Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Rođeni u Europi - 2021/22
E to je taj nas problem, bez para ne ide i nevalja, kad se nekako do para dodje ko da je puko grom u klubovima?Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone![]()
Fin sastav ima Velež sasvim konkretan za bhpl.
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.
Toga se plasim i za velez.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
E cuj sta ce sa dva milionaShategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Mi lani dobili preko milion eura, da bi nas na zimu napustila 2 najbolja igraca, a doveli odrone![]()
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.
Nema se šta drugo reći osim čestitati Veležu na ovom sjajnom rezultatu. U dvije utakmice su pokazali kako u stvari naši klubovi treba da izgledaju u Evropi, kako se manjak kvaliteta mora i može nadoknaditi fanatičnom borbom i da ove "srednje" a jače klubove ne treba ni najmanje respektirati i skidati gaće još u svlačionici.
Moram istaći ono najvažnije, svaki, ali svaki naš klub ili reprezentacija u bilo kojem sportu bi nakon gola u 98. min, već u desetom minutu produžetka gubio 3-0 i doživio raspad sistema, što se Veležu sinoć nije desilo, a nije im se desilo ni u prvoj utakmici nakon 0-1.
Elfsborg nije jači od AEK-a, ali je kao i AEK - jači od Veleža, s tim da su protivnik za poželjeti u ovoj fazi takmičenja i sigurno da Velež sa ovakvim pristupom itekako ima šanse.
Bravo rođeni
Moram istaći ono najvažnije, svaki, ali svaki naš klub ili reprezentacija u bilo kojem sportu bi nakon gola u 98. min, već u desetom minutu produžetka gubio 3-0 i doživio raspad sistema, što se Veležu sinoć nije desilo, a nije im se desilo ni u prvoj utakmici nakon 0-1.
Elfsborg nije jači od AEK-a, ali je kao i AEK - jači od Veleža, s tim da su protivnik za poželjeti u ovoj fazi takmičenja i sigurno da Velež sa ovakvim pristupom itekako ima šanse.
Bravo rođeni
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Šteta što se ne može sa Švedima u Mostaru igrati...zamisli izvesti one hokejaše na +45 da igraju 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Osttribine
- Kontakt:
Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata 
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim na to da dovedu neka ozbiljnija imena.KapitenK je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:51E cuj sta ce sa dva milionaShategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Pa eto mi najbolje znamo kako to ide, ne dovode se svaki dan Rahmani i Tatari. Najviše je prolaznika.![]()
Pa to im je vjerovatno više od pola budžeta
Male su to pare da se kofrčiš.
U ovoj situaciji za njih velike.
Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi opcenito (tu mislim na sve klubove u ligi) imamo gresku, da uzimamo ove igrace iz bivše Juge koji se kod nas vode kao stranci, budu dosta skuplji nego domaci igraci a nikakvu prevagu ne donose. Bolje, da budu svi stranci Afrikanci, Juznoamerikanci, Azijci, Zapadna Evropa, znaci bilo sta samo, da nema dodirnih tacaka sa Jugom i ovim mentalitetom igraca koji su sve drugo osim profi.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Chapman1886
- Kontakt:
Mislim da in puca qurac štaste vi u europi uraidli.. S respektom..Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ovako nastavi pržiti, neće im biti veselo ni na Grbavici
Koševo Zapad
Kako li se fino proslavio poraz BH loptanja sinoc 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Potrefi se neki Stojčev, ali je puno više PejovićaElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:55Mi opcenito (tu mislim na sve klubove u ligi) imamo gresku, da uzimamo ove igrace iz bivše Juge koji se kod nas vode kao stranci, budu dosta skuplji nego domaci igraci a nikakvu prevagu ne donose. Bolje, da budu svi stranci Afrikanci, Juznoamerikanci, Azijci, Zapadna Evropa, znaci bilo sta samo, da nema dodirnih tacaka sa Jugom i ovim mentalitetom igraca koji su sve drugo osim profi.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:46Šta ćeš sa dva miliona? Realno?! Možeš ponuditi bolju platu nekom slobodnom igraču, neće puno dobiti s tim, tj. dobiće igrača koji je u rangu s ovim koje već imaju, a više ga plaćati.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:42Ove pare od Evrope ce Velez najbolje iskoristiti za jacanje igračkog kadra. Mi, Zrinjski, Željezničar, Borac, Široki niko nista, kako dodju tako i odu.
Koševo Zapad
Još ako nam zavrnu vodu opet tim bolje.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:57Ako ovako nastavi pržiti, neće im biti veselo ni na Grbavici![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ok šampionu, aj sjaši sad malo.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Ne slave samo rezultat, slave nešto više od toga. Slave povratak kluba, slave što su sve godine provedene u problemima i po nižim ligama iza njih, slave što ne moraju trpiti više poraze po raznim bh. livadama. Više je tu razloga od samog prolaza u to 3. pretkolo. Godine tuge, mučenja, neuspjeha, borbe i čega sve ne se nakupilo u navijačima i nakon AEK-a je eksplodiralo. Neka naredne godine ponove isti uspjeh i imati ces manju euforiju.Grk1234 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:02Ma slazem se sa tobom sve 100% ,ali brate sisati se na aerodromu slaviti cijelu noc,pozivati cijelu drzavu da slavi prolaz u 3. krug lige konfederacija,u najmanju ruku kao da su uzeli zlatnu medalju na olimpijadi,opet kazem cestitam Velezu na prolazu ali ovolika euforija mi je u najmanju ruku smijesna....Otelo je napisao/la: ↑30 jul 2021, 07:57Poraz bh. fudbala je bio kad se prvak bh. izblamirao u Irskoj, a jedan od najuspješnijih bh. fudbala tradicionalno ispao od kluba koji dolazi iz zemlje gdje je minimalna mjesecna plata 100 eura, a treći predstavnik izgubio dobijenu utakmicu. Pusti ljude neka slava, makar nas napokon jedan klub ne blamira u Evropi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Osttribine
- Kontakt:
Rece navijac beztrofejkeChapman1886 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:56Mislim da in puca qurac štaste vi u europi uraidli.. S respektom..Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
Nije najveci uspjeh, ali jeste najjaci klub kojeg je izbacio neki nas pretstavnik.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 10:00Rece navijac beztrofejkeChapman1886 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:56Mislim da in puca qurac štaste vi u europi uraidli.. S respektom..Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
, ne radi se tope o tome da li nekom puca ****, nego o mitu koji se stvara, a to je da je ovo najveci rezultat nekog BiH kluba u Evropi poslije rata jer nije, i ne znaju mnogi ni sinoc komentarisati sta o Veležu što neće Sarajevo spomenuti.
A nemojte vi o mitovima.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 10:00
Rece navijac beztrofejke, ne radi se tope o tome da li nekom puca ****, nego o mitu koji se stvara, a to je da je ovo najveci rezultat nekog BiH kluba u Evropi poslije rata jer nije, i ne znaju mnogi ni sinoc komentarisati sta o Veležu što neće Sarajevo spomenuti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Osttribine
- Kontakt:
Eto vidis koji ste vi retardi, isto sinoc gledam masa pitara vam cestita prolaz, vi se hvatate onih par sto vam prizivaju debakleOldFashioned je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:59Ok šampionu, aj sjaši sad malo.Osttribine je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:54Čestitke Veležu na sasvim zasluženom prolazu u narednu rundu i nemate potrebu da pljujete po svim pitarima ili da mislite da je nekom nešta krivo, zašto bi bilo, Sarajevo ima utakmica pogotovo poslije rata u Evropi tovar, bilo je i razočarenja i blamaža, ali bilo je i velikih pobjeda. I kako god i dalje najviše smo uradili u tim j.ebenim kvalifikacijama, igrali smo 3 puta play off EL, dolazili do zadnje prepreke za ulazak u LŠ po starom sistemu, da malo podsjetim mnoge forumaše jer vidim svaki drugi post Sarajevo ovo Sarajevo ono, a i dojučerašnjeg "pitara" komentatora Makija, tako da ovo nije največi uspjeh nekog BiH kluba poslije rata![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Važi, pusti nas sad da uživamo a vi se prisjećajte šta ste radili ranije i pravite raznorazne komparacije sve ne bi li umanjili ovaj podvig !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.