Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vadi Bilibiju
Bilbija bojkotuje tekmu,neće da zabija bivšem klubu
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ovima ce zrinjski zabit 3 4 gola
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Basic gol i asistencija 200k vrjednos po Zukanovicu
Djoka nije se vidio 1.5M
Hahahajajja
Djoka nije se vidio 1.5M
Hahahajajja
-
- Kontakt:
A bruke Sarajeva. Satrase ih ljudi. Mogla bi petarda pasti. Opet ce trener dobit otkaz a uprava ostati.
Bilbija majstorski asistencija.
Rekoh jucer zrinjski je jaci od Veleza igracki, a to pokazuju nocas. Uz Velez top favoriti za titulu.
Bilbija majstorski asistencija.
Rekoh jucer zrinjski je jaci od Veleza igracki, a to pokazuju nocas. Uz Velez top favoriti za titulu.
Dobar dobar

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Sablic nece ni docekati da dobije radnu dozvolu
Trpaaaaaj.

@igrajlopte 🐦
Petarda do kraja ,UPRAVA mrtve vam ****
Što to? Nemanja je za zrinjski postigao preko 60 golova i uz to ima preko 30 asistencija za nesto vise od 130 utakmica. Pa covjek da zabije pet autogola namjerno niko mu ne bi zamjerio. Covjek ima status legende u klubu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Oooojjjjjj
Pa jufke su gore od nas
Sta je sad problem
4 plate isplacene
Gdje je Tan
Tan je krenuo
Ma nije krenuoooo
Pa jufke su gore od nas
Sta je sad problem
4 plate isplacene
Gdje je Tan
Tan je krenuo
Ma nije krenuoooo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ja čekam hoće li biti izjava iz stručnog štaba kona ili opet mediji idu na ignore? 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Prosto nevjerovatno gdje je Sarajevo doslo nakon epske dominacije i duplih kruna..
Kosevo, Horde, uprava, Klub, ocaj jad i bijeda
Kosevo, Horde, uprava, Klub, ocaj jad i bijeda
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Na stranu zezancija, petarda je ovdje realna opcija.
Sarajevo ima evidentan problem u veznom redu. Ljudi ne mogu povezati redove prema naprijed. Ima tu pokusaja preko strane ali nije Fanimo toliki kvalitet da probija sa krila svako malo. Gledajuci sa strane rekao bih katastrofalna odluka pustiti igraca u tursku ligu za smijesne pare.
Uprava Sarajeva mora dati kolektivnu ostavku. Mogu dovesti jos pet igraca ali kasno je sada. Bagaric i Bodul su kvalitet, ali neuigrani sa ovom ekipom. Ne moze trener Sarajeva izmisljati igru. Uigrani zrinjski se igra s njima.
Sarajevo ima evidentan problem u veznom redu. Ljudi ne mogu povezati redove prema naprijed. Ima tu pokusaja preko strane ali nije Fanimo toliki kvalitet da probija sa krila svako malo. Gledajuci sa strane rekao bih katastrofalna odluka pustiti igraca u tursku ligu za smijesne pare.
Uprava Sarajeva mora dati kolektivnu ostavku. Mogu dovesti jos pet igraca ali kasno je sada. Bagaric i Bodul su kvalitet, ali neuigrani sa ovom ekipom. Ne moze trener Sarajeva izmisljati igru. Uigrani zrinjski se igra s njima.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
e cuj pindro
- NisamInSajder
- Kontakt:
Odlican posao Jakirovica, jedan od najboljih trenera koji je krocio u ovu ligu. Rekao sam prije sezone, da ce Zrinjski javnost iznenaditi, a ustvari prva 3 mjesta su realnost.
Sablic ponovio greske Marinovica iz prosle polusezone. Vezni red sa Djokanovicem i Palicem nikad nece funkcionirati protiv iole kvalitetnijih protivnika.
Sablic ponovio greske Marinovica iz prosle polusezone. Vezni red sa Djokanovicem i Palicem nikad nece funkcionirati protiv iole kvalitetnijih protivnika.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ocekujem da hordasi i simpatizeri Sarajeva djeluju sa protestom. Igraci nisu krivi, uprava je kriva. Svako se priprema mjesec dana i duze za sezonu, a ova nesposobna uprava dovodi igrace nakon pocetka sezone, kao da je teferic.
Koja neozbiljnost. Izgovor im nema para ili nema investitora. Ona dala ostavku, drugi je spasavaju a svi rade zajedno.
Bruka nakon par sjajnih sezona.
Koja neozbiljnost. Izgovor im nema para ili nema investitora. Ona dala ostavku, drugi je spasavaju a svi rade zajedno.
Bruka nakon par sjajnih sezona.
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 31 jul 2021, 21:48, ukupno mijenjano 10 puta.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- svrakino1921
- Kontakt:
Velež, Zrinjski, Tuzla, Borac, ŠB, mi pa kone. Ali nema veze što nas je i Posušje razbilo, imamo +13. Još jednom zahvala ide najboljoj poslijeratnoj upravi.
Opet mi iza njih

Opet mi iza njih