FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dolazi li marketing sluzba na posao? Ako je odgovor da, sta rade onda kada dodju? Kako izgleda njihova radna sedmica?
Kao neko ko strasno voli taj marketing, kreativnost, mastovitost, jednostavno red i rad, ovo mi je toliko amaterski da ponekad pomislim da bi ekipa od 3-4 momka koja znaju svoj dio posla, bolje radili ovo volonterski.
Kao neko ko strasno voli taj marketing, kreativnost, mastovitost, jednostavno red i rad, ovo mi je toliko amaterski da ponekad pomislim da bi ekipa od 3-4 momka koja znaju svoj dio posla, bolje radili ovo volonterski.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Prije 4-5 godina utakmice protiv zrinjskog hladno dolazilo 6-7000 sad nece biti vise od 3000. Sto je najgore ljude u klubu to nije ni briga, oni samo svoje tešu.
U klubu nema ljudibordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:58Prije 4-5 godina utakmice protiv zrinjskog hladno dolazilo 6-7000 sad nece biti vise od 3000. Sto je najgore ljude u klubu to nije ni briga, oni samo svoje tešu.
Sta ocekivati od najgore uprave u historiji fudbalaBab0 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:07U klubu nema ljudibordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:58Prije 4-5 godina utakmice protiv zrinjskog hladno dolazilo 6-7000 sad nece biti vise od 3000. Sto je najgore ljude u klubu to nije ni briga, oni samo svoje tešu.
-
- Kontakt:
Na utakmicama protiv Zrinjskog inace bude bas dosta raje
Kad smo ih dobili 1:0 2015 bilo je 12.000
Kad smo ih dobili 1:0 2019,prvo kolo bilo je 7.000
Sezonu prije te,kad su nas dobili 0:1 takodjer bilo 7.000
Tu istu sezonu kad smo ih 4:2 dobili bilo oko 5.000
2016 2.kolo 2-0 dobilo bilo je 6.500
Ista sezona kada je 0:0 bilo,sezona u kojoj smo bili bas losi
Na toj utakmici je bilo cak 9.000
2015/2016 4.kolo,dobili nas 0:1 bilo 7000
Uglavnom ako ne uzmemo u obzir onu utakmicu kada je bio bojkot(4:1 2018)
Nije nas nikad bilo manje od 4000 protiv Zrinjskog u zadnjih 7-8 godina
Sutra ocekujem nas standardni 2000-3000 kao i obicno
Sreca pa je dobar termin i fino vrijeme,i dobili ovu zadnju
Mozda bude 3500 iz tog razloga
Ali realno organizacija i reklamiranje utakmica cista 0
Ma 0!
Kad smo ih dobili 1:0 2015 bilo je 12.000
Kad smo ih dobili 1:0 2019,prvo kolo bilo je 7.000
Sezonu prije te,kad su nas dobili 0:1 takodjer bilo 7.000
Tu istu sezonu kad smo ih 4:2 dobili bilo oko 5.000
2016 2.kolo 2-0 dobilo bilo je 6.500
Ista sezona kada je 0:0 bilo,sezona u kojoj smo bili bas losi
Na toj utakmici je bilo cak 9.000
2015/2016 4.kolo,dobili nas 0:1 bilo 7000
Uglavnom ako ne uzmemo u obzir onu utakmicu kada je bio bojkot(4:1 2018)
Nije nas nikad bilo manje od 4000 protiv Zrinjskog u zadnjih 7-8 godina
Sutra ocekujem nas standardni 2000-3000 kao i obicno
Sreca pa je dobar termin i fino vrijeme,i dobili ovu zadnju
Mozda bude 3500 iz tog razloga
Ali realno organizacija i reklamiranje utakmica cista 0
Ma 0!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jul 2021, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
U drugoj ligi federacije bude 300 ljudi na prijateljskoj utakmici nekog kluba. Ulaznice raja plaća po 3 km i niko se ne buni. Naši navijači samo gledaju neku džabalamu. Čovječe božiji ti sa ulaznicom pomažeš klubu.samoSA je napisao/la: ↑30 jul 2021, 15:08Ja sam davno rekao da je njima cilj da ima sto manje raje na utakmicama da mogu radit ovo sto rade bez sankcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2021, 13:23Strasno sta rade...
To je za ne povjerovati....
Mene bi stid bilo
Nijedan klub na svijetu to ne radi sto oni
Do 12 godina besplatno
13-17 godina 2 KM djecija karta i tacka!!!
Ovako ce nam prosjecna posjeta jos vise i vise padati iz sezone u sezonu sve manje
Brukaju klub majmuni....
Lete oni brzo aBd

Svi su krivi samo mi navijaci nismo, dusice drage, puno im dat, 5 do 8 markica da pomognemo klubu, koji vise od godinu dana nije imao nikakav priliv novca, npr od ulaznica, o clanstvu da ne pricam. Ne treba tebi nikakav marketing, i razne pizde materne, tebi treba ljubav prema klubu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Štrumpfovi i sami ne znaju koliki im je dug a uspjeli registrovati strance,, KAKO "?
8 KM ili 4 eura je sramotna niska cijena za utakmicu. Hocemo evropski klub a ulaznice nam k'o u Ruandi ili Centralnoafrickoj republici. Karte moraju biti najmanje 20-25 KM. Sve ispod je neprofitno,zali boze papira za ulaznicu i boje za printera.
A trebale bi biti i karte za djecu i za zene i za studente-ucenike ali mrsko im stampati i mrsko provjeravati.
A sto se Sabrine tice,u zabludi ste s njom. Ona ne radi za Klub,za Sarajevo. Ona radi za Tana. Prema Sarajevu nema nikakvih emocija,nikakve lojalnosti. Kao ni Tan uostalom. Njemu je to samo posao. Glavni cilj mu je bio da odradi levata ( Nama ) i uzme ga k'o lopatom. Sabrina mu je tu pomogla i valjala pravo. Znaci ona od sefa dobija ocjenu 5. Sad ce malo baciti para,malo dici klub,pa da uhvati iduceg levata i lagano !!
A Zrinjski cemo pomesti ,s pola snage !!
A trebale bi biti i karte za djecu i za zene i za studente-ucenike ali mrsko im stampati i mrsko provjeravati.
A sto se Sabrine tice,u zabludi ste s njom. Ona ne radi za Klub,za Sarajevo. Ona radi za Tana. Prema Sarajevu nema nikakvih emocija,nikakve lojalnosti. Kao ni Tan uostalom. Njemu je to samo posao. Glavni cilj mu je bio da odradi levata ( Nama ) i uzme ga k'o lopatom. Sabrina mu je tu pomogla i valjala pravo. Znaci ona od sefa dobija ocjenu 5. Sad ce malo baciti para,malo dici klub,pa da uhvati iduceg levata i lagano !!
A Zrinjski cemo pomesti ,s pola snage !!
Nama treba da odu ova gamad uhljebljena iz kluba, ubili su volju za životom u ljudima, a kamoli šta drugo...Aduka87 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:28
Svi su krivi samo mi navijaci nismo, dusice drage, puno im dat, 5 do 8 markica da pomognemo klubu, koji vise od godinu dana nije imao nikakav priliv novca, npr od ulaznica, o clanstvu da ne pricam. Ne treba tebi nikakav marketing, i razne pizde materne, tebi treba ljubav prema klubu.
Dabogda ne bilo nikakvog priliva sve dok sabrinica i kompanija taj novac troše po svjetskim destinacijama...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Zato sto su potpisali reprogram.Isto ko sto smo i mi bili potpisali ali koji nismo uplacivali i sad ces morati sve platiti odjednom.
Btw po ovome registrovali su trenera danas a tek ce 15.8 moci voditi utakmice.To nekad 6-to kolo kad bude,po tome gledano mi necemo onda sigurno prije 7/8/9 neznam kad koje pada to je ono najoptimisticnije ako bi sad nekad uplatili
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jul 2021, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovdje neki kako pricaju, jaki su na rijecima, a Koseva mislim da odavno nisu vidjeli
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Da su i oni plaćali redovno, odmah bi mogli registrovati strance. Ovako sumnjam da su i oni plaćali redovno, nadam se da su i naši postigli ponovo dogovor.miky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:47Zato sto su potpisali reprogram.Isto ko sto smo i mi bili potpisali ali koji nismo uplacivali i sad ces morati sve platiti odjednom.
Btw po ovome registrovali su trenera danas a tek ce 15.8 moci voditi utakmice.To nekad 6-to kolo kad bude,po tome gledano mi necemo onda sigurno prije 7/8/9 neznam kad koje pada to je ono najoptimisticnije ako bi sad nekad uplatili
Uprava napoljeee !!!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Oni su tek druze potpisali reprogram.Tek ce poceti placati i dolazit ce im te rate mjesecne .fks74 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:51Da su i oni plaćali redovno, odmah bi mogli registrovati strance. Ovako sumnjam da su i oni plaćali redovno, nadam se da su i naši postigli ponovo dogovor.miky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:47Zato sto su potpisali reprogram.Isto ko sto smo i mi bili potpisali ali koji nismo uplacivali i sad ces morati sve platiti odjednom.
Mi smo ga potpisali davnih dana jos prosla sezona trajala mi prvi na tabeli bili,ali zeznuli stvar nismo ispostovali dogovoreno i jbg sad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije ni Zrinjski izgleda potpisao reprogram, kod njih isto neki nisu rregistrovani.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.