Naprotiv, a ti?
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Il Club più titolato al mondo!
Horner na aparatima

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj Mercedes je živa sila, da ga Verštapen vozi, hladno bi pobijedio. Šteta za Veršapena što mu je bolid sjeban bio radi majmuna Botasa.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma to samo može reći neko ko nema veze o sportu. Ili plačonje i lažljivci poput Hamiltona i Wolffa.Mokes je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:06Kaže @neutral da je Mercedes loš ove sezone, RB jači.Bundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2021, 16:41Smiješno je koliko je Mercedes nadmoćniji bolid. Još se uhljupi imaju obraza nešto žaliti![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedna od savršenih utrka goata 
Kad Mercedes prekuca sreća i jak bolid, kad ih Red Bull siluje 5 utrka u nizu to je umijeće vozača Red Bulla i pucanje pod pritiskom Hamiltona
Nije da nismo navikli.
Kad Mercedes prekuca sreća i jak bolid, kad ih Red Bull siluje 5 utrka u nizu to je umijeće vozača Red Bulla i pucanje pod pritiskom Hamiltona
- akisarajevo92
- Kontakt:
ova kaciga kod Alonsa ista kao iz vremena u Renaultu, kakav flashback
Don't believe the hype.
Znaci taktika im je ko je najblizi da se zabije u Verstappena i onda obilazi sklanjace. Kad se pojavi neko ko ne pusta tek tako nema ni pobjede. 
Cuva Bog Zelju svog!
Samo bolid-mercedesov pravi najvecu razliku,u odnosu na sve osim Red Bulla i prgava voznj hamiltona i botasa.
Ako ne moze na srecu,moze na silu.
Ako ne moze na srecu,moze na silu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
znači za skoro svakog vozača kojeg je sj3bao po jedno mjesto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se vrhunska utrka goata FernandaDonnie Darko je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:16Jedna od savršenih utrka goata
Kad Mercedes prekuca sreća i jak bolid, kad ih Red Bull siluje 5 utrka u nizu to je umijeće vozača Red Bulla i pucanje pod pritiskom HamiltonaNije da nismo navikli.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Driver of the day
Ocon i Vettel mu trebaju podići spomenik
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odlična utrka, hvala Bottas za ovu utrku.
Kakva masterclass odbrana Alonsa, strašno. Sa onom krntijom protiv jednog od najmoćnijih bolida se onako braniti. Bravo. Ali, bravo i za Maxa, doći do poena sa bolidom koji je uništen bio.
Kakva masterclass odbrana Alonsa, strašno. Sa onom krntijom protiv jednog od najmoćnijih bolida se onako braniti. Bravo. Ali, bravo i za Maxa, doći do poena sa bolidom koji je uništen bio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Alpine slavi svoju prvu pobjedu ali forumašima je Alpine krntija u rangu Williamsa tj Haasa od početka sezone. Svašta.
Svaka čast Alonsu ali su očigledno imali sasvim dobar bolid danas.
Svaka čast Alonsu ali su očigledno imali sasvim dobar bolid danas.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocon u Alpine slavi pobjedu.
Alonsovi dickrideri slave što je uspio zadržati Lewisa 7 krugova sa istim bolidom.
Levels to this shit.
Alonsovi dickrideri slave što je uspio zadržati Lewisa 7 krugova sa istim bolidom.
Levels to this shit.
Tako je, pet pobjeda zaredom nije bio nikakav pokazateljBundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:13Ma to samo može reći neko ko nema veze o sportu. Ili plačonje i lažljivci poput Hamiltona i Wolffa.Mokes je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:06Kaže @neutral da je Mercedes loš ove sezone, RB jači.Bundesliga je napisao/la: ↑01 avg 2021, 16:41Smiješno je koliko je Mercedes nadmoćniji bolid. Još se uhljupi imaju obraza nešto žaliti![]()
Čestitke Lewis na maestralnoj utrci na stazi gdje je gotovo nemoguće prestići. RB, nedjelja je, na akciji su maramice
-
celikmilan
- Kontakt:
Svaka čast Ocon. Bravo Hamilton.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno da je krntija. Samo uz splet okolnosti i fantastičnu defanzivu Alonsa su uspjeći pobijediti. Ocon čitavu trku nije mogao pobjeći Vettelu na više od sekunde
. Toliko o Alpini. Hamilton imao četiri stajanja i opet bi pobijedio da ga Alonso nije zadržao 10 krugova iz sebe. Najgori bolidi su Haas, Williams, Alfa Romeo i onda Alpina. Aston Martin ima bolji race pace od njih.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Najveca nepravda je sto jedna ovakva trka ucini da na kraju sezone Latifi ima vise bodova od Russella.
Alonso doktor, kakva defanziva.
Cak je i Max prosle sezone lagano pao, a on je ovoliko izdrzao i bukvalno donio pobjedu Oconu.
Mecke unistise Maxu 2 trke, vjerovatno ce se na kraju sezone ispostaviti kao kljuc u sampionskoj tituli.
Alonso doktor, kakva defanziva.
Mecke unistise Maxu 2 trke, vjerovatno ce se na kraju sezone ispostaviti kao kljuc u sampionskoj tituli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.