OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Nelos nastup Muratovica
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Historijski uspjeh 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- legenda reala
- Kontakt:
ok je otplivao bice medu 30
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dressel brutalan jbt 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
42. mjesto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mislio sam na to sta su dobili na početku karijere kao i odnos kvalitet - rezultati. Larisa većinom na drugim takmičenjima prikaze bolju formu, ali ne znam da je ikada dosla na OI kao favorit za medalju?Victor je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:32Larisa je dobila mozda i najvise od drzave od svih sportista, da joj pozavide i sportisti iz puno razvijenih drzavaMadal je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:49Ne kontam kako možete pljuvati ove individualne sportiste. Nista im niko nije dao, sami se borili, odu na OI i onda ih bagra popljuje jer nisu medalju donijeli.
Ajd kritikovati Tuku, Musu i slične slučajeve kojima država jeste dala dosta a oni samo nazaduju. Ali Larisu, Husića i slične pljuvati![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
nije ni amel, jednostavno ga je.be forma u olimpijskim godinama. šta je razlog, nemam pojma!Madal je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:30Mislio sam na to sta su dobili na početku karijere kao i odnos kvalitet - rezultati. Larisa većinom na drugim takmičenjima prikaze bolju formu, ali ne znam da je ikada dosla na OI kao favorit za medalju?Victor je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:32Larisa je dobila mozda i najvise od drzave od svih sportista, da joj pozavide i sportisti iz puno razvijenih drzavaMadal je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:49Ne kontam kako možete pljuvati ove individualne sportiste. Nista im niko nije dao, sami se borili, odu na OI i onda ih bagra popljuje jer nisu medalju donijeli.
Ajd kritikovati Tuku, Musu i slične slučajeve kojima država jeste dala dosta a oni samo nazaduju. Ali Larisu, Husića i slične pljuvati![]()
Da, znam da nije ali od Amela smo vidjeli da moze brutalno brzo trčati? Dobro ne očekujem da svako malo ponovi onakav rezultat ali eto očekivao sam makar nekih top 10 zadnje OI.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
ja mislim da bi on sa jednim finalom bio presretan! ali dobro, tek mu je 30, ima još pariz, to bi mogao izgurati. naredne 4 godine imaju 3 SP i olimpijada, ne isplati se sad prekidati!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da se varam ali od Tuke ne ocekujem nista.
Pustite neke rang liste, njemu je ostalo jos da se uclani u stranku i udje u opstinsko vijece.
Zelim mu da uzme medalju
Pustite neke rang liste, njemu je ostalo jos da se uclani u stranku i udje u opstinsko vijece.
Zelim mu da uzme medalju

Dobro je, nije se udušio. Treba neko i bit na začelju.
Nadam se da ce ici ispod 1:45:00jestamaji je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:37ja mislim da bi on sa jednim finalom bio presretan! ali dobro, tek mu je 30, ima još pariz, to bi mogao izgurati. naredne 4 godine imaju 3 SP i olimpijada, ne isplati se sad prekidati!
PB 2015: 1:42.51
OI Rio: 1:45.24
Jbg ovako laički gledano ovo jest za kritike
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Isto mislim, ali je imao bezbroj kontrola i uvijek je bio cist.Tiktaktoe je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:40Doping vjerovatnoMadal je napisao/la: ↑30 jul 2021, 10:29Nego jel' ima neko da objasni karijeru Tuke za nas koji nismo upućeni. Nakon onog nevjerovatnog vremena dobio je sponzora, pažnje, vjerujem mnogo bolje uslove nego što je do tad imao i od tad se poprilično muci i trci puno sporije nego što može. U čemu je kvaka?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa ti kazes niko im nije dao nista...larisa je dobila bukvalno sve, pare, stipendiju, treniranjeMadal je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:30Mislio sam na to sta su dobili na početku karijere kao i odnos kvalitet - rezultati. Larisa većinom na drugim takmičenjima prikaze bolju formu, ali ne znam da je ikada dosla na OI kao favorit za medalju?Victor je napisao/la: ↑30 jul 2021, 11:32Larisa je dobila mozda i najvise od drzave od svih sportista, da joj pozavide i sportisti iz puno razvijenih drzavaMadal je napisao/la: ↑30 jul 2021, 09:49Ne kontam kako možete pljuvati ove individualne sportiste. Nista im niko nije dao, sami se borili, odu na OI i onda ih bagra popljuje jer nisu medalju donijeli.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Na 800m prva 3 iz svake grupe prolaze u polufinale plus 6 LL
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako ljudi se mogu tako brzo prebaciti od pljuvanja da država ne ulaže ništa u sport do toga da je ponajbolja naša sportistkinja "izmuzla državu". Nije vam Larisa kriva za vaše komplekse.
Ja ne kazem da je izmuzla ili da nije trebala dobit to sve sto je dobila...hocu rec da nema opravdanja za neuspjeh u drzavi i uslovimaArtemisFowl je napisao/la: ↑30 jul 2021, 12:48Kako ljudi se mogu tako brzo prebaciti od pljuvanja da država ne ulaže ništa u sport do toga da je ponajbolja naša sportistkinja "izmuzla državu". Nije vam Larisa kriva za vaše komplekse.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno za pola sportova ti ne trebaju neki uslovi. Iz siromasnih drzava uzimaju medalje. Kosovo uzima medalje jer su im sportisti kao roboti. Spavaju, jedu i treniraju.
Kod nas hodaju po kafama i reklamiraju se tacnije nisu posveceni kao ovi sto uzmu medalju, ne zive sportski zivot.
Kod nas hodaju po kafama i reklamiraju se tacnije nisu posveceni kao ovi sto uzmu medalju, ne zive sportski zivot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.