Zena odgovorila. Imamo zajednicki profil ko na FB.Sanchez1987 je napisao/la: ↑03 avg 2021, 17:58Gore (odlucio) a dole ( brojala) sta si sad![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jedan gospodin je u pitanju
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel iz Sarajeva ? Dosta nam je vise papaka rodjenih izvan Sarajeva!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jooooj ne znate koliko meni ovo znači joooj

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ovo ti je bas debilno sto si napisai. Shvatit ces.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:57Jel iz Sarajeva ? Dosta nam je vise papaka rodjenih izvan Sarajeva!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zayebavam se drugBjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:59Ovo ti je bas debilno sto si napisai. Shvatit ces.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:57Jel iz Sarajeva ? Dosta nam je vise papaka rodjenih izvan Sarajeva!!

Ma nije njemu vise do zahebancijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:04Zayebavam se drugBjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:59Ovo ti je bas debilno sto si napisai. Shvatit ces.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:57
Jel iz Sarajeva ? Dosta nam je vise papaka rodjenih izvan Sarajeva!!![]()

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Treba napraviti neke pjesme i pjevati na utakmicama da se oceraju ova gowna. Tipa; sabrina sabrina yebala te strina. Ili tane tane yebala te nane, napraviti veliki trans da pise UPRAVA KRAVA, i tako to. Nek pocrkaju od muke.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:

Na prostoru gdje se danas nalazi stadion "Koševo" nalazilo se kupalište Jezero.
Izgradnja Stadiona počela je 1947. godine
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad zamislite braco koliko sam težak sa parama, kad mi je ovako jeftin outfit

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Šta to fali visočacima Boga tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:57Jel iz Sarajeva ? Dosta nam je vise papaka rodjenih izvan Sarajeva!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nisu iz Sarajeva, gdje neces biti rodjen kod sebilja ?
Zayebavam se, kapa dole svima koji navijaju i dolaze na kosevo izvan Sarajeva

Jaoo sta vam Alfred, elcartel i ja pripremamo, niste svjesni
Sabrina je smijenjena na sjednici, sad je samo pitanje ko ce od nas trojice na njenu poziciju

Bil hajirGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:46Pa nisu iz Sarajeva, gdje neces biti rodjen kod sebilja ?visokohz je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:43Šta to fali visočacima Boga tiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 avg 2021, 18:57
Jel iz Sarajeva ? Dosta nam je vise papaka rodjenih izvan Sarajeva!!![]()
Zayebavam se, kapa dole svima koji navijaju i dolaze na kosevo izvan Sarajeva![]()
Jaoo sta vam Alfred, elcartel i ja pripremamo, niste svjesni
Sabrina je smijenjena na sjednici, sad je samo pitanje ko ce od nas trojice na njenu poziciju![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da hoće više i otići, smorili ste boga oca s njom. Isto kao da njenim odlaskom će sve automatski probeharati.
Ja zadužujem fotoaparat, za mene dosta.
Ja zadužujem fotoaparat, za mene dosta.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hasbulla je u upravi, ovo je historijski potezAlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:51Da hoće više i otići, smorili ste boga oca s njom. Isto kao da njenim odlaskom će sve automatski probeharati.
Ja zadužujem fotoaparat, za mene dosta.![]()
Ja sam novi predsjednik, cartel ce praviti drustvo hasbulli
Uhljebili smo feru u NO, neka ga na klupskoj sisi
Kad nam sad Dilaver dođe 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ja ne mogu da vjerujem da u naš klub može doći iko normalan.Da mu posle prvog poraza spominje sva muška i ženska familija. Da mu se traži dlaka u jajetu itd.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:51Da hoće više i otići, smorili ste boga oca s njom. Isto kao da njenim odlaskom će sve automatski probeharati.
Pa ovde pola foruma bi likovalo da Tan odustane.
I Namu se divim da je izdržao ovoliko.
-
- Kontakt:
Pa nije Nam odustao zbog foruma i navijaca, a nece ni Tan zbog foruma i navijaca. Nisu forumasi dovodili igrace i davali im plate i ugovore, nisu forumasi i navijaci raspolagali budjetom od 7 miliona, niti su nas odveli u dugove prema igracima i poreskoj.. i da ne nabrajam sta sve josamypitar je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:57Ja ne mogu da vjerujem da u naš klub može doći iko normalan.Da mu posle prvog poraza spominje sva muška i ženska familija. Da mu se traži dlaka u jajetu itd.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2021, 19:51Da hoće više i otići, smorili ste boga oca s njom. Isto kao da njenim odlaskom će sve automatski probeharati.
Pa ovde pola foruma bi likovalo da Tan odustane.
I Namu se divim da je izdržao ovoliko.
Pa jeli bila ta j ebena sjednica
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Bing [Bot], boki86, ErosViverosViv, Fudo, Google Adsense [Bot], miguelramos, mire971, n0dix, pjankesarajevo i 79 gostiju.