti mislis da je Nam odlucivao o tome onda ok,jest sve to finansirao,sto je i dovelo do ovoga nazalost.propoklopac je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:17Ma nas direktor i bilo ko u klubu trenutno ne moze metra bez ulagaca, direktor u nasoj situaciji se to samo tako zove, ovlasti su mu malo jace od isprintati plakat za utakmicu, a mi mozemo do sutra da se trgamo, treba da naucimo kako nam "radi" klub pa da ciljamo na prave likove koji su nam kao krivi za neko stanje. Sutra da se zamjeni kompletna ova administracija i dodju ljudi koje cemo mi birati glasanjem nista ne mogu uraditi bez tate-ulagaca ozbiljne love.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:05Ma ja ba, inace direktori nekih klubova,firmi,preduzeca nebitno,nikad nisu krivi ni za sta,to je pozicija koja ne utice na bilo stapropoklopac je napisao/la: ↑30 jul 2021, 08:52
Nikakva Sabrina nista nije nama uradila, kada ce nam biti jasno da je to samo smijesna administracija kluba koja ne moze nista da uradi bez ulagaca. Nam imap plan da napusti, izvukao nesto love od EU lige, nesto od transfera i cao cao vozdrica...kakva crna Sabrina i Sabrinići, budimo malo realni.cuj direktor da bude kriv hajte molim vas,samo trener moze biti kriv ili SD (kojeg izabere direktor)
![]()
Pa valjda nam je jasno da je problem nasao kad je gazda prestao ulagati, hladno namakao lovu od Tatar, Rahman i EU liga, bukvalno kad mu je ovvo sve leglo, nije marke ulozio, hladno ostavio neke dugove nikom ne odgovara zbog toga, svu ovu pricu mozes provjeriti cak i kod ovih igraca koji su duze tu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:32Pa kako onda dolaze igraci u klub ili se produzavaju ugovori,a nemas jos ni trenera,ko je to radio onda? Administracija ti je izabrala Vinka,Hadziju,Jeleskovica itd,pa onda oni izabrali,kanurica,zidana,adukora,jukica,itd,kako onda moze biti da nije do njih? ako ti mislis da je Nam odlucivao o tome onda ok,jest sve to finansirao,sto je i dovelo do ovoga nazalost.propoklopac je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:17Ma nas direktor i bilo ko u klubu trenutno ne moze metra bez ulagaca, direktor u nasoj situaciji se to samo tako zove, ovlasti su mu malo jace od isprintati plakat za utakmicu, a mi mozemo do sutra da se trgamo, treba da naucimo kako nam "radi" klub pa da ciljamo na prave likove koji su nam kao krivi za neko stanje. Sutra da se zamjeni kompletna ova administracija i dodju ljudi koje cemo mi birati glasanjem nista ne mogu uraditi bez tate-ulagaca ozbiljne love.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:05
Ma ja ba, inace direktori nekih klubova,firmi,preduzeca nebitno,nikad nisu krivi ni za sta,to je pozicija koja ne utice na bilo stacuj direktor da bude kriv hajte molim vas,samo trener moze biti kriv ili SD (kojeg izabere direktor)
![]()
U 9 po njihovom vremenu.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:40Ja na Kosevu trenutno nigdje igraca ni navijača? Vi rekoste, da je u 9 tekma?![]()
Pa u nedjelju u 9 yebo ga tiElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:40Ja na Kosevu trenutno nigdje igraca ni navijača? Vi rekoste, da je u 9 tekma?![]()
Jarane zakasnio si sad ti je poluvrijeme. Dođi na drugoElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:40Ja na Kosevu trenutno nigdje igraca ni navijača? Vi rekoste, da je u 9 tekma?![]()
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], tuitamo i 74 gosta.