FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi bi ovu tekmu protiv Aeka izgubili 5 0 i ne bi centra presli.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- lijevapolutka
- Kontakt:
Igraju na nasem stadionu zvanicno.Druga utakmica na programu je 12. augusta na Grbavici sa početkom od 20:00h.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ostat cemo bez trenera uskoro."Svi su zdravi osim Zeca koji je osjetio mali problem na mišiću lista. Registrovali smo manje-više sve igrače osim stručnog štaba. Moram priznati da sam razočaran, jer se ne osjećam kao prvi trener, već kao asistent koji radi treninge i ne može doći na utakmicu. Kad bih vam sad rekao moja razmišljanja, sigurno ne bi zvučalo dobro, ali o tome ću razmišljati u sljedećih nekoliko dana ukoliko se to ne riješi, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", istakao je Ivković.
Najavio je odlazak jer ga nasi lazu.
Od kad je dosao mlati praznu slamu.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma problem mu je vjerovatno jer ne mogu ni Brunu stici registrovati, a dosao je na njegov poziv, obraz. Debili su morali znati da ce imati problem oko ovoga ili ne dovodis trenera i igrace bez nasih papira za ovaj rok ili otvoreno odmah kazes da ides na lutriju sa poreskom pa ako upali, upali. Sad nece naci nikoga za trenera.
-
- Kontakt:
Kemo sinoć na Face tv oznojio ispod pazuha lokva saznao da preuzima Zelju
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Kad pomisliš ne može gore onda vidiš da može. Mi ako ovo sezonu izorimo opstanak, pored svih problema i pored svih dusmana koji bi nas itekako voljeli vidjeti na koljenima, biti ce premija.Ja sta napraviše od onakvog kluba da moramo strahovati za opstanak kluba.A zna se ko je najodgovorniji za ovo stanje.LjoZee je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:27Ma problem mu je vjerovatno jer ne mogu ni Brunu stici registrovati, a dosao je na njegov poziv, obraz. Debili su morali znati da ce imati problem oko ovoga ili ne dovodis trenera i igrace bez nasih papira za ovaj rok ili otvoreno odmah kazes da ides na lutriju sa poreskom pa ako upali, upali. Sad nece naci nikoga za trenera.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Yes yes,pobjegli mu shishmishilendra je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:34Kad pomisliš ne može gore onda vidiš da može. Mi ako ovo sezonu izorimo opstanak, pored svih problema i pored svih dusmana koji bi nas itekako voljeli vidjeti na koljenima, biti ce premija.Ja sta napraviše od onakvog kluba da moramo strahovati za opstanak kluba.A zna se ko je najodgovorniji za ovo stanje.LjoZee je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:27Ma problem mu je vjerovatno jer ne mogu ni Brunu stici registrovati, a dosao je na njegov poziv, obraz. Debili su morali znati da ce imati problem oko ovoga ili ne dovodis trenera i igrace bez nasih papira za ovaj rok ili otvoreno odmah kazes da ides na lutriju sa poreskom pa ako upali, upali. Sad nece naci nikoga za trenera.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ne znam zašto ovo uprava radi, znaju da ne mogu registrovati strance i sami sebi naprave problem. Ili čovjeku reci moraš voditi ekipu polusezonu sa tribina a ne ovako. 100% je upravu, isto mu dođe on vodi treninge i odredi prvih 11 a kraj terena se dere i daje instrukcije Mulaosmanović.
Čim je on rekao ovo, vjerovatno ostajemo bez trenera.
Sad će pametnici odmah "jesam reko' da neće izdržat' tri kola"
Čim je on rekao ovo, vjerovatno ostajemo bez trenera.
Sad će pametnici odmah "jesam reko' da neće izdržat' tri kola"

mosa lošmi stićko tit-ula!
Od 1:35 priča o tome na današnjoj pressiciLjoZee je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:06Ostat cemo bez trenera uskoro."Svi su zdravi osim Zeca koji je osjetio mali problem na mišiću lista. Registrovali smo manje-više sve igrače osim stručnog štaba. Moram priznati da sam razočaran, jer se ne osjećam kao prvi trener, već kao asistent koji radi treninge i ne može doći na utakmicu. Kad bih vam sad rekao moja razmišljanja, sigurno ne bi zvučalo dobro, ali o tome ću razmišljati u sljedećih nekoliko dana ukoliko se to ne riješi, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", istakao je Ivković.
"Svi su zdravi osim Zeca koji je osjetio mali problem na mišiću lista."
Baš me čudi za njega da je povrijeđen, a doboro ipak kad zadnje tri sezone odigraš preko 70 utakmica po 90 minuta zajebano je to pravo, profesionalci koji su igrali će znati o čemu govorim

Baš me čudi za njega da je povrijeđen, a doboro ipak kad zadnje tri sezone odigraš preko 70 utakmica po 90 minuta zajebano je to pravo, profesionalci koji su igrali će znati o čemu govorim

mosa lošmi stićko tit-ula!
Stvarno ce nam tesko pasti ako ode Tomo..bice to raspad 100%. Covjek je donio nesto novo, promjenio pristup igraca i sve i sada ako ode, katastrofa. Nadam se da ce shvatiti situaciju i ostati, ne znam kako ide to s tim dugom, moze li se rijesiti uopce?
Sarajevo ima jedne od najboljih uslova iako su u finan krizi, pa i kod njih isti problem, jbg..
Sarajevo ima jedne od najboljih uslova iako su u finan krizi, pa i kod njih isti problem, jbg..
Ja imam informaciju da smo mi svoje haman zavrsili,al nas malo handre,cekaju komsije da svoje obaveze zavrse.
Ako si zimus mogao rješiti problem,sto bi sad bio.
Vjerujem da je ovo neka vrsta pritiska od strane Tome.
Ako si zimus mogao rješiti problem,sto bi sad bio.
Vjerujem da je ovo neka vrsta pritiska od strane Tome.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙