Da nas hoće više Tan preuzeti, sve me strah da nije neka nova šarena laža od uprave.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bukvalno. Zamisli samo kako je to opušteno. Kao kad babo sinu kupi auto sipa mu gorivo i sve. Ovaj samo voza i hvali se da je on neki k... Mogu i ja tako.Zeko87 je napisao/la: ↑03 avg 2021, 11:52Zamisli koliko nesposoban moraš biti, znaš šta slijedi ukoliko ne platiš ratu, umjesto da sa druge strane namakneš pare, zadužiš se, moliš , kumiš sponzore da ne dođe do ovoga ti ništa ne poduzmeš...
Jest teško biti uspješan manager kad ti drugi pokrije sve troškove, gdje su sponzori, projekti, marketing... U kojem pravcu se klub razvija? Umjesto da se ponašaš kao da neće marka ući osim koju ti uneseš, minderaši čekaju samo da im neko uplati pare pa da dignu dupe sa stolice.
Samo što joj izgleda ličnog marketinga ne manjka, čim Tan i Nam imaju ovoliko povjerenja u nju.
Da su bili sposobni posudili bi pare, digli kredit, ukrali, zamolili javno za pomoc...sve su trebali pokusati samo da plate tu ratuZeko87 je napisao/la: ↑03 avg 2021, 11:52Zamisli koliko nesposoban moraš biti, znaš šta slijedi ukoliko ne platiš ratu, umjesto da sa druge strane namakneš pare, zadužiš se, moliš , kumiš sponzore da ne dođe do ovoga ti ništa ne poduzmeš...
Jest teško biti uspješan manager kad ti drugi pokrije sve troškove, gdje su sponzori, projekti, marketing... U kojem pravcu se klub razvija? Umjesto da se ponašaš kao da neće marka ući osim koju ti uneseš, minderaši čekaju samo da im neko uplati pare pa da dignu dupe sa stolice.
Samo što joj izgleda ličnog marketinga ne manjka, čim Tan i Nam imaju ovoliko povjerenja u nju.
Skroz bezveze i glupo napravljeno
Bespotreban start iz ciste frustracije, mozda je bilo zadovoljavajuce u trenutku nekoga udarit, ali nam je napravio veliki problem za naredne utakmice..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 avg 2021, 16:55Skroz bezveze i glupo napravljeno
82.minut,utakmica izgubljena
Na sredini terena,uopste nije nikakva opasnost za gol i ti onakav start pravis i dobijas crveni
Pa Amere ti si iskusan igrac,30+godina imas,vecinu utakmica nosis kapitensku traku
Shvatam da je sve u borbi i zelji ali ono nije trebao uraditi
Ono ne bi junior od 19 godina uradio
Sad naredne 2 utakmica odbrana nam je vjerovatno:
Pidro--------------------Trako----------------Kurdic---------------Sabanovic
![]()
![]()
![]()
Rani me molim te![]()
![]()
Vjerovatno si upravu. Logički gledano, i botovi se povukli ima nekoliko dana, što dosta govori.
Da li to znaci Allahimanet i amidzi ili ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 avg 2021, 17:29Vjerovatno si upravu. Logički gledano, i botovi se povukli ima nekoliko dana, što dosta govori.
SabroooooBuljubasic je napisao/la: ↑03 avg 2021, 17:38Merhaba svima. Vec dugo citam forum a evo odlucio sam i da se registrujem. Nisam insajder ali veceras ocekujte lijepe vijesti.
I fala na prijemu.
Koji ti je to po redu acc Tobe?Buljubasic je napisao/la: ↑03 avg 2021, 17:38Merhaba svima. Vec dugo citam forum a evo odlucio sam i da se registrujem. Nisam insajder ali veceras ocekujte lijepe vijesti.
I fala na prijemu.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, PeppermintSA, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK, ubipara i 94 gosta.