Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Devil » 19 jan 2011, 23:10

Devil je napisao/la:

Twente-Heracles 1 1.25 :mrgreen:
Lille-Nancy 1 1.40 :mrgreen:
Valencia-Zalgiris kp1 1.25 :mrgreen:
Deportivo da gol 1.20 :mrgreen:
Rytas-Pao kp2 1.25 :mrgreen:
Dender da gol 1.20 :mrgreen:
Santos-Mirassol 1&tim12+ 1.50
Santos vodi 1:0,dakle jos jedan gol deli me od prolaza.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 19 jan 2011, 23:11

cuj 1.70, ja ocekivao oko 1.30...Uzimam sa apetitom..Kakva Hrvatska, ubit ce ih danci...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 23:11

OTNYS_YNWA je napisao/la: Ima li iko ponudu za sutra ( da obuhvata rukomet/poene rukometasa i kosarku/poene kosarkasa ) ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2011, 23:12

bog sve vidi bog sve cuje Messi penal fulio ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2011, 23:15

Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 23:16

Ponos Torina je napisao/la:bog sve vidi bog sve cuje Messi penal fulio ;) :lol:
Namjerno. :D

@

Slazem se sa Devilom sto se tice utakmice

Ali ja cu Hanssena preko da odigram, moze 6 puta pogoditi da je*e rak raka. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2011, 23:21

OTNYS_YNWA je napisao/la:

@

Ali ja cu Hanssena preko da odigram, moze 6 puta pogoditi da je*e rak raka. :mrgreen:
i ja ću ,znaš da sam uvijek uz tebe hoćemo li i Vujina danas je zakazo sutra bi trebo zabiti devet komada u svom stilu

a Hrvatska će izgubiti ,ma ne može više Balić sam protiv sviju

a sutra bi se mogla krila odigrati manje na golove Hrvatska -Danska jaka odbrana ,Poljska -Švedska isto ,može li ovdje kec na Poljake
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 19 jan 2011, 23:21

ma ova tekma je smijesno naštimana... znaci smijesno... ne moram ni da gledam cuj u 4oj minuti betis 1:0 u 10toj 2:0...

treb'o bi betis rasprodat sve svoje fudbalere za jedno 100-200 miliona eura da konacno pokazu svoj volsebni talenat po evropi...

ma daj
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 19 jan 2011, 23:24

Sad ce barca preokrenuti, digo Guardiola sudije s' klupe da se zagrijavaju. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jan 2011, 23:26

@Scimmia,

De nam predloži šta da igramo od tenisa, pa da udarimo kontre i javimo ti se sa Bahama. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 19 jan 2011, 23:27

Scimmia je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
Hanssen ne može ponoviti onakvu utakmicu? Onda si sigurno gledao Dance samo jednom u životu.
ti jarane upadnes ko g0vno u lokvu - pljesne sve i zatalasa se - de matere ti odyebi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 19 jan 2011, 23:29

Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
Taj isti Hansen je ponovio danas tu istu tekmu i zabio 9 golova protiv Alžira.Pa sutra da je granica i 6.5 na njega igram over.On i Kristiansen će da ih ubiju,brate.
3-4 razlike za Dance bez premca će da bude,no da li ću biti toliko hrabar da odigram na Dance,pitanje je.

I još nešto,sutra prepišite od mene,dobitak je neminovnost,znam šta govorim! ;)
You'll never walk alone.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2011, 23:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:

@

nije ni bio penal sudija im dao kao ono evo vam dajte ga ljudi vas otresli ko slinu ;) :lol: :lol:

cuj ovog namjestena :lol: :lol: :lol: :lol: pa zar mislis da samo Barcelona igra fudbal :? :roll:

nije sve namjesteno mada 80% jeste dogovor

ovde se jasno vidi kakvu zelju imaju igraci Betisa da dobiju pred svojom publikom i da ovako sami sebi pozele dobrodoslicu u primeru
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2011, 23:30

Monolog je napisao/la:Ja ću tući na Hrvate. Ima u njima još rezerve, mogu se nositi sa Dancima koji su isuviše lako dobijali sve svoje protivnike(moraju nekada i oni stati).
Što je najzanimljivije, mislim da su igrali sa pola snage. Nielsen, Hansen, Christiansen, Boesen, Noddesbo, Lindberg, Spelleberg, skoro svi su večeras odmarali...
Pa Hansen je poznat upravo po tome, ubica sa vanjske pozicije, a pivot radi odličan posao za njega. On je proradio protiv Srbije, Lindberg je bio sjajan u svakoj utakmici, Christiansen isto tako, Noddesbo redovno daje svojih pet komada na konto... nije to baš one man show. Srbiju su samljeli brzinom, sjajnim protokom lopte, u pojedinim trenucima Srbi nisu znali gdje su. Jednostavno imaju najraznovrsnija rješenja i samo sjajna odbrana Hrvatske može napraviti neku razliku, ako u tome ne uspiju, teško će nešto uraditi.

Ivano se nikad nije naigrao protiv Danske, prošli put ih je potopio Buntić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 19 jan 2011, 23:33

Scimmia je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Scimmia,

De nam predloži šta da igramo od tenisa, pa da udarimo kontre i javimo ti se sa Bahama. :mrgreen:
Nešto sinoć te kontre nisu prolazile.

Ja čekam za 300 Del Potra, Lopeza i Čilića. Za vas obične smrtnike bih preporučio i Jankovićku, Dolgopolova, Garciju Lopeza, Tsongu, hendikep gemova na Mullera. Dosta vam je to. Kvota vam je 25-30
evo trcim da odigram na 100 maraka

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 23:33

SPY je napisao/la:Sad ce barca preokrenuti, digo Guardiola sudije s' klupe da se zagrijavaju. :D
:lol:

@ legendo
Moze Vujin preko ici.
Slazem se i za golove. Tvrda ce utakmica sigurno biti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2011, 23:34

Citizen-X je napisao/la:evo trcim da odigram na 100 maraka
Ja već odigrao, dok nisu smanjili kvotu :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 jan 2011, 23:35

De mi predlozite za sutra nesto kvota 25-30 ,nekih 7-8 parova.Kontam markicu dati pa sta bude :)
ja sam konto nesto ovako:

atletico-real ck1
sporting 1
Barca 1
Bertdych 1
Brazil(20) 2
ISland 1
Assat 1
Wozniacki 1

Recite sta mislite o ovom tenisu ? mozeli se proci ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2011, 23:36

volimliverpool je napisao/la:
Taj isti Hansen je ponovio danas tu istu tekmu i zabio 9 golova protiv Alžira.Pa sutra da je granica i 6.5 na njega igram over.On i Kristiansen će da ih ubiju,brate.
3-4 razlike za Dance bez premca će da bude,no da li ću biti toliko hrabar da odigram na Dance,pitanje je.

I još nešto,sutra prepišite od mene,dobitak je neminovnost,znam šta govorim! ;)
nemoj Larsa igrati on sutra neće dobiti toliku minutažu ,(prvi izbor je Egert ),on izvodi sedmerce i pomalo igra danas igro zato što je slab protivnik

a zar nije Hansen dao pet golova

Santos 2:0 ,evo i Stefana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jan 2011, 23:37

Scimmia je napisao/la:Nešto sinoć te kontre nisu prolazile.
Ne bih baš rek'o. Sinoć si govorio kako Dodig neće izgubiti u hendikepu, kako će se Gasquet namučiti(ili da upotrijebim tvoje riječi:"Nema šanse da dobije Manarina u hendikepu" te kako će danas Hrvatska dobiti Srbiju 5 razlike).

Šalu na stranu, mi obični smrtnici smo, ako ništa drugo, onda kulturni i uzajamno se poštujemo(ma koliko to smiješno zvučalo). No, dođe jedan Majmun(iliti @monkey) sa Olimpa :mrgreen: , te počne sa proseravanjem i glumatanjem nekog sveznajućeg(ah, pa ti si s Olimpa, silly me) i prosipa lafinu.

Smiri se, nemoj vrijeđati druge, ako ne dijeliš nečije mišljenje, možeš to na lijep način sročiti(ipak si novinar :lol: ).

Što se tiče tih tvojih parova, ne želim slutiti, ali ja opet imam u single-u kontra Čilića.

@Virtu4l,

Volio bih da kladionice podcijene Hrvate, pa da igram na njih. Ukoliko bude baš egal gledajući po kvotama, onda ću sigurno preskočiti taj par.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.