Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima danas igraca Velez koji treba da dobije poziv Peteva?
Po meni je Zrinjski trenutno najveci favorit za osvojit ligu,Jakirovic ima u21 kvalitetnih igraca kao sto su Savić,Šipovac,Mašić,Gadze itd..Ono po cemu se izdavaja od drugih trenera je to sto je "ubo" igrace iz prosjecnih ekipa 2HNL lige(Kamenar,Juranovic,Magdić) i na to treba dodat extra odbranu i Kukica koji je extra golman..
Ma hajd nek izgube, šta fali nek se malo zakuha. Uzeo bi ih i Tuzla C. da nisu otkazali.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ako peljto iskljuci jos jednog veeleezovca osta ce ih na terenu koliko i red barbika na tribini. Moglo bi doci do guzve
Ima i te, ali prvenstveno je ovaj izbor igraca “kriv” za ovu bruku. Nema ekipe u ligi koja bez sest-sedam prvotimaca moze imati i 50% kvalitet kao da su u punom sastavu. Zamisli Zrinjskog bez pola tima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 20:44Pisao sam vec,nije lako nakon europe se presaltat na nase pasnjaka a em ce rivali biti motivirani da uzmu skalp euro Velezu,cari premijer lige se nastavljaju plus ovaj Rudar ima ozbiljne ljude u klubu ,cuo sam za njih da imaju euro ambicije ako ne ove onda iduce godine.
Ja mislim da Peljto svaku utakmicu daju Velezu crveni karton.
Kačavenda je tu najviše zato jer je u21.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
admirrx je napisao/la: ↑02 avg 2021, 20:47Po meni je Zrinjski trenutno najveci favorit za osvojit ligu,Jakirovic ima u21 kvalitetnih igraca kao sto su Savić,Bašić,Šipovac,Mašić,Gadze itd..Ono po cemu se izdavaja od drugih trenera je to sto je "ubo" igrace iz prosjecnih ekipa 2HNL lige(Kamenar,Juranovic,Magdić) i na to treba dodat extra odbranu i Kukica koji je extra golman..![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mrsni ga Peljto, yebo mater celavu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mogao bi moj Zeljo
Uzet titulu
Na 101 godinu postojanja
Sve je ovo u 5 deka
Uzet titulu
Na 101 godinu postojanja
Sve je ovo u 5 deka
Al ih ljudi spustiše na zemlju
Na poluvremenu farbanje vune u prirodnu, bijelu boju

- Tristan
- Kontakt:
Jel sudi Zoran Grbic iz Prijedora?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- feniksptica
- Kontakt:
Zdrava atomsfera, puno navijaca. Poluvrijeme poraz, zvizduci. Nek se uvezu 2 utakmice poraza i eto ti lose atmosfere oko kluba, kao i svugdje drugo. Samo sto su Velezovci malo otisli previs eu nebo pa to sebi ne daju rec, misle da je kod njih sve drugacije. Nek se vrate i BH realnost i opet ce bit dobro za njih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hahahaha pokusava brat iscupati pravda na sve nacine al ne ideNeutral je napisao/la: ↑02 avg 2021, 20:48Ima i te, ali prvenstveno je ovaj izbor igraca “kriv” za ovu bruku. Nema ekipe u ligi koja bez sest-sedam prvotimaca moze imati i 50% kvalitet kao da su u punom sastavu. Zamisli Zrinjskog bez pola tima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 20:44Pisao sam vec,nije lako nakon europe se presaltat na nase pasnjaka a em ce rivali biti motivirani da uzmu skalp euro Velezu,cari premijer lige se nastavljaju plus ovaj Rudar ima ozbiljne ljude u klubu ,cuo sam za njih da imaju euro ambicije ako ne ove onda iduce godine.
Ja mislim da Peljto svaku utakmicu daju Velezu crveni karton.

Osjeti se razdor u ekipi između ošišanih i onih koji su prekršili zakletvu.
Sarajevsko smece redovno dijeli crvene kartone Velezu. Sad sam provjerio. Ili penal ili crveni karton i to uvijek na domacem terenu u Mostaru, slucajnost
Bolje vi nego ovi indijcisvrakino1921 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 20:49Mogao bi moj Zeljo
Uzet titulu
Na 101 godinu postojanja
Sve je ovo u 5 deka
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, ANamelessGhoul, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, Arhitekt, ASD, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hrammm1921, James1987, Lewy21, lumani, relativizam, samirr, VolimBiH96 i 145 gostiju.