Nista oni nisu potpisali, ni po starom sporazumu nisu otplatilo dug a novi su im dosli. To znam sto posto jer imam dodire s tim.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nista oni nisu potpisali, ni po starom sporazumu nisu otplatilo dug a novi su im dosli. To znam sto posto jer imam dodire s tim.
AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:06Veze nemašElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:05Bagaric - Cmiljanic - Fanimo
..................Bodul
Djokanovic -------- Palic
ElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:15AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:06Veze nemašElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:05Bagaric - Cmiljanic - Fanimo
..................Bodul
Djokanovic -------- Palic![]()
Kao sto sam ranije napisao, da su sami sebi krojili raspored prva tri kola, ne bi ga bolje napravili. Posusje bi prvo bilo sa ovakvim rasporedom.
Mi, kone i svinjski najgori raspored u prva tri kola, zrinjskom je pogotovo havarija rasporedHistoricar je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:31[/img]Od tri protivnika sa kojima su do sada igrali, dva ce 95 % ispasti iz lige.
Ne mogu, snimam i postavljam samo kada je na MojaTV.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:19@staravremena mozes nam objaviti onu areninu analizu od danas prije utakmice slo - leo, ne moras cijelu emisiju, samo dio kad o nama prica ?
Ima li gdje da se pogleda, objave li na youtube ?staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:34Ne mogu, snimam i postavljam samo kada je na MojaTV.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:19@staravremena mozes nam objaviti onu areninu analizu od danas prije utakmice slo - leo, ne moras cijelu emisiju, samo dio kad o nama prica ?
Prije su znali na yt staviti, sad ne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:35Ima li gdje da se pogleda, objave li na youtube ?staravremena je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:34Ne mogu, snimam i postavljam samo kada je na MojaTV.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:19@staravremena mozes nam objaviti onu areninu analizu od danas prije utakmice slo - leo, ne moras cijelu emisiju, samo dio kad o nama prica ?
Ekskjuzmi, treba nesto i zasluziti. Poslije dobrog rezultata planulo je 2k clanova ko iz pichke.Aduka87 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:28
Svi su krivi samo mi navijaci nismo, dusice drage, puno im dat, 5 do 8 markica da pomognemo klubu, koji vise od godinu dana nije imao nikakav priliv novca, npr od ulaznica, o clanstvu da ne pricam. Ne treba tebi nikakav marketing, i razne pizde materne, tebi treba ljubav prema klubu.
https://www.transfermarkt.com/mithat-no ... ler/799976Generation74 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:54Izgleda u utorak bi nam se trebao prikljuciti Novalic iz Radnika Hadzici! Kazu isti Rahmanovic…zna li ko ista o ovom liku.
To je vjerovatno neka šema Irfana Redžepagića, taj je sve u Radniku i za sve se tamo pita, to je maltene njegov klub.Generation74 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:54Izgleda u utorak bi nam se trebao prikljuciti Novalic iz Radnika Hadzici! Kazu isti Rahmanovic…zna li ko ista o ovom liku.
Tanak je i sa Googlom. Garant neki strogo cuvani i skriveni talenat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2021, 00:01![]()
Na youtube nema nista o njemu, ako neko zna, neka napise kakav je
Trenutno korisnika/ca: benko21, Kockoglavi, Kyle88, UltraNorth i 72 gosta.