FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dns svi svi u gabelu igra zeljo

-
- Kontakt:
Hajde Željo!
-
- Kontakt:
Probas jednu, pa drugu, pa zapad, pa jug i onda odlucis. Ali na svakoj odgledaj barem tri utakmice prije nego sto odlucis. I mogu ti reci da ces sa vremenom ih opet mjenjati, jer sa godinama dolazi drugaciji pogled.
-
- Kontakt:

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:

Ne smije ti se narod sto dolazis prvi put na utakmicu, to je najmanji problem. Drago mi je vidjeti da ima krajisnika koji su voljni doci i prevaliti toliki put, a po pisanju sam skontao da si iz Buzima.
Problem je brate sto toliku negativu siris o stadionu i rekao bi covjek da si ti Pekica ucio kako ce se brinuti oko nekih stvari, a ustvari nisi nikad bio i nisi ni svjestan koliko je stadion ustvari u krcu. Svi mi vidimo da se neke stvari raspadaju, da su dotrajale, da je wc uzas, da trava nije najbolja i jos xy stvari, ali niko ne trci siriti toliku negativu kao ti. I meni je zao sto nema para da se ofarba zid na jugu, da se ofarbaju stepenice i svi ostali sitni radovi, ali jednostavno nemamo mogucnosti.
Sjedi fino na Istok, to ce ti biti najbolje za tvoju prvu utakmicu. Opusti se i uzivaj u svemu lijepom sto Grbavica donosi sa sobom.
- jointunija
- Kontakt:
Ko su tih 5 stranaca kod nas?Studenti1921 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:28Donosimo par informacija pred večerašnji duel. Željezničar na Grbavici protiv Posušja u ligaškim mečevima im omjer 9/9, ostaje da se vidi da li možemo i do desete uzastopne pobjede protiv Posušja. Također, donosimo i par informacija o ekipi sa kojom raspolaže HŠK Posušje (druga slika).
Svi na Grbavicu !
![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ova zadnja 1:0 protiv Posušja je bila ona sa famoznom "Ostalo je samo ime" parolom na jugu, je l' tako?
Sjećam se kao da je jučer bilo majke mi, ona neka strašna kiša, sudija navlači za nas maksimalno, na tribinama svi za Posušje navijaju, onaj njihov trener (mislim da je bio Boris Gavran) na kraju tekme se zahvaljuje našim navijačima
I na kraju duboko u sudijskoj nadoknadi smo dali gol, faktički se igralo dok ne dobijemo, cijeli stadion yebe majku sudiju a mi dobili
Sjećam se kao da je jučer bilo majke mi, ona neka strašna kiša, sudija navlači za nas maksimalno, na tribinama svi za Posušje navijaju, onaj njihov trener (mislim da je bio Boris Gavran) na kraju tekme se zahvaljuje našim navijačima

I na kraju duboko u sudijskoj nadoknadi smo dali gol, faktički se igralo dok ne dobijemo, cijeli stadion yebe majku sudiju a mi dobili

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Izvor transfermarkt, uračunati igrači sa dvojnim drzavljanstvom.jointunija je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:36Ko su tih 5 stranaca kod nas?Studenti1921 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:28Donosimo par informacija pred večerašnji duel. Željezničar na Grbavici protiv Posušja u ligaškim mečevima im omjer 9/9, ostaje da se vidi da li možemo i do desete uzastopne pobjede protiv Posušja. Također, donosimo i par informacija o ekipi sa kojom raspolaže HŠK Posušje (druga slika).
Svi na Grbavicu !
![]()

Onaj Radovanović iz Slavije ga zabi,čini mi se.Raonffa je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:37Ova zadnja 1:0 protiv Posušja je bila ona sa famoznom "Ostalo je samo ime" parolom na jugu, je l' tako?
I na kraju duboko u sudijskoj nadoknadi smo dali gol, faktički se igralo dok ne dobijemo, cijeli stadion yebe majku sudiju a mi dobili![]()
Znam da nisu htjeli dati izjavu osim "publika je sve rekla"

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- jointunija
- Kontakt:
Samo Blažević i Zdunić.Studenti1921 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:45Izvor transfermarkt, uračunati igrači sa dvojnim drzavljanstvom.jointunija je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:36Ko su tih 5 stranaca kod nas?Studenti1921 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:28Donosimo par informacija pred večerašnji duel. Željezničar na Grbavici protiv Posušja u ligaškim mečevima im omjer 9/9, ostaje da se vidi da li možemo i do desete uzastopne pobjede protiv Posušja. Također, donosimo i par informacija o ekipi sa kojom raspolaže HŠK Posušje (druga slika).
Svi na Grbavicu !
![]()
![]()
Znate i sami kakav propalitet vodi tu stranicu,pojma nema.
Vidiš da je Posušje haman skuplje od Želje.
Nije do vas,pozz
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- lijevapolutka
- Kontakt:
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑31 jul 2021, 01:00Koliko ovdje kakiš ja mislio da te mama rodila na Jugu pa tek onda odnijela u porodilište a u stvari ono još nije ni krocilo na Grbavicu.

moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Ali evo sad razlog zbog kojeg navijam za Željezničar.
I kad smo na koljenima i kad igramo s juniorima u borbi za opstanak, pola države palamudi o nama i našem stadionu.
Sahranjuju nas, udaraju zadnji ekser, a lokomotiva ide i porodica raste.
I kad smo na koljenima i kad igramo s juniorima u borbi za opstanak, pola države palamudi o nama i našem stadionu.
Sahranjuju nas, udaraju zadnji ekser, a lokomotiva ide i porodica raste.
-
- Kontakt:
Sou programdejavu je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:24![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
E brate fakat nije u redu sve sto pisao, o stadionu ovo ono a nikad na utakmici nisi bio
A sto se tice pitanja, idi na istok, nema mreze, svasta ces bolje vidjeti..a samo 2 marke je razlika u karti u odnosu na sjever
Vidimo se raja veceras, nadam se da je doslo vrijeme za prvu pobjedu

A sto se tice pitanja, idi na istok, nema mreze, svasta ces bolje vidjeti..a samo 2 marke je razlika u karti u odnosu na sjever
Vidimo se raja veceras, nadam se da je doslo vrijeme za prvu pobjedu

Nadam se da ce i veceras poceti isti sastav, a sigurno cemo biti jaci na klupi za nove igrace
-
- Kontakt:
Napunimo Dolinu cupova pomozimo nasem klubu. Svi na Grnavicu
Bravo @Mrki save si mu fino objasnio. @Muki od sad imas pravo na dva posta sedmicno I to je to.MrkiMedo je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:36Ne smije ti se narod sto dolazis prvi put na utakmicu, to je najmanji problem. Drago mi je vidjeti da ima krajisnika koji su voljni doci i prevaliti toliki put, a po pisanju sam skontao da si iz Buzima.
Problem je brate sto toliku negativu siris o stadionu i rekao bi covjek da si ti Pekica ucio kako ce se brinuti oko nekih stvari, a ustvari nisi nikad bio i nisi ni svjestan koliko je stadion ustvari u krcu. Svi mi vidimo da se neke stvari raspadaju, da su dotrajale, da je wc uzas, da trava nije najbolja i jos xy stvari, ali niko ne trci siriti toliku negativu kao ti. I meni je zao sto nema para da se ofarba zid na jugu, da se ofarbaju stepenice i svi ostali sitni radovi, ali jednostavno nemamo mogucnosti.
Sjedi fino na Istok, to ce ti biti najbolje za tvoju prvu utakmicu. Opusti se i uzivaj u svemu lijepom sto Grbavica donosi sa sobom.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, lakilone, Levin, zastitaIdentiteta i 76 gostiju.