Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo Santosa.
Blizi li se to novi dobitak. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
padobranac1978
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:evo trcim da odigram na 100 marakaScimmia je napisao/la:Nešto sinoć te kontre nisu prolazile.Monolog je napisao/la:@Scimmia,
De nam predloži šta da igramo od tenisa, pa da udarimo kontre i javimo ti se sa Bahama.
Ja čekam za 300 Del Potra, Lopeza i Čilića. Za vas obične smrtnike bih preporučio i Jankovićku, Dolgopolova, Garciju Lopeza, Tsongu, hendikep gemova na Mullera. Dosta vam je to. Kvota vam je 25-30
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Croatia - Denmark 2.02 7.02 2.00Monolog je napisao/la:@Virtu4l,
Volio bih da kladionice podcijene Hrvate, pa da igram na njih. Ukoliko bude baš egal gledajući po kvotama, onda ću sigurno preskočiti taj par.
Jbg, sad baš moram uzeti Dansku, samo da ispoštujem ovaj koef. Veliki problem je to što će čitav Svijet odigrati kao i ja... a znamo šta biva sa public betovima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma to je klasični non bet par(ili probati sa manjim ulogom odigrati X). Poznavajući tebe i tvoje uloge, ne bih ti baš preporučio zalijetanje na ovaj par(dakako, vrlo je moguće da griješim, ali i sam si rek'o šta se dešava sa public bets, tako da...).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Preporuka za sutra,jedno 8 parova 70-80 KM
NYKnicks Fan je napisao/la:Preporuka za sutra,jedno 8 parova 70-80 KM![]()
Pa brate nismo mi madjionicaro da skinemo 8 parova sa tolikim koeficijentom.
- Citizen-X
- Kontakt:
igraj X na manji ulog 5-10 maraka na poluvremenima npr... mufljuzi su hrvati - teški mufljuzi 3-4 tekme su namjestili ili ne visokim kvotama na poluvremenima... i "odjednom " eksplodiraju u drugom...Virtu4l je napisao/la:Croatia - Denmark 2.02 7.02 2.00Monolog je napisao/la:@Virtu4l,
Volio bih da kladionice podcijene Hrvate, pa da igram na njih. Ukoliko bude baš egal gledajući po kvotama, onda ću sigurno preskočiti taj par.
Jbg, sad baš moram uzeti Dansku, samo da ispoštujem ovaj koef. Veliki problem je to što će čitav Svijet odigrati kao i ja... a znamo šta biva sa public betovima...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
igram Hansena i Vujina višeOTNYS_YNWA je napisao/la:SPY je napisao/la:Sad ce barca preokrenuti, digo Guardiola sudije s' klupe da se zagrijavaju.![]()
@ legendo
Moze Vujin preko ici.
Slazem se i za golove. Tvrda ce utakmica sigurno biti.
a ova krila
Tluczynskog,Ekdberga,Lindberga manje ,krila protiv jakih odbran slabo postižu golove ,samo ako bude kontri
sutra bi i Stefanson mogo proraditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@legendo
U pravu si,pomiješao sam Svana sa Mikelom.
Ako Kristiansen ne bude dobivao neku veći minutažu,onda Lindberga igram over.Ali vidjeću!
@Jaruga
Odigral' ti danas Srbiju 2 1.poluvrijeme?
U pravu si,pomiješao sam Svana sa Mikelom.
Ako Kristiansen ne bude dobivao neku veći minutažu,onda Lindberga igram over.Ali vidjeću!
@Jaruga
You'll never walk alone.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma daj 8 parova sigurnih uplaticu ja viseDevil je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Preporuka za sutra,jedno 8 parova 70-80 KM![]()
![]()
![]()
![]()
Pa brate nismo mi madjionicaro da skinemo 8 parova sa tolikim koeficijentom.
Barem 30 - 40
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nekako me moderator i Vrag razuvjeriše da odigram na Dance. 
You'll never walk alone.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da Jankovic veceras kupi kofere pojest ce je Zheng po mom nekom skromnom misljenju..
Ivanovic i Jankovic su davno puhnule u prkno finito
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Citizen-X
- Kontakt:
nemam keša jaro inace bih - ladno na lajvu a zvekno i po Xuvolimliverpool je napisao/la:@legendo
U pravu si,pomiješao sam Svana sa Mikelom.![]()
@Jaruga
debil nisam se strpio...
inace je kladjenje slicno ribarenju treba samo uhvatit momenat da "kontriras"....
mene ubi nestrpljivost i pohlepa
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 19 jan 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam odigrao na JJ,iako nisam hteo ali je prevagnulo kada sam procitao u novinama da je skor 6-1 za JJ.No koliko puta su me Srbi sahranili na kladionici,to nije niko.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da Jankovic veceras kupi kofere pojest ce je Zheng po mom nekom skromnom misljenju..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ja ću igrati, i to u dublu sa francuska-španija 1volimliverpool je napisao/la:Nekako me moderator i Vrag razuvjeriše da odigram na Dance.
FORZA MARŠAL !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Scimmia je napisao/la:Ista ta Peng je samo kući dobila Jankovićku, a izgubila 6-7 puta od nje.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da Jankovic veceras kupi kofere pojest ce je Zheng po mom nekom skromnom misljenju..
Statistika je gov..0 veliko i nije prevaga da neko nekog pobijedi,ja gledam trenutnu formu a ne utakmice,mec ili slicno od prije par mjeseci,godina.....
Kao sto sam rekao Jankovic i Ivanovic su uzeli pare i tapija nisu one nikakve sportasice,kao npr.Novak on je uporan a ima pare i on i dalje igra dobro....
Zenski Tenis i Muski poredit kao nebo i zemlja.. zene su zene i tu ima milion preokreta toga sam se nagledao i to dosta i pratio....
A ti ako si toliko siguran stavi kucu na Jankovic niko ti nebrani,kao sto ti je neko vec gore rekao...POSTUJ TUDJE MISLJENJE I TAJ NEKO CE POSTOVATI TVOJE!
Drugoligaš dokazao da Barca nije nepobjediva
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ako neko ima acc u više online kladionica ima sure betova na rukometu treba iskoristiti dok nisu to ispravili lopovi.
poljska-švedska kec u 10betu je 2,07 a dvica u expektu i gamebookersu 2,5, x je 9 kvota u nekoliko kladionica, ko ima dosta keša trpaj,
hrvatska-danska još bolje, betsafe 2,25 na hrvate, sportingbet 2,25 na dance, a x je 9
al teško da neko ima acc sa parama baš na tim kladionicama, al ako ima nema fule
poljska-švedska kec u 10betu je 2,07 a dvica u expektu i gamebookersu 2,5, x je 9 kvota u nekoliko kladionica, ko ima dosta keša trpaj,
hrvatska-danska još bolje, betsafe 2,25 na hrvate, sportingbet 2,25 na dance, a x je 9
al teško da neko ima acc sa parama baš na tim kladionicama, al ako ima nema fule
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Paragvaj-Bolivija/20 - 1 - 1.45
Brazil - Kolumbija/20 - 1 - 1.45
Milan - Bari - 1 - 1.20
Atl.madrid - Real M. - ps1 - 1.6
Sporting - Penafiel - 1 - 1.20
Atromitos - Diagoras - 1 - 1.35
Botafogo - Duque - 1 - 1.40
Bangu - Fluminenses - 2 - 1.40
Kv 12.82
Brazil - Kolumbija/20 - 1 - 1.45
Milan - Bari - 1 - 1.20
Atl.madrid - Real M. - ps1 - 1.6
Sporting - Penafiel - 1 - 1.20
Atromitos - Diagoras - 1 - 1.35
Botafogo - Duque - 1 - 1.40
Bangu - Fluminenses - 2 - 1.40
Kv 12.82
- Citizen-X
- Kontakt:
evo da ti i ja otvorim oci:Scimmia je napisao/la:I meni je Monolog otvorio očiObećao sam mu da ću vam biti fin drugar, kolega, možda nekome i kum na vjenčanju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.