Gledajuci sazetak kao da smo kuci protiv Leotara igrali

Napokon jedan derbi gdje smo dominirali apsolutno i ovo je ta razlilka kad tvrdim da je Zizovic za Slobode a Sergej za nas jer uz ovakvu igru i kad se izgubi nije ti zao.
Nadovezao bi se na tvoj post, boskovicu je prirodna pozicija zadnji vezni tako da realno i tu moze dobivati priliku gdje bi iskreno vise volio da ulazi on umjesto zlomislica... a sto se tice ovih mladih nadodao bih jos skrijelja koji sigurno ima sta pokazatiPiazzaGrande je napisao/la: ↑02 avg 2021, 11:46Minutaža U-21 igrača u prva dva susreta:
I.Savić...90+90=180 min.
I.Bašić...45+85=130 min.
G.Gadže...14+10=24 min.
A.Mašić....0+5=5 min.
Bez minutaže su G.Čoko koji bi trebao naći mjesta na lijevom beku i B.Bošković koji je u ovoj konstelaciji snaga tek četvrti stoper i koji će vjerojatno priliku za igranje dobivati na kapaljku...
Kao što napisah u prethodnom postu tu su još dva bisera Šošić i Šipovac koje bih volio što prije vidjeti na premijerligaškim travnjacima...
Jeste, prirodna pozicija vezni ali mislim da je na posudbi u Posušju prekomandovan na štopera a i u pripremnim utakmicama za Zrinju je igrao na toj poziciji...nezz, u vezi je još veća gužva nego na štoperskim pozicijama...najgore je kada mladi igrač ne igra a ovdje će se to nažalost desiti...štetazrinjskimo je napisao/la: ↑02 avg 2021, 12:11Nadovezao bi se na tvoj post, boskovicu je prirodna pozicija zadnji vezni tako da realno i tu moze dobivati priliku gdje bi iskreno vise volio da ulazi on umjesto zlomislica... a sto se tice ovih mladih nadodao bih jos skrijelja koji sigurno ima sta pokazatiPiazzaGrande je napisao/la: ↑02 avg 2021, 11:46Minutaža U-21 igrača u prva dva susreta:
I.Savić...90+90=180 min.
I.Bašić...45+85=130 min.
G.Gadže...14+10=24 min.
A.Mašić....0+5=5 min.
Bez minutaže su G.Čoko koji bi trebao naći mjesta na lijevom beku i B.Bošković koji je u ovoj konstelaciji snaga tek četvrti stoper i koji će vjerojatno priliku za igranje dobivati na kapaljku...
Kao što napisah u prethodnom postu tu su još dva bisera Šošić i Šipovac koje bih volio što prije vidjeti na premijerligaškim travnjacima...
Znam zato ti kazem vise bih volio da on ulazi umjesto zlomislica zadnjih 30min..PiazzaGrande je napisao/la: ↑02 avg 2021, 12:24Jeste, prirodna pozicija vezni ali mislim da je na posudbi u Posušju prekomandovan na štopera a i u pripremnim utakmicama za Zrinju je igrao na toj poziciji...nezz, u vezi je još veća gužva nego na štoperskim pozicijama...najgore je kada mladi igrač ne igra a ovdje će se to nažalost desiti...štetazrinjskimo je napisao/la: ↑02 avg 2021, 12:11Nadovezao bi se na tvoj post, boskovicu je prirodna pozicija zadnji vezni tako da realno i tu moze dobivati priliku gdje bi iskreno vise volio da ulazi on umjesto zlomislica... a sto se tice ovih mladih nadodao bih jos skrijelja koji sigurno ima sta pokazatiPiazzaGrande je napisao/la: ↑02 avg 2021, 11:46Minutaža U-21 igrača u prva dva susreta:
I.Savić...90+90=180 min.
I.Bašić...45+85=130 min.
G.Gadže...14+10=24 min.
A.Mašić....0+5=5 min.
Koliko znam nema ogranicenja a karte su poskupile ,zapad za 5KM a stajanje za 3KM ,mada u kakvom je stanju tribina za navijace i kakve uvijete nudi od preglednosti igre do sanitarnog cvora kao i komocije i udobnosti trebala bi uprava ponuditi navijacima po 5KM samo da dodjuzrinjskimo je napisao/la: ↑05 avg 2021, 15:45Misli li ova naša amaterska stranica objaviti nešto što se tiče karata i koliko će biti dopušteno gledatelja?
Doslovno dva dragulja sa loptom Basic i Savic,mislim da Savic u ove tri utakmice nije imao netocnog dodavanja a momku je 20god.
E moj HerreroHerero je napisao/la: ↑19 jul 2021, 17:12Puno čvršći slažem se, Al opet neuncikovit. Nema šuta u okviru gola, nema igre.
Uglavnom kao što sam i rekao ranije, previše kredita imaju pojedinci, od nekih igrača do trenera. Daj Bože da se varam i da me demantira, Al Jakirovic neće još dugo, jer do sada nije ništa napravio, osim pobjede na Poljudu. Čovjek jednostrano ima nepovjerenje u neke igrače po svom navođenju izgleda.
Hvala Bogu da me demantirao, samo neka nastave ovako!Samirko je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:49E moj HerreroHerero je napisao/la: ↑19 jul 2021, 17:12Puno čvršći slažem se, Al opet neuncikovit. Nema šuta u okviru gola, nema igre.
Uglavnom kao što sam i rekao ranije, previše kredita imaju pojedinci, od nekih igrača do trenera. Daj Bože da se varam i da me demantira, Al Jakirovic neće još dugo, jer do sada nije ništa napravio, osim pobjede na Poljudu. Čovjek jednostrano ima nepovjerenje u neke igrače po svom navođenju izgleda.![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.