Velika je razlika u brojkama. Teze napast ovu vecu grupu
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Ne vidim razloge za osudu Ultrasa sa dječijim pričama. Nisu oni došli radi par simpatizera nego radi transa kojeg su ovi stavili na izvolite a nisu imali ni brojku ni vremena da ga odbrane. Sada koja je težina tog transa jeli simpatizerski i dali je ikada bio na ogradi volio bi da nam neko od mostaraca iz Red Army napiše. Čestitke i za njihov odlazak u Atinu gdje su se ponudili u jednom najzajebanijem epicentru nekoliko prejakih grupa. Prvo kolo super izdanja Ultrasa Manijaka Lešinara i Red Armya 

Par puta je bio na ogradi i to sa strane ne sa ostalim transovima u onom periodu 2004-09. Simpatizeri su ga uvijek cuvali.Towelie je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:07Ne vidim razloge za osudu Ultrasa sa dječijim pričama. Nisu oni došli radi par simpatizera nego radi transa kojeg su ovi stavili na izvolite a nisu imali ni brojku ni vremena da ga odbrane. Sada koja je težina tog transa jeli simpatizerski i dali je ikada bio na ogradi volio bi da nam neko od mostaraca iz Red Army napiše. Čestitke i za njihov odlazak u Atinu gdje su se ponudili u jednom najzajebanijem epicentru nekoliko prejakih grupa. Prvo kolo super izdanja Ultrasa Manijaka Lešinara i Red Armya![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
pa o tome ja govorim... krene sve od price a zavrsi sa zlom.emil02in je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:05
Ne treba nikome prizivati smrt,ali bojim se da je pitanje dana kad će naletiti na nekog i biće kasno kad padne mrtva glava. Onda ce biti ugroženi,majorizirani i šta već ne,jer ima ljudi koji za porodicu (većina je takva)neće gledati kako da je odbrane...Ako se ovim huliganima ne stane brzo u kraj sigurno će bit smrtnih slučajeva. Svako ko misli da je ultra stil napad na obične fanove nine dobar u glavi nikako.
tacno, kod vas u mostaru je situacija kompleksinija nego negdje drugo ali opet... malo ko od mostaraca, mislim cak i niko koliko pratim nikad nije rekao da treba nekoga lisiti zivota.
ode to za cas, ne daj boze da padne glava, ne zaustavi to onda niko pogotovo sto ste tako blizu jedni drugima.
i onda mi ovdje usijane glave objasnjavaju sta su navijaci, sta je ultra, qrz palac! ubiti nekoga zbog fudbala...
Zeljo ko i Sarajevo igra pragmaticno protiv Posusja koliko se moze procitati. Povlacenje jer znaju da su ovi potanki u napadu. Po kvalitetu je to tu negdje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne sekiraj se, nece u Mostaru padat glave zbog tog jer su obe navijacke skupine "soft".vlakanje je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:47pa o tome ja govorim... krene sve od price a zavrsi sa zlom.emil02in je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:05
Ne treba nikome prizivati smrt,ali bojim se da je pitanje dana kad će naletiti na nekog i biće kasno kad padne mrtva glava. Onda ce biti ugroženi,majorizirani i šta već ne,jer ima ljudi koji za porodicu (većina je takva)neće gledati kako da je odbrane...Ako se ovim huliganima ne stane brzo u kraj sigurno će bit smrtnih slučajeva. Svako ko misli da je ultra stil napad na obične fanove nine dobar u glavi nikako.
tacno, kod vas u mostaru je situacija kompleksinija nego negdje drugo ali opet... malo ko od mostaraca, mislim cak i niko koliko pratim nikad nije rekao da treba nekoga lisiti zivota.
ode to za cas, ne daj boze da padne glava, ne zaustavi to onda niko pogotovo sto ste tako blizu jedni drugima.
i onda mi ovdje usijane glave objasnjavaju sta su navijaci, sta je ultra, qrz palac! ubiti nekoga zbog fudbala...
Ultrasi upali zbog transa, mislim cak nisu ni Ultrasi, nego momci iz Zita vidjeli trans i iskoristili priliku, a ovdje se pise koda su dosli udarat zene i djecu.
Ovdje na forumu opcenito niko ne zna sta prica i zato ja okrecem na zajebanciju, al vidim da neki stvrno prelaze granicu.
Pa ti si taj koji je prvi pisao o nekom degeneku za ovaj slucaj u Pocitelju i o bjezanju RA. Niko iz RA nije naravno tu bio, samo glupan moze i pomisliti da RA okaci transparent na magistrali i to u Pocitelju i unutra gledaju utakmicuCesc44 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:54Ne sekiraj se, nece u Mostaru padat glave zbog tog jer su obe navijacke skupine "soft".vlakanje je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:47pa o tome ja govorim... krene sve od price a zavrsi sa zlom.emil02in je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:05
Ultrasi upali zbog transa, mislim cak nisu ni Ultrasi, nego momci iz Zita vidjeli trans i iskoristili priliku, a ovdje se pise koda su dosli udarat zene i djecu.
Ovdje na forumu opcenito niko ne zna sta prica i zato ja okrecem na zajebanciju, al vidim da neki stvrno prelaze granicu.

Ja sam napiso 3 posta vezano za ovo.Rodjeni81 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 20:19Pa ti si taj koji je prvi pisao o nekom degeneku za ovaj slucaj u Pocitelju i o bjezanju RA. Niko iz RA nije naravno tu bio, samo glupan moze i pomisliti da RA okaci transparent na magistrali i to u Pocitelju i unutra gledaju utakmicuCesc44 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:54
Ne sekiraj se, nece u Mostaru padat glave zbog tog jer su obe navijacke skupine "soft".
Ovdje na forumu opcenito niko ne zna sta prica i zato ja okrecem na zajebanciju, al vidim da neki stvrno prelaze granicu.Transparent je od ljudi obicnih simpatizera 40-50 godina koji nemaju nikakve veze sa grupom.
1. Izjava RA kako Ultrasi ne mogu dat degeneka, koliko mi mozemo primit
2. Zgazili smo rodjene
3. I RA bi pravio ove akcije da imaju polozeno i svoje auto.
I ako ti ovdje ne vidis da se neko zajebaje, onda ne znam stavarno.
Neko ko terorise obican narod po gradu ,razbija izloge napada familije u kaficima dolazi po noci hinjski u stari grad da razbija tudzu imovinu je psihopata kojeg je bolje trajno uklonit nego da on ukloni nekoga ko je Nevin a samo budala moze misliti da bi u ovom korumpiranom sistemu dobio odgovarajucu kaznu.... covjece zar ti nevidis da ovo veze sa fudbom I ultra furkom nema... krepali hdz je na izdahu kao I cetnicka Im sda bratija pa koriste ove svoje bojovnike kako bi nacionalne tenzije drzali na vrhuncu jer samo u takvoj atmosferi mogu prikrivati svoj kriminal I nastaviti pljackati...vlakanje je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:47pa o tome ja govorim... krene sve od price a zavrsi sa zlom.emil02in je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:05
Opet bez uvrede, još jedno sramotno izdanje hordi.
-
- Kontakt:
Svaku utakmicu vam ista prica, horde odron, hz propale...a tm, ra i lesinari vrh, grme, prekucali i slicno a ustvari svi u 5 deka
Kod nas negativna neka atmosfera, malo se ramazili nakon duple krune i sad se tesko vratiti u realnost. Ta brojnost malo skripi na svakoj tribini koseva pa tako i na sjeveru ali koliko vidim nije puno bolja ni kod ostalih i ako prozivljavaju najbolje momente mislim na borac i velez. Kod tm je obrnuto od nas jer oni su skoro dotakli dno rezultatski s klubom i sad im ovo sve dobro i puca ih pozitiva i stalno pozivaju na mobilizaciju radi kluba. Kod mene komsija npr nije isao dugo na utakmice zelje i sad opet ide svaku i uhvatila ga ta euforija kao zeljo se opet vraca. Sve dok ne vezu dva kiksa...
Ali opet horde svaku utakmicu prave parole, koreografije, pale baklje i nije to toliko losije od ostalih, cak je mozda i bolje. I svi odmah docekaju jednu sliku sa samog pocetka gdje manje raje i svi odmah kriticari kako su hz propale i sl. A ustvari svi su u pet deka i svi su pomalo propali, citava navijacka scena
-
- Kontakt:
Druze pogledaj zvanicni podatak,vise je jucer bilo na Kosevu nego na Grbavici
Zeljeznicar-Posusje=4.250
Sarajevo-Zrinjski=4.500
Jos se kod Zelje utakmica puno vise najavljivala,ako se ne varam za djecu je bio besplatan ulaz sto nije bio slucaj kod nas
I opet kod nas vise bilo
Nemoj gledati po slikama
Kosevo-5 hiljada=prazan stadion
Grbavica-5 hiljada=pun stadion
Horde jucer odlicno izdanje
Na pocetku utakkmice fina koreografija
Poslije toga u 2 navrata odlicna bakljada
Bilo je tu i par parola
Citavu utakmicu navijali bez prestanka
Manijaci isto bas dobro odradili jucer da se ne lazemo
Ali sad da je neka velika razlika,realno nije
Uglavnom obadvije grupe prolaze kroz smjenu generacije,vecinom su to mladji momci i trebat ce vremena da se vrati brojka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nije mi jasno sto se raja opterecuje brojkama.
5000 na Grbavici je grotlo, atmosfera fudbalska.
5000 na Kosevu je prazan stadion, atmosfera pozorisna.
Stvar je u velicini stadiona i udaljenosti tribina.
Zeljo nek zadrzi prosjek od 5000 navijaca uvijek ce imati bolju atmosferu od Koseva.
Razlog je velicina stadiona i blizina tribina
Zeljo nek zadrzi prosjek od 5000 navijaca uvijek ce imati bolju atmosferu od Koseva.
Al zato si tu tu,ultras huligan da sve objasnis.gedora94 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 17:03Evo ih napadaju opet. Usli u pub 20 ultrasa u wcu se sakrilo, momak zavrsio u komi sto je bio u donjoj mahali bore mu se za zivot. Sad su ih rastjerali penzici i djeca jednog su i dohvatili razbili ga pa on smeko na policiji. Sad ce brzo i tekst na slobodnoj bosni pa da se malo svrsava. Cude se sto su i razbili likove sa velezovom zastavicom u autu na zapadnoj strani stvarno cudno. Nedaj boze da se napalo kafic onda bi bilo covicevi teroristi tuku zene i djecu. Momci su upali odradili sta su trebali i otisli. Valjda su trebali prvo vidit ima li zena i djece ili upast unutra i sve demolirat. I onaj glupan nekog naziva mitomanom. Od RA ionako slabo ko pise al zato simpatizeri dodu pa prosipaju neke price i potpaljuju vatru.
Drugi put kad ti neko hljebuje tatu,mamu,djevojku,sestru jer su imali neko obiljezje napisi dosli momci odradili i to je to.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jbg brate od najjacih se najvise i ocekuje.Horde su postavile visoke standarde i tesko je to odrzavati iako se momci trude.Horde kad su "najlosije" su bara bara sa svima ,a kad su najbolje jbg onda im niko nije blizu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 08:05Svaku utakmicu vam ista prica, horde odron, hz propale...a tm, ra i lesinari vrh, grme, prekucali i slicno a ustvari svi u 5 deka
Kod nas negativna neka atmosfera, malo se ramazili nakon duple krune i sad se tesko vratiti u realnost. Ta brojnost malo skripi na svakoj tribini koseva pa tako i na sjeveru ali koliko vidim nije puno bolja ni kod ostalih i ako prozivljavaju najbolje momente mislim na borac i velez. Kod tm je obrnuto od nas jer oni su skoro dotakli dno rezultatski s klubom i sad im ovo sve dobro i puca ih pozitiva i stalno pozivaju na mobilizaciju radi kluba. Kod mene komsija npr nije isao dugo na utakmice zelje i sad opet ide svaku i uhvatila ga ta euforija kao zeljo se opet vraca. Sve dok ne vezu dva kiksa...
Ali opet horde svaku utakmicu prave parole, koreografije, pale baklje i nije to toliko losije od ostalih, cak je mozda i bolje. I svi odmah docekaju jednu sliku sa samog pocetka gdje manje raje i svi odmah kriticari kako su hz propale i sl. A ustvari svi su u pet deka i svi su pomalo propali, citava navijacka scena
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je logično ali evo i u 2021. godini imaš ljude koji kao idu na utakmice a ne mogu skontati koliko je Koševo a pogledaju sjever i kažu "prazno Koševo". Sam istok prima više od pola Grbavice, sam zapad je veći od Grbavice.tatastrumf je napisao/la: ↑01 avg 2021, 08:58Nije mi jasno sto se raja opterecuje brojkama.
Kod nas 15K ljudi da bude i opet će se činiti praznim.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na Grbavici u prva dva kola nemojte gledat oficijalni broi navijaca, jer je toliko bilo maks dozvoljeno. Pozdrav
A u praksi na tribinama je bilo daleko vise

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
A šta je to sramotno po tebi?
Sasvim je očigledno da momci znaju šta rade i izdanja prilagodjavaju brojci kojom raspolažu što je evidentno evo u zadnja dva kola, barjaci, stendarda, pirotehnika, koreo, ukratko sve da kop izgleda lijepo i ultra bez obzira na brojku u njemu... Ako si imalo upućen i bio nekad u tom navijačkom svijetu nikad ne bi komentarisao brojku nečiju jer to uglavnom rade šabani a na forumu ih ima i previše očigledno... ne opravdam brojku nikakvim lošim rezultatima ili lošom upravom jer ko je tu i ko to voli biće tu bez obzira na rezultate i upravu tako da po meni lično nije nikakvo opravdanje kako klub igra i sl. Brojka je takva kakva jeste, smjena generacije u HZ možda i najevidentnija što je sasvim normalna stvar i brojka koju trebaš očekivat kada je takva situacija. Izmedju ostalog nimalo lošija brojka od ostalih grupa, recimo lešinara kojih je 300 bilo zadnju utakmicu protiv Leotara ako već o brojci pričamo iako mi je sasvim nebitna ako grupa ima dobru organizaciju i izgled kopa. A i tvoja grupa ne vidim da pravi neka mega giga izdanja obzirom na 100 godina kluba...Korektna izdanja skroz i dovoljna da se kaže da ste dobra grupa i na visokom nivou ali daleko od nekih izdanja da se čovjek ufati za glavu. Pozzz
Bijeli Bordo
dobar show su HZ napravili sinoc, a sto se tice brojki na stadionu svako malo ozbiljniji moze skontati da nas je bilo puno vise na stadionu protiv Posusja nego vas protiv Zrinjskog 2 sata poslije.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Nema potrebe njima to govoriti, oni se grizu i jedu pa po forumima pokusavaju lijeciti komplekse koji su im zadani tokom svih ovih godina. Horde su sinoc napravile dobru zajebanciju ali ih je jako malo i opcenito su pali kurcu za usi. Trenutno u BiH su samo dvije ozbiljne grupe TM i RA.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, bhfanatic14, bvsic, Pact1921, tutankamon1905, Zigazaga i 24 gosta.