Za očekivati je neki "odgovor" RBJakobsen91 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:39
Mecke unistise Maxu 2 trke, vjerovatno ce se na kraju sezone ispostaviti kao kljuc u sampionskoj tituli.![]()
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U odnosu na Mercedes Alpina jest krntija, dosta sporiji bolid. Alonso još jednom pokazao svoju klasu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bili 3.5 sekunde sporiji po krugu od Mercedesa. Otprilike ko Golf sestica protiv Lamborghinija.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:56U odnosu na Mercedes Alpina jest krntija, dosta sporiji bolid. Alonso još jednom pokazao svoju klasu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
znao sam da su mercedesovi navijaci cringe u pobjedama al da su ovoliko losi gubitnici saznajemo ove godine kad pokazuju zasto ustvari i gotive ovaj dvojac i kombinaciju podanicki dupelizac - licemjerni kmecavac.. nasli su na neki nacin vlastitu pripadnost u toj ekipi kroz karakterne osobine vozaca koji je predstavljaju
ako Perez bude mijenjao PU za Belgiju ide na začelje, znači Bottas koji mu je uništio trku i PU će na kraju bolje proći
2 races, 3 red bulls out, 2 PUs needing replacing, and lost the WCC and WDC because of it.
Sounds like a good fair sport where the best man wins.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pozdrav iz hungaroringa, trka je bila top
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nije druze, Alpina je puno brza od Mercedesa, samo je hamilton takva klasa da se to ne primjeti, pa covjek citavu karijeru vozi auto koji je u sredili i na kraju poretka ali je 7 puta bio prvak svijeta!!!Donnie Darko je napisao/la: ↑01 avg 2021, 17:27Alpine slavi svoju prvu pobjedu ali forumašima je Alpine krntija u rangu Williamsa tj Haasa od početka sezone. Svašta.
Svaka čast Alonsu ali su očigledno imali sasvim dobar bolid danas.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hamilton bio brzi od Alonsa preko tri sekunde po krugu dok ga nije stigao i zaglavio iza njega, eto koliko je mocna Alpina, uz to Ham imao 10 krugova novije gume od Alonsa
ova pobjeda Ocona je splet okolnosti ne treba predstavljati Alpinu kao tim koji ima bolid koji ce se boriti za pobjede lol
ova pobjeda Ocona je splet okolnosti ne treba predstavljati Alpinu kao tim koji ima bolid koji ce se boriti za pobjede lol
Don't believe the hype.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Budkowski sam kaze da Alonso nije zadrzavao Hamiltona toliko ne bi pobijedili. Ali sta zna on jel, Alpina je pravo brz bolid 
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Najogavniji lik u historiji sporta
Alonso odgovor

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne bi bile lose kvalifikacije da svaki vozac onako sam starta kao Hamilton u brzi krug i svi posebno od zadnjeg u sampionatu do prvog, svako da dobije svoje vrijeme na TV-u i ko postavi najbrzi krug osvaja pole position 
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bilo je 2003. I bio je najgori format kvalifikacija kojeg su ikada isprobali.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 19:49ne bi bile lose kvalifikacije da svaki vozac onako sam starta kao Hamilton u brzi krug i svi posebno od zadnjeg u sampionatu do prvog, svako da dobije svoje vrijeme na TV-u i ko postavi najbrzi krug osvaja pole position![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hamo ide na 2. mjesto.
Komentari o najvecem sretniku univerzuma incoming.
Komentari o najvecem sretniku univerzuma incoming.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.