Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hoce doc manijaci pod BB?
-
- Kontakt:
Ja ulazim na forum redovno, samo sto u zadnje vrijeme pisem. Nisam se uopste javio sto su rekli da ce biti ispred Veleza, nego njihovo kurcenje i pokusavanje svima da namecu misljenje da su neka marka a nisu, isto kao niko u nasoj ligi. Svak vidi da su losi, da nemaju kvalitet i da prestanu da pokusavaju oci da mazu nekome. Sa prcanjem nemam problema, ne dozivljavam forum kao nesto bitno u zivotu, pa da se sekiram sta mi nebitni likovi svojim glupoatima pisu. Ne kurcim se ni na forumu ni u stvarnom zivotu, ne stoji mi. Zivio brateRodjeni81 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 18:19Sta ako budu, onda neces ulaziti na forum da te ne prcaju? Ako ista mrzim, to je ovo neko kurcenje unaprijed. Spusti malo loptu bola.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 avg 2021, 18:11Hocete, sa jucerasnjom igrom cete prvi biti sa 10 bodova ispred ostalih
al u kurcu

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Beduin
- Kontakt:
Prenosil ko Siroki? Vidim na bhliga nema linka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sudeći po ovom tekstualnom odlična tekma, šteta što niko ne prenosi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
+1RacioEmocionalan je napisao/la: ↑01 avg 2021, 18:06Nema to veze sa Veležovim prolaskom Aek-a koliko sa njihovom politikom brojnosti članaka zarad što više klikova. To je očigledno i nema nikakve veze sa simpatisanjem Veleža.
To govorim kao navijač Veleža.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Mislim da je o prolazu Veleža, najmanje komentara napisano od strane veležovih navijača.
Toliko o nekoj prepotentnosti.
Toliko o nekoj prepotentnosti.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Da izgleda da frcaju prilike na obe strane. Ko bi ocekivao nesto tako od Radnika...Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 avg 2021, 22:16Sudeći po ovom tekstualnom odlična tekma, šteta što niko ne prenosi.
Steta sto nema prijenosa, po statistici Radnik ubi SB.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pripremio se da gledam utakmicu kad tamo nema prenosa. Sutra moja tv prenosi Velez - Rudar. Ako SB kiksa, manja je mogucnost da ce to uraditi Velez, statistika ne laze
- Beduin
- Kontakt:
Odlican rezultat na Pecari, iz mog ugla po pitanju Slobode. Samo da im se ne vrate ovi promasaji i naredmoj utakmici, upravo protiv Slobode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dakle, kiksao je Široki. Sutra očekujem pobjedu Veleža.
Ako Velež izbori povoljan rezultat u Švedskoj, vjerujem da će se odgoditi utakmica u Bijeljini protiv Radnika koja je na rasporedu u subotu ako se ne varam. Također po rasporedu 12 na Grbavici protiv Šveđana, pa 14 domaća utakmica protiv Slobode. Jedino da opet stave utakmicu 4. i 5. kola u ponedjeljak.
Pošto je klub iz manjeg bh. entiteta, ne vjerujem da će doći do odgode
Ako Velež izbori povoljan rezultat u Švedskoj, vjerujem da će se odgoditi utakmica u Bijeljini protiv Radnika koja je na rasporedu u subotu ako se ne varam. Također po rasporedu 12 na Grbavici protiv Šveđana, pa 14 domaća utakmica protiv Slobode. Jedino da opet stave utakmicu 4. i 5. kola u ponedjeljak.
Pošto je klub iz manjeg bh. entiteta, ne vjerujem da će doći do odgode

Najtuznije je sto je Velezu blize i lakse gostovati u Ateni ili sad u Swe vec u Bijeljini.Neutral je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:21Dakle, kiksao je Široki. Sutra očekujem pobjedu Veleža.
Pošto je klub iz manjeg bh. entiteta, ne vjerujem da će doći do odgode![]()
Max Allegri
Sad će autoput, ne sekiraj se. Kakva država. Samo da ne bude udesa kao danas na Bradini, kilometarski zastoj. Srećom kreće se dan ranije na utakmicu, bilo je tu izuzetaka, sjećam se Sloboda ako se ne varam, iz Tuzla došli na utakmicu, odmah kući nakon nje. To ne bi izdržao C. Ronaldo.
- Tristan
- Kontakt:
"Manji entitet" ima vise kilometara autoputa od tog drugog, veceg entiteta.Neutral je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:31Sad će autoput, ne sekiraj se. Kakva država. Samo da ne bude udesa kao danas na Bradini, kilometarski zastoj. Srećom kreće se dan ranije na utakmicu, bilo je tu izuzetaka, sjećam se Sloboda ako se ne varam, iz Tuzla došli na utakmicu, odmah kući nakon nje. To ne bi izdržao C. Ronaldo.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Doktorinho
- Kontakt:
da Bogdo da se nastavimo takmičit ko ima više kilometara autoputaTristan je napisao/la: ↑02 avg 2021, 00:39"Manji entitet" ima vise kilometara autoputa od tog drugog, veceg entiteta.Neutral je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:31Sad će autoput, ne sekiraj se. Kakva država. Samo da ne bude udesa kao danas na Bradini, kilometarski zastoj. Srećom kreće se dan ranije na utakmicu, bilo je tu izuzetaka, sjećam se Sloboda ako se ne varam, iz Tuzla došli na utakmicu, odmah kući nakon nje. To ne bi izdržao C. Ronaldo.

Pa šta sad? Vidiš da spominjem Bradinu, a ne manji bh. entitet. Problem je doći do autoputa kod TarčinaTristan je napisao/la: ↑02 avg 2021, 00:39"Manji entitet" ima vise kilometara autoputa od tog drugog, veceg entiteta.Neutral je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:31Sad će autoput, ne sekiraj se. Kakva država. Samo da ne bude udesa kao danas na Bradini, kilometarski zastoj. Srećom kreće se dan ranije na utakmicu, bilo je tu izuzetaka, sjećam se Sloboda ako se ne varam, iz Tuzla došli na utakmicu, odmah kući nakon nje. To ne bi izdržao C. Ronaldo.

Neko je spominjao više žutih kartona do suspenzije, naravno, odlična ideja da nema malverzacija oko kartoniranja "najboljih" igrača, da ne igraju protiv određenih timova. To se najbolje pokazalo u drugom dijelu prošle sezone, kada su određene ekipe dobijale po 6 žutih kartona svaku utakmicu.
They aren't classed as fines but for every yellow / red card in football you usually have to pay an admistrative charge to the Football Association that runs the competition for dealing with the paperwork involved. In England for example - it used to be around £10 for a yellow and £15 for a red.
Ne bih se začudio da su kod nas napravili biznis i od ovoga
They aren't classed as fines but for every yellow / red card in football you usually have to pay an admistrative charge to the Football Association that runs the competition for dealing with the paperwork involved. In England for example - it used to be around £10 for a yellow and £15 for a red.
Ne bih se začudio da su kod nas napravili biznis i od ovoga

- Shategabri
- Kontakt:
Jbo autoputeve nijedan nije povezan. Sve neka slijepa crijeva.Tristan je napisao/la: ↑02 avg 2021, 00:39"Manji entitet" ima vise kilometara autoputa od tog drugog, veceg entiteta.Neutral je napisao/la: ↑01 avg 2021, 23:31Sad će autoput, ne sekiraj se. Kakva država. Samo da ne bude udesa kao danas na Bradini, kilometarski zastoj. Srećom kreće se dan ranije na utakmicu, bilo je tu izuzetaka, sjećam se Sloboda ako se ne varam, iz Tuzla došli na utakmicu, odmah kući nakon nje. To ne bi izdržao C. Ronaldo.
Koševo Zapad
Sto bi mi smetale premije, pa ne dajem ja pare. Samo kazem da je nesvakidasnji potez koji nigdje neces vidjeti osim u bh da jedan rival nagradjeju drugog rivala iz nekog razloga. Ako sam ja hejter zbog te cinjenice onda hajd nek budem I guess.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 avg 2021, 18:20Smetaju njemu i Azmirove premije Velezu a da ne pricam kako se udruzio sa svojim Švedskim neznalicama u blaćenju Nalića.

A za Nalica, nemam blage veze o cemu pricas. Pa do jucer mene napadali sto ga spominjem kao potencijalnog zmaja.

@Mokes Ne razumijem iskreno sta hoces da kazes. Moj stav o bh novinarima i sta mislim o njima se zna vec odavno, druze.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mosarajvosa83, TylerBurey i 23 gosta.