FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mlohava çuna...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da je ovo najlosije Sarajevo ikad!
Tuga,jad i bijeda.
Tuga,jad i bijeda.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ocaj. Ponavljaju se partija iz prosle polusezone.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Yebo te hljeb rumeni, ne mozes igrati kad te yebe sroljo rumeni !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ogadili su mi fudbal fuj **** smetljarska raspala
Igra goli .....
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Abdulah Oruc, Kerim Palic, Rijad Kobiljar, Halid Sabanovic, Goran Sablic, Adi Adilovic... hahahahahaha mali šlager
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pidro umrle ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Odgovorni za ovo a i za svaku iducu losu utakmicu (a bit ce ih sigurno) je iskljucivo uprava.Dok su oni tu, mi cemo biti ocajni, dzaba svi treneri i igraci svijeta. Kuca se gradi od temelja, a nasi temelji su ocajni
Samo trpaj...
Samo se brani roki samo brani
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Velež, Zrinjski, Tuzla, Borac, ŠB, mi pa kone. Ali nema veze što nas je i Posušje razbilo, imamo +13. Još jednom zahvala ide najboljoj poslijeratnoj upravi.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Sta kažu, ne valja TSS a on Xavi za sve u veznom redu.
Očekivana dominacija Zrinjskog jer u Sarajevu nema ko stati na loptu izuzev Susica.
Očekivana dominacija Zrinjskog jer u Sarajevu nema ko stati na loptu izuzev Susica.
-
- Kontakt:
Zrinjski igracki nikad slabiji u zadnjih desetak godina 

-
- Kontakt:
Ko i mi.Historicar je napisao/la: ↑31 jul 2021, 21:39Zrinjski igracki nikad slabiji u zadnjih desetak godina![]()
Pa Sarajvo bukvalno ne zna đe goni.. hajd što ne znaju i ne mogu.. ali tuku li tuku.. i još će biti na kraju protivnik se valjao po terenu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sablic ponovo iste greske koje je Marinovic ponavljao cijelu proslu polusezonu. 4231 formacija, bez igraca na zadnjem veznom koji zna iznijeti loptu, a branis se u 442 bloku. Djokanovic i Palic, Basic ih je sam pobjedio, a Susic na klupi.
.
.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi