Vidi brate,ovi ljudi ti pokusavaju nesto objasniti. Postoji Istocno Sarajevo i to je zvanicni naziv. Kada ljudi upotrebljavaju "Srpsko" Sarajevo oni misle na citavo Sarajevo.Ne znam da li si bio,ako si bio vidio si da su u Sarajevu ljudi prijateljski nastrojeni jedan prema drugom. Nadam se da ces sada razumiti da je ovo samo prikupljanje politckih poena ili djeca hoce paznju,lp.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:19Ne zelim ni ja vise. Ovo je sve smesno i nikuda smislenom ne vodi.Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:10Ne vrijedi.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 12:07Sve je to mlacenje prazne slame samo sa jednim ciljem koliko vidim - da se odredjenoj grupi ljudi/zajednici zabrani njihov legitiman naziv koji se ocituje nva njihov identitet/poreklo. Ne prolazi to nigde u svetu.
Nasi Madjari za Kanjizu upotrebljavaju naziv Madjarska Kanjiza. Neka su zivi i zdravi nam i dobre komsije sa kojima cemo se paziti i narednih decenija. Zamisli da insistiram da se Madjarima ukine naziv na njihovom jeziku Madjarska Kanjiza (u kojoj su 90+ % etnicka vecina) i da se uvede zakonom naziv "Istocna Kanjiza", jer ono "Madjarska Kanjiza" nas Srbe kao "vredja"![]()
Inace ovo Istocna Kanjiza ima smisla, posto postoji i Nadjkanjiza (Velika Kanjiza) i ona se nalazi zapadnije. I jos da im zabranjujem naziv Madjarska Kanjiza?!![]()
![]()
Mislim ludilo, ali bas zesce![]()
Lakše je ovako...jeste, ne volimo što su Srbi, što zovu Srpsko Sarajevo.
Eto, valjda se sad razumijemo.
Samo cu reci, hvala bogu da ovo postoji i da nasi Madjari, komse, kao i nasi severni susedi iz Madjarske koriste sva svoja prava i nazivaju mesta u kojima pretezno zive u Srbiji po svojoj zelji: https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarkanizsa![]()
Zivi i zdravi nam bili i da nas nikada ovakve banalnosti i politikantske idiotarije ne sprece da zivimo zajedno kao ljudi. U Subotici, Beceju, Novom Knezevcu, Temerinu, Srbobranu, Backoj Topoli, Coki. Svude.
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
@ Mujkic
Bio sam u oba dela Sarajeva, bio sam jos pre rata u Sarajevu i imam lepo misljenje i o jednima i o drugima. Gledam prvo coveka. Imam prijatelje Sarajlije, cak i rodbinu (bracne veze u familiji; Ilidza konkretno). Jasno je meni da su ovo samo politicka prepucavanja, cak bih rekao i iz navike radi.
Mislim da im nije mesto na sportskim forumima, ne mogu se izbeci, ali treba ih minimalizovati. Eto ja sam juce navijao za Velez i zbog cinjenice da je Partizanu bilo potrebno da AEK ispadne, kako bi i u plej-of rundi bio u poziciji nosioca. Interes srpskog fudbala bio je juce da Velez prodje dalje. A srpstvo, bosnjastvo, nemaju blage veze s tim. Na kraju krajeva nema etnicki cistih klubova, pa da "igraju za svoje narode", to je budalastina. Voli svoje, postuj tudje. S Mostarom smo inace imali ruzna iskustva 2007, ali ne s Velezom. Opet, to je proslost. Mislim da je prevazidjeno, godina je 2021. Ne mrzim ni taj Zrinjski, treba ici napred.
Lep pozdrav
Bio sam u oba dela Sarajeva, bio sam jos pre rata u Sarajevu i imam lepo misljenje i o jednima i o drugima. Gledam prvo coveka. Imam prijatelje Sarajlije, cak i rodbinu (bracne veze u familiji; Ilidza konkretno). Jasno je meni da su ovo samo politicka prepucavanja, cak bih rekao i iz navike radi.
Mislim da im nije mesto na sportskim forumima, ne mogu se izbeci, ali treba ih minimalizovati. Eto ja sam juce navijao za Velez i zbog cinjenice da je Partizanu bilo potrebno da AEK ispadne, kako bi i u plej-of rundi bio u poziciji nosioca. Interes srpskog fudbala bio je juce da Velez prodje dalje. A srpstvo, bosnjastvo, nemaju blage veze s tim. Na kraju krajeva nema etnicki cistih klubova, pa da "igraju za svoje narode", to je budalastina. Voli svoje, postuj tudje. S Mostarom smo inace imali ruzna iskustva 2007, ali ne s Velezom. Opet, to je proslost. Mislim da je prevazidjeno, godina je 2021. Ne mrzim ni taj Zrinjski, treba ici napred.
Lep pozdrav
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Kakvo zlo, najgori moguci par.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Prezadovoljan. Samo kad smo izbegli Salcburg/Olimpijakos
Prizeljkivao sam Slaviju/Dinamo...
Naravno i jedni i drugi jos moraju preskociti Serif/Legiju. Daleko je jos plej-of

Prizeljkivao sam Slaviju/Dinamo...
Naravno i jedni i drugi jos moraju preskociti Serif/Legiju. Daleko je jos plej-of

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Shategabri
- Kontakt:
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Mozda i jedni i drugi

Mada sumnjam. Zvezda - Serif 70-30%, Dinamo - Legija 70-30%.
Mada... Pitanje je sve trenutne forme.
Samo kad izbegosmo Salcburg i Oli. Jedne smo izbacili u plej-ofu, drugi su nas u LS, ali udavili su nas igrom u gostima svih 90 minuta. Sa Dinamom ce biti vise prostora. Pa nek pobedi bolji u tom trenutku

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oba kluba favoriti u 3. pretkolu, vrlo lako bi se mogli sastati

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako prođu ovo bi bio prvi meč nakon raspada Jugoslavije ako se ne varam?
- Shategabri
- Kontakt:
Ma jasno je to da su velike šanse za njihov duel, malo se ja zezam.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑02 avg 2021, 12:38Mozda i jedni i drugi![]()
Mada sumnjam. Zvezda - Serif 70-30%, Dinamo - Legija 70-30%.
Mada... Pitanje je sve trenutne forme.
Samo kad izbegosmo Salcburg i Oli. Jedne smo izbacili u plej-ofu, drugi su nas u LS, ali udavili su nas igrom u gostima svih 90 minuta. Sa Dinamom ce biti vise prostora. Pa nek pobedi bolji u tom trenutku![]()
Nešto sumnjam da će na terenu biti naboj kao kad su reprezentacije igrale.
Na tribinama ne sumnjam

Biće zanimljiv duel svakako

Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 02 avg 2021, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
Prvi natjecateljski, bile su dvije prijateljske ja mislim, jedna prekinuta zbog uleta navijaca i neke tuce.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ja bas mislim da ce biti vrhunska organizacija meceva i u Beogradu i u Zagrebu. Bas zbog naboja. Naravno, mecevi ce se igrati bez gostujucih navijaca

Ne sede bas toliki maloumnici u upravama pa da na put vode sa sobom i navijacke kontigente

-
- Kontakt:
oće li na Marakani opet nestati struje ako do tih mečeva dođe? 

Svi na Maksimir!!!!!
Ako svoj nastup prije meca na Maksimiru ne bude imao Marko Perkovic Thompson bit cu razocaran u Maminja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi mec u nekim takmičenjima koliko znam, bilo je par prijateljskih, i to je to
Bit ce ovo zanimljivo za odgledati ako i jedni i drugi prodju, a i realno je očekivati, i Dinamo i zvezda su favoriti u svojim utakmicama
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
ma ovo će biti u rangu Boca-River finale Cope Libertadores 2018, ako do ovog dođe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.