Ma jasta..inace je fudbal poznat po tome da je sve gospodski nema zezanja i prcanja..
2-3x za cijelo vrijeme napiso ZeljA i ti se cijelo vrijeme toga uhvatio

Ma jasta..inace je fudbal poznat po tome da je sve gospodski nema zezanja i prcanja..
dejavu je napisao/la: ↑31 jul 2021, 22:57Naravno da je normalno i da to nikome ne smeta. Stavise ja mu pruzam ruku ako posjecuje Kosevo ovako kao sto je napisao cak iz Orahovice.
Do 'problema' dolazi kada je neko kao on najglasniji na svim stranama, i provocira sve zivo na 'daily basis'![]()
BarbareZeljin je napisao/la: ↑31 jul 2021, 22:27Kamerman bukvalno shvatio onu poznatu parolu.
Pitarske picke.
Hahahaahahhahaha![]()
![]()
BarbareZeljin je napisao/la: ↑31 jul 2021, 22:27Kamerman bukvalno shvatio onu poznatu parolu.
Pitarske picke.
Ma jaraniko znam ja za odsustvo, povrede i sve to.. al de se brate dovedi u red, fizički i psihički.. na terenu ko crkotina.. očito ne možeš... otvori sebi kafić i lagano..feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2021, 22:56Od svih na terenu nadje Ahmetovica koji od svih na terenu vjerovatno bio najveci profesionalac u karijeri..i to komentar na prve minute nakon godinu dana pauze.
Upravo tako, protiv Rudara, Radnika, Leotara i Posušja ova taktika prolazi. Međutim kada dođe protivnik koji ima kvalitet da kazni, biva pogubno.Truhlo je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:06Mislio sam da je Sablic ozbiljan trener, a poredao igrace kao Susic protiv Nigerije. Nema tu pravog balansa u ekipi. Pogotovo kad igras derby utakmicu, ulazis cvrsto sa 3 u sredini, koji mogu zadrzati loptu, gurnuti pas na krilo, uraditi nesto. Ovo je bilo bas amaterski. Pored uprave koju trebate tjerat, trenera obavezno.
Ova je jaka.BarbareZeljin je napisao/la: ↑31 jul 2021, 22:27Kamerman bukvalno shvatio onu poznatu parolu.
Pitarske picke.
Upozorio sam vas na vrijeme, al dzaba.Cesc44 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:13Poruka za navijace Sarajeva, dzaba se pravdate, u goste vam dolazi ekipa Zrinjskog, bolje bi vam bilo da kontaktirate nekako Sablica i kazete da cete mu oprostit ako parkira autobus na sred Koseva, jer drugacije boda necete vidjet. To je radio sa Sirokim na svom terenu i zna kako, prijatno.
Plasticnim ili staklenim?
Opravdano.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, guadalupe, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 20 gostiju.