Šta ti debilu znaš ko se za šta molio ja sam bio na par utakmica Veleža u prošlosti pisao sam i ravnao se po historiji kako su naši klubovi prolazili.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:39Epski se osramotio, inače ne treba ljude prozivati, ali ovaj se doslovno Bogu molio da ispadnete.
Sramoti se on redovno i na pdf mma ali vjerovatno je još mlad, nadoći će.
Navijaci Veleža tj RA su prijatelji vec dobrih 16,17 godina s nama i ako ima klub u ovoj ligi za kojeg mi je drago što je prošao to je Velež jer prema njima ne osjecam promil nekog rivalstva osim sportskog koji se uvijek završi na tome.
Jasno je kao dan da oni koji su ozbiljni u provociranjima na relaciji SA-Mostar uopšte ne idu na utakmice jer da idu znali bi da se himna redovno pjeva skandiranja za Vedrana naša šutnja 2010 kad je njima momak umro isto i nije se navijalo dok oni nisu poceli i tako to.
Vi ce te ostati anonimni debili koji pokušavaju nešto isprovocirati samo što ce to ostati samo na ovom raspalom forumu i sigurno se nece razliti nigdje drugo ovo se ne odnosi na tebe Emile vec debile poput ovog kojeg ismijavaju svi svako malo.
Halo u sred Sarajeva trube navijaci Sarajeva vecinom zbog Veležovog prolaska.