Neko vas sabotira

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neko vas sabotira
Miki je u prenosu rekao, da su grci zeznuli sa prenosom, pa su morali traziti drugi prenos, koji je bio online, samo da bi imali sliku. Poslije je dosao prenos, ali kvalitet veze nije valjao.
To sam ja i govorio ali forumski stručnjaci i mrzitelji Senada su kritikovali njega.samoposmatram je napisao/la: ↑31 jul 2021, 10:54Miki je u prenosu rekao, da su grci zeznuli sa prenosom, pa su morali traziti drugi prenos, koji je bio online, samo da bi imali sliku. Poslije je dosao prenos, ali kvalitet veze nije valjao.
Ma neam pojma bola, ne pratim te šabanske lige, ostalo mi u glavi da su ovi solidni bili u Evropi neko vrijeme
GROUP 3
Seeded
1 KuPS Kuopio (FIN) / FC Astana (KAZ)
2 Bohemian FC (IRL) / PAOK FC (GRE)
3 FC Luzern (SUI) / Feyenoord (NED)
4 RFS (LVA) / KAA Gent (BEL)
Unseeded
5 IF Elfsborg (SWE) / FK Velež (BIH)
6 Raków Czestochowa (POL) / FC Rubin (RUS)
7 Hibernian FC (SCO) / HNK Rijeka (CRO)
8 1. FC Union Berlin (GER)
al opet treba se paziti, generalni sponzor im iluminati
Astana je mrtvu qrac od ekipe, najbolja moguća opcija za Rođenedejavu je napisao/la: ↑31 jul 2021, 11:18al opet treba se paziti, generalni sponzor im iluminati![]()
Svaki trener Hajduka svoje pulene treba uvjeravati da igraju protiv Dinama svaku utakmicu, jedino tako imaju šanse napraviti neki rezultat dostojnog dresa koji nose.
Jesam se šepurio po firmi u petak,kao paun. Sve Hajdukovci a ja od kancelarije do kancelarije k'o fol nešto mi treba....
Samo je 1000 karata pušteno u prodaju jučer, ostale dvije hiljade su za navijače Elfsborga koji imaju članske ili sezonskeKuLWielki je napisao/la: ↑31 jul 2021, 13:21interesantan podatak
jučer je 3k karata sto su nasi mogli kupiti prodato za 12 minuta. stranica im je pala...
koliko je "domacih" karata kupljeno od naseg naroda neam pojma al nemojte se iznenaditi ako bude pola stadiona crveno...
kao reprezentacija nekad.
ps: isto ovako su planule karte kad je malmo za sricu tribalo![]()
ne znam, tako salma napisa jucer. kontam gore zivi, valjda je upuceniji...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:02Samo je 1000 karata pušteno u prodaju jučer, ostale dvije hiljade su za navijače Elfsborga koji imaju članske ili sezonskeKuLWielki je napisao/la: ↑31 jul 2021, 13:21interesantan podatak
jučer je 3k karata sto su nasi mogli kupiti prodato za 12 minuta. stranica im je pala...
koliko je "domacih" karata kupljeno od naseg naroda neam pojma al nemojte se iznenaditi ako bude pola stadiona crveno...
kao reprezentacija nekad.
ps: isto ovako su planule karte kad je malmo za sricu tribalo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.