Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Velezovci tek trebaju da potvrde kvalitet i Zrinjski izbaci Utrechta pa ih Sveđani pregazise.
Naravno da bar jedan igrač Veleza zaslužuje poziv pa makar za tu prijateljsku utakmicu u septembru...ako nastave s ovakvim partijama. Džaba im sve ako odigraju loše naredne 3,4 utakmice do spiska.
Ja sam inače slab na igrace kao što su Andjusic, koji vole krenuti u prodor, imaju vic, znaš da nesto od njega možeš očekivati.
Nekada davno sam pisao da ne mogu da vjerujem da u Sarajevu ne dobija više prilike...
Kod njega je fizička sprema najveći problem..
Tipujem da će ova dvojica najvjerovatnije dobiti poziv:
- OVCINA (škripi nam desna strana)
- RADOVAC kao najbolji igrač Veleza (sjećam ga se dobro iz Sarajeva - a nas forumas @Romanista, kasnije @Ajax je za njega pisao da je novi Pjanic
mislio sam da frajer ima nekih 28 godina kad ono "tek" 25...toliko dugo se vrti po terenima...
Ja sam inače slab na igrace kao što su Andjusic, koji vole krenuti u prodor, imaju vic, znaš da nesto od njega možeš očekivati.
Nekada davno sam pisao da ne mogu da vjerujem da u Sarajevu ne dobija više prilike...
Kod njega je fizička sprema najveći problem..
Tipujem da će ova dvojica najvjerovatnije dobiti poziv:
- OVCINA (škripi nam desna strana)
- RADOVAC kao najbolji igrač Veleza (sjećam ga se dobro iz Sarajeva - a nas forumas @Romanista, kasnije @Ajax je za njega pisao da je novi Pjanic

A Brandao, igra na poziciji lijevog krila na kojoj smo deficitarni, također može igrati kao drugi napadač. Koliko dugo moraš igrati u domaćem prvenstvu da bi dobio državljanstvo, on je u Veležu već 4 godine?
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Kod tebe je samo ime i avatar dobar 

Nemojte me zaboraviti kad bude glasanje za kantu godine. Moj je i Omar Galanti
Mislim da on nema pravo nastupa za našu reprezentaciju jer je već igrao za Englesku. Šteta jer je vrhunski igrač, bio bi puno korisnijii od Prevljaka a pogotovo Demirovića šteta što nema boljeg menadžera.
Hahahahahhahahha nemoj vise hahahahahahahahah. Jesi luuuuuuuuuuud.EC3 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 00:47Mislim da on nema pravo nastupa za našu reprezentaciju jer je već igrao za Englesku. Šteta jer je vrhunski igrač, bio bi puno korisnijii od Prevljaka a pogotovo Demirovića šteta što nema boljeg menadžera.
Meni se više sviđa kako Justin trola ali hvala u svakom slučaju.jasmin10 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:01Hahahahahhahahha nemoj vise hahahahahahahahah. Jesi luuuuuuuuuuud.
Ma ti si najludji.
Haris Ovčina obavezno poziv, desna strana danas doslovno preorana u 120 minuta, ne znam procente dobijenih duela ali su se odbijali od njega kao od zid, svakako nam na desnoj strani skripi i sva desna strana kad se skupi i sabere nema snage za 90min.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
On i Brandao
- akisarajevo92
- Kontakt:
tako su i Memiju prizivali u reprezentaciju nakon Ferencvarosa 

Don't believe the hype.
Memija je najmladji debitant u historiji Željezničar a protiv Ferencvarosa je odigrao vrhunsku utakmicu. Za jednog 18 godišnjaka je odigrao baš zrelo šteta što ga nismo isforsirali.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 01:26tako su i Memiju prizivali u reprezentaciju nakon Ferencvarosa![]()
Ne do Bog da je Sarajevo ili Zeljo izbacilo AEK-a sad bi ovdje 10 stranica ispisali kako svi igraju moraju biti pozvani 

Pa realno sarajevski klubovi su najzasluzniji za ovaj uspjeh Velež. Haris Ovčina i Samir Radovac su produkt omladinskih pogona Sarajeva i Željezničara a Feđa Dudić je svoj zanat ucio od najboljih Husrefa Musemića, Sime Krunić, Agima Nikolića
Radovac 100%
Ovčina, koja škola? Pa momak nije znao hodati kada je došao u Velež. Više sa klupe ulazio, igrao krilo, prekomandovan na beka otkad je Fedja tu i razvio se u dvije sezone samo tako, neprepoznatljiv. Čuj sarajevska škola

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Otprilike si u pravu, međutim ne bih se složio da su najzaslužniji. Trebalo je napraviti igrače koji će odgovoriti sistemskim zadacima. Pola ekipe je igralo federalnu ligu.
Za sve ovo je zaslužan Feđa Dudić koji posjeduje veliki trenerski potencijal. A naravno zaslužni su i u Veležu koji su napravili pozitivan i ugodan ambijent za razvoj kako igrača tako i trenera.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A Dženan Zajmović, Nemanja Anđušić, Samir Zeljković pa i Tarik Isić koji je bivši junior OlimpikaNeutral je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:15Radovac 100%
Ovčina, koja škola? Pa momak nije znao hodati kada je došao u Velež. Više sa klupe ulazio, igrao krilo, prekomandovan na beka otkad je Fedja tu i razvio se u dvije sezone samo tako, neprepoznatljiv. Čuj sarajevska škola![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.