Malo je Fedja kumovao Osmicu,sta je mislio i zasto ga je pored Zeljkovica gurnuo na stopera? Bas cudna odluka. Podcjenili su Rudar i to je to. Ides dalje.
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Max Allegri
+1Bazinga12345 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:26Trebao bi Zubanović dobijat priliku prije Georgijevića. Kačavendu istrpit, ovo mu je lekcija za ubuduće.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Vi ste nasa prva ljubav Rodjeni ale ale
Ne moze vjecno trajati niz bez poraza, kad tad mora doci, a dosao je u najboljem mogucem trenutku da ne polete igraci puno. Okrenuli bi ovo da Osmic ne napravi onu glupost siguran sam 100%
Idemo jako u četvrtak Rodjeni

Ne moze vjecno trajati niz bez poraza, kad tad mora doci, a dosao je u najboljem mogucem trenutku da ne polete igraci puno. Okrenuli bi ovo da Osmic ne napravi onu glupost siguran sam 100%
Idemo jako u četvrtak Rodjeni

Sve svaka čast sve pet, ali jednostavno moramo se vratiti priči i pritiscima za pojačanja.
Na tržištu nema igrača ispod 21 godine koji može da otkloni ove naše slabosti. Ovo pravilo saveza je krajnje retardirano. Mi imamo jako mladu ekipu i takvoj ekipi trebaju 2 iskusna igrača a ne 2 tinejdžera. Unakazili su fudbal sa ovim pravilom. Ovaj naš golman ni nakon cijele sezone na golu neće postati dovoljno dobar da ostane standardan i to je najveći poraz ideje da će neko na silu podmladiti ligu. Trebali su fino da gađaju prosjek, a ne da silom uvode klince koji nisu dorasli zadatku.
Žao mi je što sad ovo ispada da je kritika na ovog mladića. Svakom se desi loš dan i svako može da pogriješi. U normalnim okolnostima on nebi tek tako došao među stative. Sad je još veći problem kako će se on psihički oporaviti od ovoga, a htjeli ne htjeli zavisimo od njega.
Inače ne treba nikom ni pojedinačno ni kolektivno ništa zemjeriti. I struka i ekipa trebaju našu bezrezervnu podršku. Bolje da nas je ovo stiglo danas nego protiv Šveđana. Što bi rekao onaj šupak Osim "Ko zna zašto je ovo dobro"

Kačavendi je ovo ako se ne varam 4 zvanična utakmica. Znači za kaljenja u Podrinju iz Janje.
Dobro je da je ovaj udarac kitom po celu dosao sada da se nebi poletilo nakon aeka....Cudi me da vasa uprava neradi nista na dovodzenju salcina ipak su pitari u rasulu a on je iz mostara...plus je u21 igrac.. trebalo se to ranije sredit ...
Najlakše je biti general poslije bitke.
Neoprostiva greška golmana je okrenula cjelu utakmicu u neželjenom pravcu. Haj reći ću, može se svakome desiti, ali ovaj golman je očigledno sklon ovim avanturizmima, čak je u drugom poluvremenu bio blizu ponavljanja iste greške. Sjećam se i u prošloj utakmici istih poteza. To je po meni bezobrazluk, pogotovo ako se radi o mladom golmanu.
Vjerujem da je bio plan da se mirnom igrom odigra prvo poluvrijeme a u nastavku da se ide na pobjedu.
Kad primiš onakav gol u 2 minuti , sve pada. Moraš odma krenuti agilnije, a pojedinci su igrali kao plavuše.
Možda se mogao bod izvući da nije došlo do druge gluposti u današnjoj utakmici, Osmićevog crvenog kartona.
Odma je bilo jasno da Rudar dobija. Čak smo imali 2 zicera sa igračem manje.
Moralo je nekad stati. Hajteri su napokon došli na svoje, a toliko su čekali. Kad vidim kako kone azdišu, drago mi da i oni imaju malo radosti u svojim jadnim životima.
Prate Velež životom
Kako sam i rekao, danak Evrope je došao i možda neće stati na ovom. Možda u konačnici, ovaj poraz bude kontraproduktivan.
Za kraj bih pohvalio ekipu Rudara, odigralo su zrelo i čvrsto, i zasluženo pobjedili.
Neoprostiva greška golmana je okrenula cjelu utakmicu u neželjenom pravcu. Haj reći ću, može se svakome desiti, ali ovaj golman je očigledno sklon ovim avanturizmima, čak je u drugom poluvremenu bio blizu ponavljanja iste greške. Sjećam se i u prošloj utakmici istih poteza. To je po meni bezobrazluk, pogotovo ako se radi o mladom golmanu.
Vjerujem da je bio plan da se mirnom igrom odigra prvo poluvrijeme a u nastavku da se ide na pobjedu.
Kad primiš onakav gol u 2 minuti , sve pada. Moraš odma krenuti agilnije, a pojedinci su igrali kao plavuše.
Možda se mogao bod izvući da nije došlo do druge gluposti u današnjoj utakmici, Osmićevog crvenog kartona.
Odma je bilo jasno da Rudar dobija. Čak smo imali 2 zicera sa igračem manje.
Moralo je nekad stati. Hajteri su napokon došli na svoje, a toliko su čekali. Kad vidim kako kone azdišu, drago mi da i oni imaju malo radosti u svojim jadnim životima.
Prate Velež životom

Kako sam i rekao, danak Evrope je došao i možda neće stati na ovom. Možda u konačnici, ovaj poraz bude kontraproduktivan.
Za kraj bih pohvalio ekipu Rudara, odigralo su zrelo i čvrsto, i zasluženo pobjedili.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kad mlad golman napravi onakvu gresku onda mu samopouzdsnje bude na 0 pa Je umalo ponovio istu...
Poenta svih pisanja je da trebamo dovesti jos dva dobra igrača.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nije nikakvo pametovanje poslije bitke ako kažem da Feđa nije dobio adekvatna pojačanja, ako već ne u prvih 11 onda barem za širine. Porazi su sastavni dio sporta i našem nizu je svakako morao doći kraj. Ja momcima nemam šta zamjeriti jer zaista nisam primjetio da se nisu trudili, naprotiv. Uvijek neki viška potezi, pogotovo Zeljkovića. O golmanu ne znam šta bih rekao, možda rečenica "nije mi jasan" najbolje opisuje moje mišljenje o njemu. Pogriješiš onako jednom i ti se ponovo igraš na isti način i umalo primiš dva identična gola. Ono je čisti bezobrazluk.
Forza Velež !
Forza Velež !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Idemo dalje Rođeni na greškama se to uči a to dobro zna naš Fedja!
Pozitivan rezultat protiv Elfsborg-a i sve se zaboravlja i naša bajka se nastavlja!
Koja god si liga gdje god ti da igraš.....
Pozitivan rezultat protiv Elfsborg-a i sve se zaboravlja i naša bajka se nastavlja!
Koja god si liga gdje god ti da igraš.....

Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Dobili smo zadatak, dovesti iz Rudara iz Prijedora Santosa (Rodrigues Clarismario). Bolji igrač dugo nije došao u Vrapčiće. I drugi krilni igrač Rudara je bio vrh, ali ovaj je i protiv Širokog Brijega bio klasa iznad.
https://sport.****/nogomet/671666/av ... nasu-ekipu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
i jos jedno pitanje, je li ovo Cemalovic radi skauting i pregovara sa igracima?????Konzerva je napisao/la: ↑04 avg 2021, 20:14Nekadašnji kapiten Veleža Samir Ćemalović realno je analizirao poraz od Rudar Prijedora.
- Izgubili, pa šta. Glavu gore. Popravit će se u Švedskoj - optimista je Ćemalović, koji dodaje:
- Dobili smo zadatak, dovesti iz Rudara iz Prijedora Santosa (Rodrigues Clarisnario). Bolji igrač dugo nije došao u Vrapčiće. I drugi krilni igrač Rudara je bio vrh, ali ovaj je i protiv Širokog Brijega bio klasa iznad..
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Ne radi daleko mu kuca od veleza bila sam se metilja gdje mu nije mijestoKonzerva je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:10i jos jedno pitanje, je li ovo Cemalovic radi skauting i pregovara sa igracima?????Konzerva je napisao/la: ↑04 avg 2021, 20:14Nekadašnji kapiten Veleža Samir Ćemalović realno je analizirao poraz od Rudar Prijedora.
- Izgubili, pa šta. Glavu gore. Popravit će se u Švedskoj - optimista je Ćemalović, koji dodaje:
- Dobili smo zadatak, dovesti iz Rudara iz Prijedora Santosa (Rodrigues Clarisnario). Bolji igrač dugo nije došao u Vrapčiće. I drugi krilni igrač Rudara je bio vrh, ali ovaj je i protiv Širokog Brijega bio klasa iznad..
https://sport.****/nogomet/671666/avdo-kalajdzic-izmedu-utakmica-sa-rudarom-i-elfsborgom-poraz-nece-ostaviti-traga-na-nasu-ekipu
sta onda ovo znaci:Mostarac45 je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:34Ne radi daleko mu kuca od veleza bila sam se metilja gdje mu nije mijestoKonzerva je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:10i jos jedno pitanje, je li ovo Cemalovic radi skauting i pregovara sa igracima?????Konzerva je napisao/la: ↑04 avg 2021, 20:14Nekadašnji kapiten Veleža Samir Ćemalović realno je analizirao poraz od Rudar Prijedora.
https://sport.****/nogomet/671666/avdo-kalajdzic-izmedu-utakmica-sa-rudarom-i-elfsborgom-poraz-nece-ostaviti-traga-na-nasu-ekipu
Dobili smo zadatak, dovesti iz Rudara iz Prijedora Santosa
-
- Kontakt:
Nije on nikakv zadatak dobio sto se tice veleza mozda nekog drugog kluba ali veleza neKonzerva je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:36sta onda ovo znaci:Mostarac45 je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:34Ne radi daleko mu kuca od veleza bila sam se metilja gdje mu nije mijesto
Dobili smo zadatak, dovesti iz Rudara iz Prijedora Santosa
Cemalovica puskom tjerati sto dalje od kluba...takve pijavice se motaju po celiku slobodi zelji itd vec 20 godina I rezultate vidimo.... ako mislite sebi dobro nedajte mu bi da vodu donosi taj bi ponovo velez vratio u federalku samo kad bi 10tak milja od toga mogao usicarit...
Gdje si ovo čitao?Konzerva je napisao/la: ↑05 avg 2021, 00:10i jos jedno pitanje, je li ovo Cemalovic radi skauting i pregovara sa igracima?????Konzerva je napisao/la: ↑04 avg 2021, 20:14Nekadašnji kapiten Veleža Samir Ćemalović realno je analizirao poraz od Rudar Prijedora.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.