FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa na proljece kad su svi sabotirali on je sam vuko ko konj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
: Fuj gadi mi se sve,ovdje ima puno posla,prvo treba postaviti komplet novu upravu,definisati igracki kadar,srediti status trenera,svaku utakmicu skandirati upravi ima jos svasta ali nemam vise zivaca veceras su me izbacili iz kolosjeka. 

-
- Kontakt:
Ma ne bojkotuje momak sekunde ljudi sta je vama…
Jednostavno gajimo stil igre koji mu ne odgovara. Ne snalazimo se uopste kao ekipa. Losi smo uklopio se u sivilo i to je to.
Sto rece @feniks vadio nas je kad niko drugi nije mogao i nije htjeo.
Jednostavno gajimo stil igre koji mu ne odgovara. Ne snalazimo se uopste kao ekipa. Losi smo uklopio se u sivilo i to je to.
ajdohordas je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:59
Sredine nema, izmedju vezne linije i defanzivne linije ogromnog prostora brisanog ima.
Bravo,ja to bas govorim u toku utakmice,gledam stoperi povlace loptu,imamo znaci liniju odbrane koja se poredala,i izmedju odbrane i napada prostor gdje nema niko od jedno 15/20 metara i onda gore ova cetvorka isto stoji u liniji.Znaci bukvalno linija odbrane i linija napada i izmedju prazan prostor gdje nikoga nema.
Uzas postavka,uzas sve.Šamar i cas fudbala protivickog trenera ka našem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A jos se sjecam dolqska Sablica i ovdje 50 postova o napadackim formacijama i kako je moderan trener a mi namjestenu utakmicu u moldaviji nismo dobili.Posusje nam mjera borac nabi nogom trenera koji je osvojio titulu a mi cemo ovog kad skontamo da smo.blizi ispadanju nego vrhu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sve što se može reći jeste da će i ovo proći kada ne znam ali će proći. Puna podrška treneru. Klub u kojem je Sabrina i nesposobni bilmezi nema napretka, početi čistku od uprave do igrača. Dovesti sposobne ljude koji znaju svoj posao, koji znaju namaknuti novac, sponzore, uraditi dobar marketing, povezati klub sa svijetom. Ne znam šta Tan misli sa Sabrinom ali ona prva treba otići pa onda i ostatak kompanije. Izdržite braćo proći će i ovo samo sabura ne vrijedi gubiti živce.
Samo Sarajevo, samo bordo-bijeli.
Samo Sarajevo, samo bordo-bijeli.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Reci ćemo da mu ne odgovara stil igre. To idalje ne opravdava da lik nije posteno potrcao za 90 minuta, znaci samo 5 minuta sam njega gledao, lik se nijednom nije vratio da pomogne odbrani, stajao na sredini, eventualno ako treba aut izvesti izvede ga, i to je to sto je on uradio.ajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2021, 00:05Ma ne bojkotuje momak sekunde ljudi sta je vama…
UPRAVA NAPOLJE !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
smiješno je nešto spočitavati sablji u ovoj situaciji,svi znamo kakvoj
VVVBK
VVVBK
Ovaj zadnji ni ne igra trenutno a kakve veze ti imaju Hebibovic i Kobiljar sa ovim sto se desilo? Obojica kada su usli radili su nesto i trudili se.. Razumijem da je Hebib dezurni krivac kako god da odigramo iako veceras nemas mu sta reci, al sto Kobiljar? Momak tek dosao i ono sto je igrao ne mozes mu nista reci
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Ne znam što se bilo šta govori protiv Sablića
Veceras nas je nadigrala uigranija, iskusnija i fizicki spremnija ekipa.
Za nadati se da ce s vremenom igraci uspostaviti bar malo neke hemije i uigrati se.
Sest bodova je pod moranje u iduce dvije tekme, valjda nas to malo digne, a valjda i ovi imbecili uspiju registrovat trenera i ovih nekoliko igraca koji bi nam pravo dobro dosli.
Sto se individualnih performansi tice, opet ponavljam da Djokanovic nije ni sjena od onog igraca prosle godine, Tino je neozbiljan lik kojem se treba zahvaliti na zimu, Dupovac i Kurdic su potanak stoperski par, Pidro je stigao Kanurica, sto znaci da onaj ko ga opet stavi u prvih 11 direktno radi protiv kluba, decku se ne moze pomoci.
Danas su se vidjeli i svi nedostaci ofanzivnog dijela, Cmiljanic je prenjezan, strasiv, Bagaric nije uradio skoro nista, Bodul se vidi da je smeker i ima potez, ali nije imao s kim bukvalno, nabacio je 2-3 odlicne lopte ali dzaba.. Fanimo mozda ne bojkotuje, ali kao da je demotivisan, nema energije da probije i pokusa nesto uraditi 1 na 1.
Nama kao "spasioci" ulaze Heba (koji je ruku na srce i bio najopasniji kad je usao) i Merso, covjek koji nas je zaduzio i donio nam puno radosti, ali bojim se da su ti dani iza njega i da nam nece biti od velike pomoci, nadam se da grijesim.
Ne kontam odmah pljuvanje Kobiljara, pustite momka nek proba, imao je 2-3 bljeska i prodora i jedan solidan pas, vidjet cemo, najlakse ga je popljuvati ako se pokaze kao los, ali to ne treba jos suditi.
Sve u svemu, nek nam je bog na pomoci...
Za nadati se da ce s vremenom igraci uspostaviti bar malo neke hemije i uigrati se.
Sest bodova je pod moranje u iduce dvije tekme, valjda nas to malo digne, a valjda i ovi imbecili uspiju registrovat trenera i ovih nekoliko igraca koji bi nam pravo dobro dosli.
Sto se individualnih performansi tice, opet ponavljam da Djokanovic nije ni sjena od onog igraca prosle godine, Tino je neozbiljan lik kojem se treba zahvaliti na zimu, Dupovac i Kurdic su potanak stoperski par, Pidro je stigao Kanurica, sto znaci da onaj ko ga opet stavi u prvih 11 direktno radi protiv kluba, decku se ne moze pomoci.
Danas su se vidjeli i svi nedostaci ofanzivnog dijela, Cmiljanic je prenjezan, strasiv, Bagaric nije uradio skoro nista, Bodul se vidi da je smeker i ima potez, ali nije imao s kim bukvalno, nabacio je 2-3 odlicne lopte ali dzaba.. Fanimo mozda ne bojkotuje, ali kao da je demotivisan, nema energije da probije i pokusa nesto uraditi 1 na 1.
Nama kao "spasioci" ulaze Heba (koji je ruku na srce i bio najopasniji kad je usao) i Merso, covjek koji nas je zaduzio i donio nam puno radosti, ali bojim se da su ti dani iza njega i da nam nece biti od velike pomoci, nadam se da grijesim.
Ne kontam odmah pljuvanje Kobiljara, pustite momka nek proba, imao je 2-3 bljeska i prodora i jedan solidan pas, vidjet cemo, najlakse ga je popljuvati ako se pokaze kao los, ali to ne treba jos suditi.
Sve u svemu, nek nam je bog na pomoci...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve si objasnio, ne slazem se jedino za Dupovca, ostalo sve stoji.Pantelija je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:50Imas idealnu priliku za restart.
Imas priliku rijesiti se pola igraca koji su tu ko **** a da velikom platom. Imas priliku krenuti od nule.
Medjutim
Rijad kobiljar?
Hebibovic?
Krste?
Lijevi bek?
Pa onda Palić???
Znaci opet nema plana ni ideje nego se srlja dovodi se na brzinu odluke se donose na juriš. Produze se ugovori sa igracima koji su u padu forme dvije godine.
Dovode se igraci iz njemackoj nizeligasa i Palić iz Krupe gdje nije ni bio bas ono prvih 11.
Dupovac je dobar dok je treeci ili 4. Stoper. Lik i dalje je isti igrac kao i kad je otisao. Desi se par jakih tekmi i idu salve pohvala a on svaku tekmu hejbet gresaka iz kojih ne primimo gol. O pidri sve receno.
Dva zadnja vezna pa to ne igra niko vise. Niko u svijetu fudbala. Gdje vam je play ???? Jel moguce da ne vidite da vam niko ne zna loptu povuci 5 metara i da vam je dupovac glavni s loptom sto je porazno i pogubno.
Jel moguce da se branimo sa 5 igraca u liniji na vrhu 16 metara???? Pa nije Zrinjski real sunce ti ljubim!!!
UPRAVA NAPOLJE !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zato sto je to neplanski. Prvo on nema neku poziciju koju igra. Za krila nije za 10ke nije.cookiech je napisao/la: ↑01 avg 2021, 00:16Ovaj zadnji ni ne igra trenutno a kakve veze ti imaju Hebibovic i Kobiljar sa ovim sto se desilo? Obojica kada su usli radili su nesto i trudili se.. Razumijem da je Hebib dezurni krivac kako god da odigramo iako veceras nemas mu sta reci, al sto Kobiljar? Momak tek dosao i ono sto je igrao ne mozes mu nista reci
Drugo sto je vec bio kod nas i dobio nogu.
Zato sto je iz Slovenije zavrsio u njemackom treceligasu koji je zavrsio zadnji ili predzadnji.
Zato sto kad dovodis igraca on mora biti neko ko ce nesto uraditi koji nosi kvalitet ili ako nije profilisan igrac, da je mlad i da moze biti nesto u perspektivi.
Kobiljara niti mozes prodati niti moze donijeti prevagu a zauzima mjesto u ekipi. E problem je sto mi imamo 10ak Rijada i dovedemo i jedanaestog.
Ekipi dovodis ono sto joj fali. Play, lijevi bek.
Ne dovodis sto pod ruku dođe. Ne produzavas ugovor igracima u padu forme i u godinama.
Nije heba dezurni. Evo veceras 4 sjajna pasa njemu (jednom on prodao) i svaki put centaršut ili golmana ili u beka. Dakle, beskoristan. Ulazi u sanse ali beskoristan. E problem je sto imas i drugo krilo isto skoro.
Imas cmiljanića u napadu ko papir.
I normalno da ne osutas na gol. Ne moze.
Ma va defanzivni vezna koji ne znaju lopte imas dupovca koji ne zna i imas kurdica koji ne zna. Dakle loptu trebaju prenijeti 4 antitalenta za kreaciju. I očekuješ rezultat???
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma katastrofalno sto se toga tice… federalni provoligasi imaju bolju postavku od nas u tom segmentu.miky_hz je napisao/la: ↑01 avg 2021, 00:05ajdohordas je napisao/la: ↑31 jul 2021, 23:59
Sredine nema, izmedju vezne linije i defanzivne linije ogromnog prostora brisanog ima.
Bravo,ja to bas govorim u toku utakmice,gledam stoperi povlace loptu,imamo znaci liniju odbrane koja se poredala,i izmedju odbrane i napada prostor gdje nema niko od jedno 15/20 metara i onda gore ova cetvorka isto stoji u liniji.Znaci bukvalno linija odbrane i linija napada i izmedju prazan prostor gdje nikoga nema.
Uzas postavka,uzas sve.Šamar i cas fudbala protivickog trenera ka našem.
To je bio problem i protiv Tuzle, i protiv Posusja.
Posusje imalo 10 suteva haman sa distance.
Zrinjski nam veceras stvorio sansu kad god je htjeo i sve kroz sredinu proslo…
Lafo se branimo u duplom bloku a kroz sredinu Titanik moze proci neometano.
Andrej se izgubio totalno, to je njegov segment i njegovo najjace oruzje, da pokriva brisani prostor i da bude na svakoj lopti, a on od pocetka sezone kasni u svaki duel i kasni na svakoj lopti. Samim time prave se bespotrebni faulovi u opasnoj zoni, a odlaskom Milija ionako nismo dominantni u skoku.
Ocekujte ovakve predstave, jer ova ekipa ce navjetovatnije proigrat krajem augusta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Apsolutno se slazem sa pantelijom, opet neplanska dovodenja igraca,jos produzavanje igraca kojih smo se davno trebali rijesiti.
Sta drugo i ocekivati od ubleha na celu kluba.
Sta drugo i ocekivati od ubleha na celu kluba.
-
- Kontakt:
E zamislite samo ovu odbranu još bez Dupovca protiv Rudara…
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
I jedna stvar mi nikako nije jasna,kako to da ko god da nam je trener mi igramo istu formaciju 4-2-3-1,sa dva kao destruktivca. Pa je li statutom kluba to naredeno yebemu formaciju
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, crnehorde, FRANK RIBERY, Inspiracija, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Tarapi i 34 gosta.