kad se samo sjetim slucaja Marion Jones

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nije problem to što varaju, toga je uvijek bilo i bit će, evo uhvatili su Okargbare neki dan, Sha Carri je dobila suspenziju zbog trube, Coleman, Naser i Mcneal i još mnogi razni su dobili suspenziju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 20:40Toliko puta su americki sportisti uhvaceni da varaju da im se previse gleda kroz prste za razliku od Rusa
kad se samo sjetim slucaja Marion Jones![]()
mislim da je bio neko sa istom kombinacijom ali neznam da li je to odradio na istom OI/SP , prije da nijebranimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 21:51Harisson u finalu i visa i dalja![]()
Trebalo bi otvoriti povijesne knjige pa provjeriti imali još tko ovakav dabl na OI.
Eche odličan skok u Q,a Samaai bez finala.
Safp mi je malo podbacila u finalu,na jedno gledanje čini se da nije imala start kakav samo ona ima.
Mu je isto trebala ići na dabl 400/800m.
Evo malo sam guglao,bilo je takvi kombinacija na OI ali u davna vremena,svima dobro poznati Ellery Harding Clark je na prvim modernim igrama osvojio zlato i u Visu i dalju.jestamaji je napisao/la: ↑31 jul 2021, 21:56mislim da je bio neko sa istom kombinacijom ali neznam da li je to odradio na istom OI/SP , prije da nijebranimir85 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 21:51Harisson u finalu i visa i dalja![]()
Trebalo bi otvoriti povijesne knjige pa provjeriti imali još tko ovakav dabl na OI.
Eche odličan skok u Q,a Samaai bez finala.
Safp mi je malo podbacila u finalu,na jedno gledanje čini se da nije imala start kakav samo ona ima.
Mu je isto trebala ići na dabl 400/800m.
echeverria je skočio ko na federimaali je potrefio dasku u dlaku!
Još s ovo maskom izgleda kao ćlanica bande iz nekog geta LA.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 03:40ova Raven Sanders je definitivno nesto najodvratnije sto sam vidio na ovim Igrama, ustvari ne samo na ovim, u historiji OI
vidim likuša se potpisala na instagramu kao "Hulk"branimir85 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 03:48Još s ovo maskom izgleda kao ćlanica bande iz nekog geta LA.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 03:40ova Raven Sanders je definitivno nesto najodvratnije sto sam vidio na ovim Igrama, ustvari ne samo na ovim, u historiji OI
Prvenstveno mnogo problema s ozljedama kroz čitavu karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.