Gledaj ti kako da dobijate Posusje, Mladost, Radnik...Mani se Zvezde i Dinama...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Gledaj ti kako da dobijate Posusje, Mladost, Radnik...Mani se Zvezde i Dinama...
Samo jedno pitanje/konstatacija koja ce pobiti tu tvoju tezu:japa je napisao/la: ↑02 avg 2021, 23:22Naravno ja sam od regionalnih klubova uvijek gotivio Dinamo stoga cu i navijati za njih, a mislim da ce i vecina neutralnih ljudi ipak je to klub koji je na krilima najbolje skole fudbala u evropi dosao do ovog nivoa za razlikuod Zvezde koja je kao i uvijek nerentabilan politicki vjestacki projekat koji sisa drzavni novac.
Pa ugasio bi se da nije državnih paramarconato je napisao/la: ↑03 avg 2021, 07:43Samo jedno pitanje/konstatacija koja ce pobiti tu tvoju tezu:japa je napisao/la: ↑02 avg 2021, 23:22Naravno ja sam od regionalnih klubova uvijek gotivio Dinamo stoga cu i navijati za njih, a mislim da ce i vecina neutralnih ljudi ipak je to klub koji je na krilima najbolje skole fudbala u evropi dosao do ovog nivoa za razlikuod Zvezde koja je kao i uvijek nerentabilan politicki vjestacki projekat koji sisa drzavni novac.
Kako to da klub koji "sisa drzavni novac" nakon 4 godina igranja evro takmicenja i prihoda od istih u iznosu od cirka 100 mil € i dalje ima dug od oko 30 mil €?!
Nisi u pravu druze, jer je upravo suprotno. Drzava je u mnogo cemu i uzrok loseg stanja u klubovima. Instalira svoje ljude i izvlaci pare iz istih.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2021, 08:33Pa ugasio bi se da nije državnih paramarconato je napisao/la: ↑03 avg 2021, 07:43Samo jedno pitanje/konstatacija koja ce pobiti tu tvoju tezu:japa je napisao/la: ↑02 avg 2021, 23:22Naravno ja sam od regionalnih klubova uvijek gotivio Dinamo stoga cu i navijati za njih, a mislim da ce i vecina neutralnih ljudi ipak je to klub koji je na krilima najbolje skole fudbala u evropi dosao do ovog nivoa za razlikuod Zvezde koja je kao i uvijek nerentabilan politicki vjestacki projekat koji sisa drzavni novac.
Kako to da klub koji "sisa drzavni novac" nakon 4 godina igranja evro takmicenja i prihoda od istih u iznosu od cirka 100 mil € i dalje ima dug od oko 30 mil €?!![]()
Najjače kad se CZ i Partizan svađaju u koga se pumpa više love
I ovo mu je nigdje veze ''za razliku od Zvezde'', Dinamo je pojeo šlepere državnih para.
Ima i toga. Znaš onu, ko s đavolom tikve sadi...marconato je napisao/la: ↑03 avg 2021, 10:54Nisi u pravu druze, jer je upravo suprotno. Drzava je u mnogo cemu i uzrok loseg stanja u klubovima. Instalira svoje ljude i izvlaci pare iz istih.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2021, 08:33Pa ugasio bi se da nije državnih para![]()
Najjače kad se CZ i Partizan svađaju u koga se pumpa više love
I ovo mu je nigdje veze ''za razliku od Zvezde'', Dinamo je pojeo šlepere državnih para.
Tako radi i radila je svaka vlada. Kazem ti, imas prihod od 100 mil, samo od evrope, a gdje je prodaja igraca, tv prava, ulaznice...
džabe pišeš i džabe objašnjavaš, izgleda.marconato je napisao/la: ↑03 avg 2021, 10:54Nisi u pravu druze, jer je upravo suprotno. Drzava je u mnogo cemu i uzrok loseg stanja u klubovima. Instalira svoje ljude i izvlaci pare iz istih.
Tako radi i radila je svaka vlada. Kazem ti, imas prihod od 100 mil, samo od evrope, a gdje je prodaja igraca, tv prava, ulaznice...
pa koji to od evropskih košarkaških klubova može da se izdržava od svojih rezultata, prodaje igrača, tv prava...? koji to el klub može poslovati u plusu? Sve su to ekipe koje država gura preko svojih firmi ili jaki privatni sponzori.Shategabri je napisao/la: ↑03 avg 2021, 12:14A evo uzmi košarkaške klubove, pogledaj samo aktuelno šta Partizan radi, a šta je isto tako CZ godinama radila, ne mogu ni jedni realno uzeti pare kojima bi platili sve te igrače.
Kod ovog podebljanog sam prestao da citam. Partizanovi navijaci su izmedju 2015. i 2020. upucivali (s pravom) veliku kritiku na racun kluba i uprave zbog pada kvaliteta u radu sa omladinskim kategorijama, odnosno forsiranja igraca od kojih nema vajde (Djerlek, Cucin, Sehovic i dr.) ili koji su prepusteni drugim klubovima na kojima je pravljena visemilionska zarada u transferima (pr. Radonjic). Kriticno raspolozenje postojalo je i kod navijaca Zvezde i Vojvodine na istu temu i losiji rad u klubu. Ne samo da je nezadovoljstvo vladalo kod navijaca prema upravama, nego i interno klupskih uprava prema zaposlenim trenerima u mladjim kategorijama (nije "forumska mudrost", nego faktum iz razgovora sa ljudima zaposlenim u klubovima). O kriticnim tonovima prema transfer-politikama u svim klubovima tek ne zelim da govorim (ima isuvise materijala, da ne pominjem "slucajeve Zivkovic, Pantic"). I onda citas ovakve gluposti i budalastine po forumimaKompromis je napisao/la: ↑03 avg 2021, 08:56Zvezda bi danas imala dug debelo preko 50 miliona eura da im "fantomskim cudom" nisu oprastali mnogi dugove... zna se uglavnom kako su im domaci povjerioci oprastali dugove gdje ih politika pritisne... pa ima onaj urnebesni terzic gdje se hvali da je u mjesec dana vratio ogroman dug (bolje receno otpisali mu mnogi dug jer ni mnogo jaci i finansijski stabilniji klubovi ne bi bili u stanju vratiti desetine miliona duga)... i zvezda pa i partizan (iako je on mnogo manji miljenik vlasti a i za razliku od zvezde oni su i prodavali igrace jer imaju neuporedivo jacu skolu fudbala) bi se sa pjesmom ugasili da je Srbija pravna drzava a koja jos uz to nagrađuje klubove koji samo prave dubiozu iz godine u godinu sa po 4-5miliona eura (jos pitaj Boga koliko im kroz drzavne i privatne firme pritiskom namaknu sredstava, pa koliko grad Beograd pomogne...)...
Pametni Svedjani, ulozili sicu, a zaradice novce. I mali Ahmedhodzic je odlican. Jak u duelu, odlican u postavljanju, danas igra bez greske pozadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.