FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Akrapović u Škendiji 
Tekniku boshnjak Bruno Akrapoviç është trajner i ri i Shkëndijës, duke u kthyer në taborin kuq e zi pas 5 viteve.

Tekniku boshnjak Bruno Akrapoviç është trajner i ri i Shkëndijës, duke u kthyer në taborin kuq e zi pas 5 viteve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Skupstina je sutra. 03.08 2021.
Haj sve na stranu kikseve, al da truhli zeljo sa osmocifrenim dugom uspije rijesiti probleme i registrovati strance, a da mi ne mozemo, pa to je veca bruka od gubitka titule sa +13...
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je ono rekao, da od iduce dvije utakmice protiv Radnika i Rudara očekuje 6 boba? 3 su nam kapak kakvi smo trenutno 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vala ima da poginu, da pojedu teren protiv Rudara i Radnika, ali moraju osvojiti 6 bodEva.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Daleko od toga da branim nekoga u klubu, ali nemoj me pogresno razumjeti. Neki dan je objasnjeno da je jedini nacin da se taj problem rijesi da se sav dug odjednom plati. Zeljo je potpisao reprogram i mjesecnim ratama otplacuju dugove.
Mi smo to isto potpisali tamo nekad u martu kad je bio isto problem za Cmiljanica, ali posto nije placen nijedan mjesec sada moramo sve platiti odjednom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Platice isko dugove
-
- Kontakt:
Rudar se ne šali 

Sa odbranom bez Dupovca primit cemo gol i napatiti se u Prijedoru ,Radnik je pak lošiji i tu nebi trebali imati problema.
Evo ovaj napadac iz Gane 19 godina sto igra u Prijedoru vec drugu utakmicu zaredom daje gol,nisam optimistican da ce ga odbrana Sabanovic-Kurdic-Trako-Pidro bas lahko zaustaviti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nas Spidrinho ce njega zaustavit no sikirikimiky_hz je napisao/la: ↑02 avg 2021, 20:32Sa odbranom bez Dupovca primit cemo gol i napatiti se u Prijedoru ,Radnik je pak lošiji i tu nebi trebali imati problema.
Evo ovaj napadac iz Gane 19 godina sto igra u Prijedoru vec drugu utakmicu zaredom daje gol,nisam optimistican da ce ga odbrana Sabanovic-Kurdic-Trako-Pidro bas lahko zaustaviti.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
American University in Bosnia and Herzegovina (AUBiH) where she earned a degree in international relations.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 16:36Zar Sabrina nije u Americi zavrsila fakultet (4 godine) a master u madriduVenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 avg 2021, 16:29Jedan moj drug, ne mogu vam reći ime, ima sina. Divan dečko. Pažljiv, nasmijan, veseo... Međutim, škola mu nije išla bogzna kako, ali kako mu je stari neka čivija u zna se kojoj stranci, uspio je dijete upisati u prestižnu srednju tehničku školu na Marindvoru, u intelektualnim krugovima kolokvijalno zvana; Mašinska. Narečeni momak je tu pokazao raskošni talenat i zavidno znanje te je za samo četiri godine završio zahtjevnu trogodišnju izobrazbu i stekao zvanje metalostrugara. Iskoristivši njegov potencijal, otac ga je, bez suvišnih peripetija i administrivnih zavrzlama, upisao na neki fakultet. Koristeći svoju komparativnu prednost, dečko je za nepunu godinu završio većinu fakulteta sarajevskog univerziteta + cijenjenu visoku poslovnu školu u Kiseljaku.
Nakon takvog blistavog uspjeha, madridski IDSE fakultet je jedva dočekao ovog mladog junošu koji je uz simboličnu novčanu naknadu uspio konačno dobiti jednu od najljepše dizajniranih diploma u akademskim krugovima.
Uz sugestiju oca, FUP je za stalno zaposlio ovog potentnog učenjaka.
Na iskrene čestitke koje sam uputio ocu zbog sistematiziranja silnog znanja ove intelektualne gromade, otac me samo krvavo pogledao i ljubazno odgovorio: Jedi gowna.
Ovaj stručnjak s ponosom tvrdi da je i uvažena gospođica Buljubašić završila isti fakultet čak su joj, isto tako za simboličnu naknadu, poštom uputili plaketu o najuspješnijem menadžeru, isto tako ukusno dizajniranu.
Da li će ova intelektualka uspjeti u plemenitoj nakani da FK Sarajevo pretvori u FK Sabrajevo?
To Americki ne znaci da je u AmeriKi moze i rodna Tuzla. I nije zavrsila pravo nego medjunarodne relacije.
@Venama, svaka cast odrzao si rijec

Tako nesto sam i pretpostavio kad vidim ko sve dobije njihovu diplomu ali nisam znao ove detalje. Ironicno je da u nazivu diplome ima rijec pravo (preciznije "Sportsko pravo") a ona vidjela nije pravnika ni u BiH a pogotovo ne na Zapadu. Tamo da bi upisao pravo moras imati ocjene izmedju 98% i 100% a u Americi moras prije toga zavrsiti neki faklutet da bi te razmatrali. Zato kad zavrsis plata je 150-200K sa 5 godina staza, a 200-250K sa 10 tak godina staza i dobre reputacije. Mali procenat ganja masterse jer je reputacija u tim krugovima bitnija. Ovo su podaci za regularne pravnike koji ne brane klijente na sudu a da bi bio advokat za rad na sudu, moras poloziti Bar sto je tek prica za sebe (zato takve nekad zovu baristeri). Oni rade na Vrhovnom sudu i recimo u drzavama Britanskog Komonvelta postanu Queen Council (QC), dobiju perike i ogrtac od silka (pa ih u zargonu zovu "silk"). Vrhunskog baristera samo kolege mogu promovisati u QC ako glasaju za njega, tako da je vrlo prestizno.
e moj Pitar6785, to su ti neki detalji legalnog sistema na zapadu, a toga u Tuzli jos nema. Tako da Sabra nije taj nivo koji je Zip tvrdio prije par mjeseci o njenoj edukaciji i obrazovanju.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 02 avg 2021, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sabrina je sa onim kretenom Osmicom Mehmedagićem "završila" taj fakultet 

Ja sam mislio u Americi zavrsila univerzitet, znaci 8 mica univerzitet.
Sad gledam rudar istuce velez ko policajac onog babu, i kontam stvarno smo mi imali jaku ekipu jer i kad smo igrali euro tekme stojali smo dobro u domacem prvenstvu, takodje ovo pokazuje da smo sad mlohava cuna
Sad gledam rudar istuce velez ko policajac onog babu, i kontam stvarno smo mi imali jaku ekipu jer i kad smo igrali euro tekme stojali smo dobro u domacem prvenstvu, takodje ovo pokazuje da smo sad mlohava cuna
Drago mi je sto se na nas poraz od Zrinjskog, nakalemio ovaj poraz Veleža
Samo neka sto vise gube ovi sa vrha 

Neznam jel iko ovde pisao, al zrinjski je isposto Mersudina malo je reci. Gest za pohvalit..
To je sport i po mom glavna svrha i koja treba da bude svakom sportsti i sportskom kolektivu..
Bravo zrinja
To je sport i po mom glavna svrha i koja treba da bude svakom sportsti i sportskom kolektivu..
Bravo zrinja
-
- Kontakt:
Ljudi gospoda za razliku od nasih, bar znaju za red,kod nas kad napises da je sramota sto nisu uputili cestitku Velezu napadaju te,razumijem to od ovih ubleha iz uprave da im nije ni palo na pamet,al da neko od navijaca to jos i brani,to mi ne ide u glavu,al haj vjerovatno sky i cips pa moras braniti.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bordo10, Combattente87, Cuspajz, Cwirek, Direktorcic, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, Proximic, ristagrad, samoFKS, tenpenny, Venom, Vutra i 226 gostiju.