Premijer liga BiH - aktuelno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2021, 10:01

Neutral je napisao/la:
01 avg 2021, 04:03
Sto je u Mostaru po tribini dozvoljeno 500 gledatelja a vamo vise.
Mali stadion.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 avg 2021, 10:08

Igra li se Borac Tc danas? Na rezultatima mi pise odgođeno :hmmmmm: Nisam upratio zasto
Cuva Bog Zelju svog!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 01 avg 2021, 10:09

Baader je napisao/la:
01 avg 2021, 08:02
Nema šta, vrhunska partija Zrinjskog, tj. najvećih mitomana i falsifikstora svega. Potpuna dominacija, taktika, rastrčanost, baš odlični.

Doduše ne znam jesu li stvarno baš ovoliko dobri ili je Sarajevo baš ovoliko loše. Uglavnom, kako sam i pisao ranije Tino Sven Sušić je najveća prevara u istoriji fudbala i taj lik ni našu redikulsku ligu ne može igrati. Ubio se za malonogometnih turnira na betonu.
Hvala kolega na skoro krasnim rijecima,drago je nama da je i vas klub napokon sa VHS sadrzaja se prebacio na digitalu pa cemo ovo sa AEK-om gledati generacijama ,sretno i da budete iza nas na tablici.
Tinki nije los igrac dok ima pluca a to je 20ak minuta ,nespreman totalno vec godinama .
Nisu nam u ligi jos opucali po golu nadam se i nakon Zelje da ce biti tako.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 01 avg 2021, 10:25

HongKong je napisao/la:
01 avg 2021, 10:08
Igra li se Borac Tc danas? Na rezultatima mi pise odgođeno :hmmmmm: Nisam upratio zasto
Odgodjena, da borac odmori za naredno kolo konferencijske lige :bih:
Tuzla City / Sloga Simin Han

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 avg 2021, 10:25

dejavu je napisao/la:
01 avg 2021, 02:38
hahahahahahaahahahahahahahaha

slika

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samo daj vise nego mi

:urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 avg 2021, 10:29

Jel ovaj delegat sto je bio na nasoj utakmici Jasmin Memisevic bivsi predsjednik Celika

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 avg 2021, 10:33

Virtu4l je napisao/la:
01 avg 2021, 09:32
Mig_Mig je napisao/la:
01 avg 2021, 09:10
Ne mogu da vjerujem da ovo pises? Pa valjda bi ti trebao da znas da sezona bez Borca nece proci dok je Vico tu. Borac prvak svi ostali nek se nekako poredaju.
Mislio sam i ja da će se prošetati ligom, ali izgleda da će se i oni o svom jadu zabaviti.
Pa to me i cudi od tebe. Brzo ce to doci na svoje. Ekipa koja sudi PL ove godine, go kriminalac.
Max Allegri

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 avg 2021, 10:49

Zrinjski nije nimalo jači u odnosu na prošlu godinu.
Sada imaju manje zvjezda a više trkača što se odrazilo u utakmici protiv Sarajeva koje u prvenstvo ulazi kao Mladost prošle godine, bez valjanih priprema i šarolikog sastava.
Sarajevo će sigurno napredovati kako prvenstvo bude odmicalo, i mislim da će biti pozicionirani između 5-3 mjesta.
Borac je na prekretnici, smjena trenera može odvesti u oba pravca, zato su i odgodili utakmicu, da bi dobili na vremenu i smirili tenzije.
Velež je zauzet Evropom, a to je našim ekipama dosad bio mač sa dvije oštrice. Obično bi lošije startovali u prvenstvu.Velež ima lakši raspored pa se nadamo da neće doći do gubitka bodova u utakmicama gdje očekuješ puni plijen.
Tuzla svake godine uđe furiozno u prvenstvo. Vidit ćemo dokad mogu.
Sloboda je bolja nego prošle godine, ali za neki iskorak im treba više bodova sa strane.
Želju je teško prokomentarisati, niti mirišu niti smrde.
Sredina tabele po meni.
Široki teško da može do Evrope ove godine.
Ostale ekipe će biti u borbi za opstanak, a mislim da će Leotar ostati u ligi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2021, 10:51

HongKong je napisao/la:
01 avg 2021, 10:08
Odgodili su prije revansa sa Ircima,razlog "umor".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 avg 2021, 11:05

svrakino1921 je napisao/la:
01 avg 2021, 10:29
Jel ovaj delegat sto je bio na nasoj utakmici Jasmin Memisevic bivsi predsjednik Celika
Jest strasan igrac bio karao vas i na Grbavici i u Zenici, titule kad smo osvajali. To je kao igrac.

A kao covjek sada i predsjednik smeće obicno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 01 avg 2021, 11:07

Borac cetri gola primio i lafo odgoda radi umora jer imaju sanse u revansu :urnebes:

Odgodili tekmu jer banke nemaju pa da se probaju sabrat malo, Dodik zavrno pipu, nije mu Borac ni na kraj pameti, sikira se sad kako iskoristiti Inckovu odluku za sto vise izbornih poena jer su mu sljedeci izbori neizvjesni vise nego ikad.

Pa bolje da su poslali juniore, makar bi go dali a ovako isli na pricu "mi vjerujemo" i "mi mozemo" i zavrse 0:0, bruka :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2021, 11:10

vlakanje je napisao/la:
01 avg 2021, 09:37
Beduin je napisao/la:
01 avg 2021, 09:14
Ja se ponavljam ko papagaj, Sloga ove sezone ako ne izbori Evropu, a 99% da hoce, onda neka istupe iz lige. Ovo je idealna prilika i za titulu da se bore jer je konkurencija tanka, besparica diktira sve a konkurencija mahom u tom segmentu kaska za njima.
Husref ce otici i to prije nego sezona zavrsi. Igraci ce mu doci glave kao i nekoliko puta do sada. Specificno i za njega i za slogu... a kad promijene trenera, odose od petog do sedmog mjesta.
Nije iskljuceno, ali Azmir ga dobro placa, nema previse pritiska sa tribina, a lahko on otpise nekog igraca, pa makar bio i medju najboljima, ako mu radi o glavi.
Ali zato ima pritisak rezultata. S ovim kadrom i ovakvom situacijom u ligi tesko da rezultata nece biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 01 avg 2021, 11:12

Jos uvijek je rano zakljucivati o jacini ekipa, sobzirom da neke timove nismo dovoljno vidjeli. Nemozemo doneti neki jasan zakljucak o Posusju jer odigrali su tri "teske" utakmice. Sa druge strane Sloboda tri "lakse" utakmice, tri pobijede. Mozda mozemo pricati o gornjem i donjem dijelu, jer definitivno Radnik BN, Rudar nemaju kvalitet da idu u gornji dio. Zeljo me pozitivno iznenadio, veoma mlad tim , igraju dobro sobzirom na tim i iskustvo. Sloboda sa tri pobijede nije nesto pokazala, isto kao mi sa dvije, jer dobili smo Sarajevo i Zelju a isto smo mogli obadvije te utakmice izgubiti. Sarajevo mislim dace napredovati i dizati se, tako i Borac. Siroki nevidim medju cetiri, proslu godinu nemogu ponoviti. Velez nebih komentarisao, ekipu imaju, trenera imaju, ali posle par kola moze se doneti zakljucak, nije isto domace i euro takmicenje. Bice tu uspona i padova , guranja od strane saveza i sudija, a dobro znamo kome sudije mogu pomoci, tako da rano jos za neki poredak.
Tuzla City / Sloga Simin Han

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2021, 11:22

Virtu4l je napisao/la:
01 avg 2021, 09:01
Dobar Zrinjski, moglo je ovo biti i ubjedljivije.

Sarajevo nastavlja tamo gdje su stali prošle sezone, s tim da već imaju dva poraza na Koševu, to je novi momenat. Posljednji put su ovako lako gubili bodove na domaćem terenu tamo negdje u sezoni 17/18.

Već sad je jasno da bi ovo mogla biti sezona Veleža, Zrinjskog ili Tuzla Cityja.
Poslije pet kola prošle sezone ste već uzeli trofej, pa na kraju goli qrac. Želim da kažem da je rano za prognoze, sezona je duga bit će tu svega. Na kraju se može pričati, kako je koja ekipa odigrala. :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2021, 11:29

fks74 je napisao/la:
01 avg 2021, 11:22
Želim da kažem da je rano za prognoze, sezona je duga bit će tu svega. Na kraju se može pričati, kako je koja ekipa odigrala. :salut:
Da onda zaključamo sve teme i da ih otključamo kad se završi sezona?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2021, 11:31

Vidim opet pojedini gmizu iz svojih rupa.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2021, 11:36

Ovo U21 pravilo ce praviti dosta problema klubovima tokom sezone, jer je neminovno da dodju suspenzije, povrede, korona, a ne mozes ti imati toliko kvalitetnih U21 igraca da rotiras kako i kad hoces. Tesko da mozes izvesti najboljih 11, stalno ces morati praviti kalkulacije i rotacije u timu zahvaljujuci nasem glupom Savezu, umjesto da rade svoj posao i na svaki drugi nacin unapredjuje i podstice domaci fudbal.

Npr. Velez mi prvi pada na pamet, oni pod hitno trebaju iskopati 1-2 kvalitetnija zasticena godista jer bi im to itekako moglo stvarati probleme kako sezona bude odmicala. Vjerovatno ce forsirati Kacavendu na golu tim jednim zacementiranim mjestom i Boga moliti da ostane zdrav.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2021, 11:37

Virtu4l je napisao/la:
01 avg 2021, 11:29
fks74 je napisao/la:
01 avg 2021, 11:22
Želim da kažem da je rano za prognoze, sezona je duga bit će tu svega. Na kraju se može pričati, kako je koja ekipa odigrala. :salut:
Da onda zaključamo sve teme i da ih otključamo kad se završi sezona?
Nije potrebno, samo ne treba biti baba Vanga pa prognozirati konačnu tabelu.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 avg 2021, 12:11

dejavu je napisao/la:
01 avg 2021, 02:38
hahahahahahaahahahahahahahaha

slika

slika
:rol: :rol:

Tebi je ovo najteže palo :tralala: Iskreno, očekivao sam vas više od 4250 :zviz: :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.