FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

admirrx
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la admirrx » 02 avg 2021, 21:02

slusalica je napisao/la:
02 avg 2021, 20:58
Ako dobijemo Sirokog biti ce kao u onom filmu "Casablanca", bio bi to pocetak jedne lijepe price.
Meni licno Zrinjski djeluje najopasnije, a mi nikad bolje...

Ima jedna stvar ljudi o kojoj sam razmisljao. Naravno da sam se radovao borbi za titulu u ono Azmirovo vrijeme, ali, ne znam hocete li se sloziti, ova generacija mi je identitetom najtuzlanskija i najgospodskija. Atmosfere cijele radi.

Da se mi razumijemo, idemo naprijed, bio bih jako zadovoljan 6. mjestom ove godine. Istovremeno niko ne moze osporiti da smo na bas bas dobrom putu.
i meni Zrinjski djeluje najozbiljnije,imaju kvalitetne u21 igrace kao sto su Mašić,Bašić,Savić,Šipovac,Gadze,imaju kvalitetnog Kukica(zao mi je i dan danas sto je otisao)imaju isto odbranu mozda i najbolju u PL,"uboli"su igracima iz 2HNL(Magdic,Kamenar,Juranovic)i na to sve dodaš Bilbiju koji je vec godinama najbolji igrac PL.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 avg 2021, 21:07

Ove sezone u top 6 sigurno cemo bit,uz malo srece Evropa je tu aBd.Sljedece sezone Evropa definitivno mora biti prioritet,ako je ove sezone ne izborimo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 avg 2021, 21:10

DamirT je napisao/la:
02 avg 2021, 21:07
Ove sezone u top 6 sigurno cemo bit,uz malo srece Evropa je tu aBd.Sljedece sezone Evropa definitivno mora biti prioritet,ako je ove sezone ne izborimo
Ma na vrijeme se odvojit od zone ispadanja i onda sve usmjeriti na kup, jer imamo toliko sirok i ujednacen roster da se moze gurat na 2 fronta.
Volim tebe, više od sebe

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 02 avg 2021, 21:13

antisisoja1919 je napisao/la:
02 avg 2021, 21:02
slusalica je napisao/la:
Ako dobijemo Sirokog biti ce kao u onom filmu "Casablanca", bio bi to pocetak jedne lijepe price.

Ima jedna stvar ljudi o kojoj sam razmisljao. Naravno da sam se radovao borbi za titulu u ono Azmirovo vrijeme, ali, ne znam hocete li se sloziti, ova generacija mi je identitetom najtuzlanskija i najgospodskija. Atmosfere cijele radi.

Da se mi razumijemo, idemo naprijed, bio bih jako zadovoljan 6. mjestom ove godine. Istovremeno niko ne moze osporiti da smo na bas bas dobrom putu.
Ova ekipa mi je 3x draza od one kad je Azmir bio, jer tad su igrali placenici, a sad barem 80% ovih igraca su emotivno vezani za klub. Igraju za ko zna kolko manje para nego tadasnji igraci. Kad jedan Dzenis, koji do skora nikakve veze sa Tuzlom nije imo, dodje i igra ovako kao da je rodjeni Tuzlak, jasno je kakva je atmosfera u klubu
Upravo tako.
S tim sto ne samo igraci, nego i rukovodstvo, publika. Sto bi Hrvati rekli - ozracje :P
Elem, slazemo se. Kao i puno ljudi sa kojima sam pricao.
Idemo.
Dobro je.
Pozitivno je.
tz tz tz tz tz tz

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 avg 2021, 21:13

Ma po mom misljenju mi i nemamo neke sanse preko lige da izborimo evropu tu, ako bi vec to ganjali onda napasti kup ujedno i taj jedan trofej bi bila puno bolja opcija. Zrinjski sam gledao kao prvog favorita za titulu i tokom priprema doveli su ciljanja pojačanja, otarasili se ubleha i istrosenih igraca
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 avg 2021, 21:15

Nisam dugo osjetio atmosferu kod nas ko sad protiv leotara zajednicko navijanja sjevera i zapada. Vidi se da kad se pobjeduje koliko znaci raji i njjhovom raspolozenju. Protiv sirokog ocekujem jos bolju
moSa bodaSlo

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 avg 2021, 21:19

Moj prijedlog za upravu ili neke ljude bliske klubu. Da naprave univerzalne banere sa natpisima, tipa " Svi na Tusanj", "Svi na Slobodu", koje ce postaviti na udarna mjesta u gradu (Skver, juzna magistrala itd), prije svake domace utakmice. Prije su to radile Fukare, pa eto mislim da bi opet bilo lijepo poradit na tome
Volim tebe, više od sebe

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 avg 2021, 21:34

Kad smo kod fukara sta je sta grupe? Nema nijednog transparenta, gdje su podgrupe, koliko sam cuo bilo je dosta međusobnih sukoba i tih pizdarija. Pricao mi je skoro jedan momak prije su stalno bili na sjeveru jednom otisao s ocem i bilo nekog belaja i razbili mu vilicu ocu ni krivom ni duznom. Grehota je vidjeti 70 ljudi u kopu na ovoliki grad i slobodase , rijesiti tenzije izmiriti grupe i grmiti ko prije :thumbup:
moSa bodaSlo

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 avg 2021, 21:40

Pashoni je napisao/la:
02 avg 2021, 21:34
Kad smo kod fukara sta je sta grupe? Nema nijednog transparenta, gdje su podgrupe, koliko sam cuo bilo je dosta međusobnih sukoba i tih pizdarija. Pricao mi je skoro jedan momak prije su stalno bili na sjeveru jednom otisao s ocem i bilo nekog belaja i razbili mu vilicu ocu ni krivom ni duznom. Grehota je vidjeti 70 ljudi u kopu na ovoliki grad i slobodase , rijesiti tenzije izmiriti grupe i grmiti ko prije :thumbup:
Bas je teska situacija sad, ne moze niko ni s kim. Svako nesto sere svoju politiku vodi, sve podgrupe imaju neke svoje razloge da ne dolaze. Nikad gore nije bilo po tom pitanju

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 02 avg 2021, 21:42

Pashoni je napisao/la:
02 avg 2021, 21:34
Do skora sam iskljucivo isao na sjever. Fakat i mene interesuje. Ima li interesa? Ima li momcica?
Je li moguce da je do te mjere zamrla grupa?

Ovi momci u rukovodstvu kluba, a obzirom da rade 'cisto' i transparentno i ne bave se plaho Fukarama kao ranije Uprave koji su ih potkupljivali.
Ima li neko od mladje raje na forumu da prenese stanje 's ulice'?
Postoje li Fukare?
tz tz tz tz tz tz

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 avg 2021, 21:46

Ma dalo bi se to i oko Fukara rijesit, samo treba neko od starije raje iz Fukara da se zauzme po tom pitanju i okupi iz svakog naselja momke koji se nesto pitaju. Zadnjih godina tu ista prica, uvijek nesto ne godi, nekima ne godi vodja, nekima nacin navijanja. Al moje misljenje da uz par ozbiljnijih likova bi se to vratilo u normalu. Barem ako se vodimo svi tim da nam je Sloboda najbitnija, a ne licni neki interesi i inati
Volim tebe, više od sebe

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 avg 2021, 21:51

Pobjedom protiv Sirokog, mogli bi se mi fino odmaci na tom prvom mjestu.
Joj rezultata ove sezone, svasta.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 avg 2021, 21:51

Široki izgleda nikad nije imao slabiju ekipu. Trebali bi to iskoristiti. Kakva bi euforija nastala.
& $ ?

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 avg 2021, 21:52

Postoje Fukare, samo što pola grada prestane furat tekme kad navrsi 20 godina. Ono drugo pola se zali, nesto ili neko im smeta il su zakuhali s nekim itd.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 avg 2021, 22:06

Meni je cudno sto trenutno na forumu pise normalna raja, uz par njih koji su na godisnjem ili obavezama pa ne mogu doci. Nema onih negativaca i pacera, valjda im ne gode ove pobjede, poserem ih.

I ne znam koliko vas je primijetilo na prosloj utakmici, vodimo, u par navrata ljudi nas stisli i upucuju centarsuteve u 16m ili korneri, nas golman hvata skoro svaku loptu ali nikako da se baci na zemlju i ukrade koju sekundu. Cini mi se oko 86. minute prvi put je legao na zemlju s loptom u rukama. To me bas ispizdilo, dal' je to do neiskustva ili je jednostavno bezmozgas lik.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 02 avg 2021, 22:15

Moram pohvaliti I danasnju objavu sa slikama djece u dresovima, polako Sloboda ponovo ulazi u domove SVIH Tuzlaka(cak I onih adaptiranih) pozitivno je to I treba podrzati...

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 02 avg 2021, 22:49

Da se pise o Fukarama nije mjesto, sastanaka bude brdo, svako je dobrodosao.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 02 avg 2021, 23:04

Doci ce Fukare sa rezultatima,
s tim sto, opet kazem, ova uprava ne bavi se bas njima.

To je sad tema za sebe, je li ili nije ispravno...

Moje skromno misljenje je da nema jake Slobode bez reprezenta jakih Fukara
tz tz tz tz tz tz

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 avg 2021, 23:17

slusalica je napisao/la:

Ogromna nam je prilika ako dobijemo Široki, jos bolja atmosfera u klubu i medju navijačima, sponzori prepoznaju a vjerujem da uprava zna to iskoristiti, kad bi išli s dobrog mjesta na zimsku pauzu mozda bi se našlo novca i za pojacanja tako da dobrim igrama i rezultatima nam se otključava lancana reakcija.

Zrinjski izgleda brutalno ali nismo ih dovoljno puta vidjeli, teško je bilo sta prognozirati jer je duga sezona i svaki klub je posebna priča, očekuje se jos puno i predviđenih i nepredviđenih oscilacija do kraja. Ko bi mogao prognozirati onakav raspad Zeljeznicara prošle sezone npr.
U igri za Europu bi mogli biti, i ja mislim da bi nam 6. mjesto mogla biti donja granica na tabeli, a vrlo je moguće da za Europu preko prvenstva bude trebalo biti u top 3, a ne 4 kao obično. Zato kup maksimalno ozbiljno shvatiti, mada ga većinom i shvatimo ozbiljno.

A lijepo je vidjeti toliki broj igrača iz naše škole ali i generacija koja je titulu ganjala je imala i dušu i dobru atmosferu. Kad uzmemo cjelokupnu sliku i u upravi onda mi je ovo nekako ljepsa priča.

Sve u svemu ne znam kad sam ovako iščekivao utakmice, samo hoću da protiv Širokog daju sve od sebe za 3 boda i da nam je to u glavi svih 90min pa kako god završilo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 03 avg 2021, 08:12

antisisoja1919 je napisao/la:
02 avg 2021, 21:46
Ma dalo bi se to i oko Fukara rijesit, samo treba neko od starije raje iz Fukara da se zauzme po tom pitanju i okupi iz svakog naselja momke koji se nesto pitaju. Zadnjih godina tu ista prica, uvijek nesto ne godi, nekima ne godi vodja, nekima nacin navijanja. Al moje misljenje da uz par ozbiljnijih likova bi se to vratilo u normalu. Barem ako se vodimo svi tim da nam je Sloboda najbitnija, a ne licni neki interesi i inati
Bas tako, neko stariji koji je bio vec tu posebno u onim generacijama do prije par godina. Koji je drzao gotovo citavu raju na okupu, svaka cast i ovom momku sto se i sad trudi i pored tolikih nesuglasica
moSa bodaSlo

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.