E jbg, provalio si me.
Šta misliš, mogu li se nekako uvuć na tekmu?
Okrenuću poleđinu karte, valjda neće skontat.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neće škoditi za ljude koji ne mogu na utakmicu iz bilo kojih razloga. Mislim da će biti na bhliga ali eto vidi.
Škodit će njemu ako dobije prijavu
Ma samo dva tri dobra rezultata, hinje ce se usutiti.
Igracki nikad skromniji Zrinjski.Bez jake klupe,ipak su imali cak 18 odlazaka i 13 dolazaka ovaj prelazni rokTrener Plemića, Sergej Jakirović, odabrao je 20 fudbalera na koje računa za ovu utakmicu.
Na spisku su:
GOLMANI: Soldo, Kukić
ODBRANA: Čoko, Barišić, Ćorluka, Jakovljević, Bekić, Magdić
VEZNI RED: Zlomislić, Malekinušić, Bašić, Šošić, Savić, Gadže, Juranović, Kamenar, Tičinović, Vazda
NAPAD: Bilbija, Mašić
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:13Nikako da skontam; kakve veze ima broj stanovnika grada sa posjetom na utakmici?!?! Po toj logici Sinishajm i Menhebgladbah ne bi dali 100 gledalaca po tekmi. Iz kvantiteta ne proizilazi kvalitet, jer bi Kina i Indija bile fudbalske velesile, a Belgija i Niskozemska kharine.
Rezultati i društvena involviranost i zastupljenost, direktno utiču na posjetu. Također, to nema veze sa cijenom karte.
Naš narod je općenito nepismen i generalno sportski neobrazovan, te uopšte ne razumije vrijednost i snagu sporta. Pritom još dodamo i sumnjivu diplomu sa nekog ISDE ili kako već, madridskog faxa koji je u rangu renomiranog supersvemirskog warp Unnywersyty of Cobilyacha, dobijemo prosječan broj gledalaca po utakmici.
Utakmica mora biti spektakli na koji možeš odvesti ženu, đečurliju, svastiku, kuma, trebu, švalerku, a ne da idem sa predznanjem da nisu sposobni produžiti radnu dozvolu i/ili registrovati igrača. Kod komšija je rastući nacionalizam jedan of razloga nedolaska na tekme, a kod nas opće uvriježeno mišljenje; Đeće žensko na tekmu i iz toga proizilazeći stav: Nemoj mi dijete vodit među one budale da mu neko glavu razbije, što opet ukazuje na prethodno pomenutu sportsku nekulturu..
Kad Sarajevo bude ono što je bilo prije rata - klub visoke srednje klase i intelektualne elite, tad će se i publika vratiti taman da smo ko Visoko.
Al bas, osim Bilbije i donekle Juranovica ne vidim ko bi nam mogao stvarat probleme.miky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:59Igracki nikad skromniji Zrinjski.Bez jake klupe,ipak su imali cak 18 odlazaka i 13 dolazaka ovaj prelazni rokTrener Plemića, Sergej Jakirović, odabrao je 20 fudbalera na koje računa za ovu utakmicu.
Na spisku su:
VEZNI RED: Zlomislić, Malekinušić, Bašić, Šošić, Savić, Gadže, Juranović, Kamenar, Tičinović, Vazda
![]()
Ma pustit će, nije taj sistem toliko sofisticiran..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jul 2021, 13:48E jbg, provalio si me.
Šta misliš, mogu li se nekako uvuć na tekmu?
Okrenuću poleđinu karte, valjda neće skontat.
Moraš pojačati malo ove majice a šalove da i ne spominjem, sramota da neko vidisonpenn je napisao/la: ↑31 jul 2021, 15:58Pratim![]()
![]()
Zezam se malo, svaka čast
Itekako su opasni. Protiv Posusja ako ponovimo onu igru mi cemo izgubiti, jer napad nece moci dati koliko odbrana moze primiti. Jedno 5,6 puta su igraci Posusja ostajali sami na ivici kaznenog sreca pa nisu znali opucatiAduka87 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 15:56Al bas, osim Bilbije i donekle Juranovica ne vidim ko bi nam mogao stvarat probleme.miky_hz je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:59Igracki nikad skromniji Zrinjski.Bez jake klupe,ipak su imali cak 18 odlazaka i 13 dolazaka ovaj prelazni rokTrener Plemića, Sergej Jakirović, odabrao je 20 fudbalera na koje računa za ovu utakmicu.
Na spisku su:
![]()
Naravno, ako budu onoliko puta sami na 16 metara normalno da cemo primiti gol. Znaci moramo odigrati kako treba, sa Zrinjskim nikad ne znam na cemu smo. Moze biti svasta, pola-pola realno.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 16:06Itekako su opasni. Protiv Posusja ako ponovimo onu igru mi cemo izgubiti, jer napad nece moci dati koliko odbrana moze primiti. Jedno 5,6 puta su igraci Posusja ostajali sami na ivici kaznenog sreca pa nisu znali opucati
Bilbija (koji nam ga redovno zabija), Masic, Juranovic, Jakovljevic (prekidi). Nisu jaki kao prije ali daleko od toga da smo mi favoriti. Pola pola po mom.
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, Proximic i 61 gost.